Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
sex virtual?! din 22 feb 2004 17:47 de bebelusa
ce parere avetzi despre sexul virtual?daca atzi facut vreodata,cum vi se pare?vi se pare o prostie?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce mint barbatii??? din 22 feb 2004 17:32 de TheWind
Sa facem harababura..?Sa nu facem..?:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce mint barbatii??? din 22 feb 2004 17:21 de danuta
eu cred ca 'compromis' nu este egal cu 'minciuna'... nu... compromis inseamna ca accepti ceva, un defect, o stare de fapt care deviaza putin (sau mai mult) de la 'linia' ta obisnuita... nu minti, nu te minti, accepti doar ceva... poate gresesc eu... ...
Re: Re: Re: Re: aparitia spermei din 22 feb 2004 17:21 de Alex
Hai pa..,durule!
:D
Re: Re: Re: aparitia spermei din 22 feb 2004 17:17 de duran
daca stii mai bine , expune!
sau inca esti nostalgic dupa clasa a v a:D
hai pa , ca esti mic..!:lol::D
Re: Re: Re: Re: De ce mint barbatii??? din 22 feb 2004 14:54 de adeline
Frumos spus!Din fericire,probabil esti una din femeiele cu principii solide,careia i pasa ca viata care se scurge,trebuie sa se scurga prin ea si nu pe langa ea!
Majoriatea celor enumerati aici,probabil nici nu sesizeaza asta!
A minti pe ...
Re: Re: Re: De ce mint barbatii??? din 22 feb 2004 14:39 de danuta
absolut... minciuna nu e decat o complicatie temporara a adevarului aceluia dureros si crud si dur si cum o mai fi... pt ca oricum, orice faci, minciuna are picioare scurte, nu? si tot va trebui sa infrunti acel adevar, doar ca va mai trebui sa dai ...
Re: Re: Re: Re: Re: virgine la 25 de ani din 22 feb 2004 14:33 de adeline
Cum pielea mea reusiti sa va ganditi la nick-urile astea imposibile?
Bartabel,auzi...:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Continenta sexuala!-daca aveti rab din 22 feb 2004 14:07 de adeline
Ceea ce mi-ai cerut,cred ca a ajuns cu bine!Mail-ul trimis cu atach-ul respectiv nu mi-a fost returnat!
Re: Re: Re: Re: virgine la 25 de ani din 22 feb 2004 13:55 de bartabel
daca erai asa cum te descrii avut si destept nu ti cautai femei pe forum
Re: Re: Re: Re: virgine la 25 de ani din 22 feb 2004 13:54 de bartabel
daca erai asa cum te descrii avut si destept nu ti cautai femei pe forum
Re: Re: Re: Re: Re: Continenta sexuala!-daca aveti din 22 feb 2004 12:53 de little1
amazing.
dar nu stiu nimic despre tantre. sincer. ce stiu sigur e ca tehnologia in pat e dezastru... keep it simple.
asta inseamna multa multa practica, cred eu
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Continenta sexuala!-daca a din 22 feb 2004 12:02 de adeline
Vaii,lasati...!Nu merit atata atentie..!:D
Re: Re: Re: Re: Re: Continenta sexuala!-daca aveti din 22 feb 2004 11:52 de lavinia
Bine ca stiu!:lol::lol:
Iti fac eu unul cadou de ziua ta!:lol:
Re: Re: De ce mint barbatii??? din 22 feb 2004 11:32 de Raul Costin
Care va-sa-zica esti baietzel, ai?!?! Okey! Ca sa ne dovedesti contrariul, aratatz tzitzele pe site...
Re: Re: Re: Re: Continenta sexuala!-daca aveti rab din 22 feb 2004 11:31 de adeline
Cu mare placere!Doar ca ,ca si atach are 1,79 Mb si casuta ta de mail nu stiu daca permite atach asa mare!Dar o sa incerc!Este in format Word!Daca nu il primesti ,da-mi o alta casuta de mail,cu caracteristicile respective!Pe www.bumerang.ro ...
Re: De ce mint barbatii??? din 22 feb 2004 11:28 de Raul Costin
Incepe sa-mi placa de tine!...
:unsure:
Re: Re: Re: Continenta sexuala!-daca aveti rabdare din 22 feb 2004 11:23 de Raul Costin
Nu numai ca nu ma deranjeaza, dar ma intereseaza foarte mult subiectul. Spune-mi, te rog, ai cumva un manual veritabil de TANTRA?
Ti-as ramine dator pe viata daca imi trimiti materialul de mai sus ca fisier atasat la adresa ganesh@acasa.ro, ...
Re: Re: Continenta sexuala!-daca aveti rabdare sa din 22 feb 2004 10:53 de adeline
THE END
P.S. Nu stiu cat sunteti de interesati despre subiectul pe care l-am transpus aici,insa pe mine acest material m-a ajutat sa inteleg notiuni care imi erau aproape cu totul straine!
Nu va repeziti cu comentarii ...
Re: Re: Continenta sexuala!-daca aveti rabdare sa din 22 feb 2004 10:48 de adeline
În cadrul site-ului nostru noi vã propunem un demers prin care, îmbinând tehnici yoghine tradiþionale cu tehnici de psihoterapie specifice Occidentului ºi cu modalitãþile tantrice de angrenare a ...
Pagina 3487 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
120 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||