Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Cat dureaza un act sexual la voi? (problem din 20 feb 2004 05:47 de Najpaptk
da ce are daca incearca in aceeasi zi ?
Re: orgasm..am sa-l ating vreodata? din 20 feb 2004 05:17 de Najpaptk
ba...eu ma intreb cum naiba vine asta sa nu ai orgasm si daca chiar sunt femei care nu au avut vreodata ....bagaboantele or mai avea orgasm ?
Re: Re: Re: Re: probleme mari din 20 feb 2004 01:08 de levi82
Eu o las. Poate problema este ca sunt prea "gentleman". I-am explicat ca pot sa astept pana se va simti ea pregatita, ca este alegerea ei daca vrea sau nu sa o facem, si ca vreau sa-si doreasca si ea acest lucru, altfel sunt putine ...
Re: ..orgasm feminin :) din 20 feb 2004 01:01 de valy2jan
Banc (l-am mai spus pe forum)
Un batran profesor preda la facultatea de medicina despre actul sexual:
- Actul sexual se face cu degetul, limba...
- Si cu p..., dom'profesor, spune un student.
- Da, da, mi-aduc aminte...
Re: Re: de ce gandesc fetele inapoiat? din 20 feb 2004 00:40 de gtggtg
incearca si tu reteta asta
fileazate cu una iauo la tine la masa o sticcla de vin o vraja buna si sa vezii rezultatul
incearca si mai vedem bafta
si inca o parere de a mea tipu care da bani pe femei nu e barbat daca nu are atat vraja in el ,sa ...
Re: de ce gandesc fetele inapoiat? din 20 feb 2004 00:06 de madallina
Dragul meu, daca pe tine te-a refuzat o fata, doua, trei, asta nu inseamna ca e inapoiata...:p Poate ca te refuza pe tine, dar accepta pe altul :p! Si daca vrei o fata cu care sa faci sex si atat, cauta-ti o prostituata:D
Re: Re: Re: nu stiu ce sa fac...datzi-mi un sfat din 19 feb 2004 23:26 de valy2jan
In viata se pot intampla foarte multe, inclusiv sa va despartiti, chiar daca va iubiti. Am vazut atatea, incat as putea sa-ti scriu zeci de pagini, dar nu e cazul. Cand am specificat varsta, m-am referit la faptul ca, daca relatia voastra nu va mai ...
Re: Re: Re: nu stiu ce sa fac...datzi-mi un sfat din 19 feb 2004 22:22 de adeline
Spui ca esti matura,nu?
Citeste cu atentie semnatura mea!Si daca chiar esti,asa cum spui ,nu vei mai avea nevoie de alte sfaturi!
Desi,fara a te supara,cred ca totul este o joaca de copii!
Re: Re: cum e cu sarutul din 19 feb 2004 22:17 de Alex
Imi puteti spune va rog si mie site-ul ala.
Re: Re: nu stiu ce sa fac...datzi-mi un sfat din 19 feb 2004 22:00 de bebelusa
e adevarat ce spui dar nu am discutat o dat cu el ci de foarte multe ori.....el zice ca nimic nu s-a schimbat dar nu e asa...zice sa nu mai traiesc din amintiri pt ca eu mereu ii zic :"iainte nu erai asa...","ianinte gandeai la fel ...
Re: nu stiu ce sa fac...datzi-mi un sfat din 19 feb 2004 21:40 de adeline
Fa o retrospectiva a relatiei,convinge-te ca esti tot tu,cea de la inceput!Analizeaza orice aspect,cat de minuscul,care crezi ca a deteriorat relatia voastra!Si daca nu iti vei gasii nici o lipsa,angajeaza o discutie directa!De preferat intr-un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nu stiu ce sa fac...da din 19 feb 2004 21:03 de bebelusa
nu cred ca ai dreptul sa imi spui asa ceva pt ca nu ma cunosti....daca am 17 ani nu inseamna ca sunt o pustioica imatura,dimpotriva.....daca ne-ai cunoaste personal,tzi-ai da seama ca nu e doar in chiupuirea mea ...chiar il iubesc foarte mult,si ...
Re: salut,am nevoie de un sfat din 19 feb 2004 20:51 de lavinia
Trebuie tinut cont de faptul ca pastilele anticonceptionale nu mai ofera protectia scontata in cazul ingerarii antibioticelor, alcoolului!
Acum, sincer, nu stiu daca 1-2 la deal, la vale, conteaza atat de mult!
Re: salut,am nevoie de un sfat din 19 feb 2004 20:50 de georgiana
nu conteaza asa de mult daca intarzie cateva ore.. totul este sa nu depasesca 12 ore de la ora cand trebuia sa ia pilula. in cazul asta trebuie sa faca sex protejat pt. urmatoarele 14 zile si sa continue luarea pilulei la ora normala
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nu stiu ce sa fac...da din 19 feb 2004 20:47 de lavinia
Nu e chiar asa!
Pastreaza in suflet ce e bun, recunoaste-ti greselile si invata din ele! Dar mergi inainte!
Tine cont:
1.Intr-adevar orice sut in fund e un pas inainte!
2.Tot ce nu te omoara te intaraste! Chiar daca la un moment dat ai ...
salut,am nevoie de un sfat din 19 feb 2004 20:44 de cristi
E posibil ca o fata sa ramana insarcinata daca isi ia pastile anticonceptionale? E foarte importanata ora la care le ia? Adica daca le ia cu o ora,doua mai tarziu decat de obicei nu-si mai fac efectul?
Re: Re: Re: Re: Ce barbati le plac FETELOR? din 19 feb 2004 19:33 de lavinia
Nu bai, tontule!
Fetele vor in primul lor un barbat inteligent langa ele! Nu idioti ca si tine!
Apetitul sexual este un produs al creierului!
Atata timp cat persoana de langa tine te farmeca ai si un apetit sexual pe masura! Daca langa tine ai ...
Re: Re: Re: Re: ??? din 19 feb 2004 13:11 de adeline
Bine,duran!Nu-ti mai bate capul cu mine!Concentreaza-te pe subiect!
Re: Re: Re: Re: Re: Oral vs. Vaginal din 19 feb 2004 12:07 de gtggtg
Tot la acelasi rezultat ajungi nu? dar ai si sanse sa devii tatic daca o faci de la coada la cap. lol:))));)
Re: ??? din 19 feb 2004 11:30 de duran
dar daca tu ai fiicea bolnava , cum te-ai simtii ,stiind ca omul de linga tine te inseala ,pt ca tu nu-i mai poti oferii nimic?
vorba lui nemesis: "omoara-l....."
bai ,si voi astia ,cu ideeile voastre moderniste.....:x
Pagina 3490 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
24 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |