Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: nu pot sa fac sex oral unei femei

din 18 feb 2004 03:22 de MrJiggle

------- Poi as incepe direct cu intrebarea daca fumezi sau bei? Daca nu - atunci poate nu stii intr-adevar cum e sa inceapa sa-ti placa ceva ce initial e mai putin miamy!De inteles nu e nimic de inteles.Doar de muncit mai incolo,cand cocoselu isi ...

Re: dap

din 18 feb 2004 02:36 de Najpaptk

oi avea tu dreptate da....e destul de periculos si cu 8 zile si eu nu pot sa dorm nici cu 2 zile ca e posibil sa ramana si asa in procent mic dar exista si riscul asta

Re: Re: Re: Re: Re: Re: punctul G

din 18 feb 2004 00:55 de shoqer

Du-te in pescadoarele mamei tale ! Daca nu stii ce sa raspunzi, de ce draq mai postezi? Tu ai inceput cu mistoul ):(

Re: Re: Re: sarcina...?

din 18 feb 2004 00:43 de valy2jan

Nu te baza pe faptul ca nu esti fertila. Cunosc cazuri ca a ramas gravida dupa 5-7 ani de relatii sexuale neprotejate. Nu este indicata metoda "coitus intreruptus" (scoaterea penisului din vagin inainte de ejaculare), deoarece poate avea ...

Re: Re: sex oral?

din 18 feb 2004 00:28 de valy2jan

Te poti lua de mana cu Elena Carstea, privind parerea despre barbati. Intr-o relatie faci ce este placut. Discutii intelectuale se pot purta si cu persoane de acelasi sex. Si cum pot purta discutii intelectuale daca ambii suntem tarani cu doua ...

Re: Re: Re: Re: Re: punctul G

din 18 feb 2004 00:24 de lavinia

Pfuuuu! Esti extraordinar de perspicace! Din pacate nu pescuiesc cu undita, ci cu plasa! Asa ca, imi pare rau ca te dezamagesc, dar punctul meu G l-am cautat cu un pescador si.......nu l-am gasit!:x:x:x Cred ca io n-am!:x:x:x

Re: Re: sarcina...?

din 18 feb 2004 00:17 de Wortex

am citit in Playboy ca sansele de-a ramane insarcinata cu prez is de 12%....pe cand metoda cu intreruptu (daca baiatu se poate controla si si o scoate la timp)is numai de 18% asa scria...si oricum eu de vreo 5 luni tot metoda aia am folosit-o si ...

Re: Re: Re: Re: punctul G

din 18 feb 2004 00:13 de shoqer

Ia spune cate lanterne ai pierdut prin pestera? Si cate cozi de matura? Daca ti-ai gasit punctul G , cu ce l-ai gasit? Cu undita , nu-i asa?:x

Re: nu stiu ce sa fac...datzi-mi un sfat

din 17 feb 2004 23:25 de valy2jan

Nu fi sufocanta! S-ar putea ca din prea multa iubire sa nu-i dai posibilitatea sa se miste in voie. Ori, pentru unii barbati acest lucru e deranjant, chiar daca la inceput nu o arata. Manifesta putina retinere si vezi cum se comporta. Daca vrea sa te ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 17 feb 2004 23:14 de duran

daca tii musai ,jucam...a fost "ard"; io joc odata la 2 saptamani paintball , sunt in echipa TELEGRAF

Re: Re: ce parere aveti de sexul oral?

din 17 feb 2004 23:12 de valy2jan

din 17 feb 2004 23:10 de valy2jan

Sunt persoane de ambele sexe care au retineri in a face sex oral partenerului. Niciodata nu am pretins sa mi se faca cu orice pret sex oral. Dupa ce ii fac sex oral, las la latitudinea ei daca imi face si ea sau nu. La inceput si eu aveam ...

din 17 feb 2004 22:58 de lavinia

Draga, hotaraste-te! Ori e "o placere deosebita", ori "nu e asa groaznic"!? :lol::lol::lol::lol:

Re: ce parere aveti de sexul oral?

din 17 feb 2004 22:53 de pisicuta

deja,sexul oral este ceva normal.daca este scarbos??nu,nu este deloc scarbos.daca faceti amandoi vei vedea ca este o placere deosebita.intr-o relatie,mai devreme sau mai tarziu va veni si dorinta de a face chestia asta.am facut-o si eu.cu greu,dar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: va pla

din 17 feb 2004 22:32 de lavinia

Hm! Cam prea documentat! Ai si tu poza pe acolo? Nu de alta, dar mi-ar placea sa vad cine o sa ma mediteze!:lol::lol::lol::lol:

Re: fara titlu

din 17 feb 2004 22:30 de I3pure

nu este f.riscant dar din punctul meu de vedere ar fi mai bine sa folosesti o metoda de contraceptie mai eficienta cum ar fi perzervativul sau anticonceptionalele pentru ca nu se stie cum se iveste (domane fereste) si dupa AIA o sa fie prea tarziu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: va plac ba

din 17 feb 2004 22:28 de adeline

Daca nu-ti convine,atunci incearca www.relatii.ro ,ca e cu poze!:D:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ..

din 17 feb 2004 22:27 de lavinia

Ma arzi? :o:o:o:o Da' ce bai, jucam paintball cu lampa de parlit porcu'????:lol::lol::lol:

Re: fara titlu

din 17 feb 2004 22:24 de pisicuta

da,este riscant.nu foarte mult,dar este.trebuie sa fie atent sa nu curga nici o picatura in tine.daca a curs,vei ramane insarcinata.o picatura are zeci de spermatozoizi.asa ca spune-i sa fie foarte atent.bafta.

Re: Re: io 27 ea 34

din 17 feb 2004 22:22 de lavinia

Cred ca, daca e asa cum spui, nu ar trebui sa te mai framante astfel de intrebari!

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3493 din 3731
«   1 ... 3490   3491   3492   3493   3494   3495   3496 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare