Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ..orga din 17 feb 2004 22:22 de duran
zeceeeeeeeeee..... !!!
???:lol:
daca te vad ,te "ard",OK?
Re: io 27 ea 34 din 17 feb 2004 22:16 de duran
nu!
Re: Ce sa ma fac? din 17 feb 2004 22:14 de pisicuta
bineinteles ca se mai intampla ca menstruatia sa vina mai tarziu sau mai devreme de 28 de zile.poate intarzia si o luna daca nu este regulat. de obicei pt a nu ramane insarcinata trebuie macar sa folosim calendarul. pr de menstruatie(cate zile este)o ...
Re: Re: Re: Re: Re: va plac baietii rasi? din 17 feb 2004 21:54 de lavinia
E, na! De ce sa mor, bai?
Daca mor nu mai pot sa iau meditatii!:lol::lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce mint din 17 feb 2004 21:51 de TheWind
Sau daca nu ati citit "Ciresarii"!:D
Re: Re: Vreau sa invat sa fac sex oral din 17 feb 2004 21:45 de pisicuta
trebuie sa faci ceea ce simti pe moment ca e mai bine. daca vrei sa-l inebunesti, fa-o cu dorinta,arata-i ca iti place,ca iti doresti.va fi surprins.iar apoi o sa incerce sa te faca sa te simti si tu la fel de bine. bafta.
Re: va plac baietii rasi? din 17 feb 2004 21:08 de lavinia
Mie nu-mi plac baietii!
Imi plac barbatii......rasi...... de pe fata pamantului!:lol::lol::lol::lol:
Re: Re: Re: Re: ..orgasm feminin :) din 17 feb 2004 20:57 de lavinia
:lol::lol::lol::lol:
Nu ma chinuiesc bai sa acumulez nimic! Apropo' nu se dau puncte pe aici!
Pentru cultura dvs. generala, aveam vreo 700 de puncte cum le ziceti dvs, si ma numeam Sabba!
Dar m-am plictisit si m-am gandit s-o iau de la ...
Re: Re: Re: Re: ..orgasm feminin :) din 17 feb 2004 20:12 de TheWind
Bine,ca n-am gresit mai mult,ca va scria lavinia o telenovela!Deocamdata ati urmarit primul episod!:D
Asta-i(sic!) buna la ziarele de scandal!:D:D
Re: Re: Re: Re: ..orgasm feminin :) din 17 feb 2004 20:05 de TheWind
Mai bine spus o gramada de prostii!:D:D
Re: Re: Re: ..orgasm feminin :) din 17 feb 2004 20:04 de xander
Ma da-i plina lumea de profesori shi -oare in gramatica!O fi oare numa sa acumuleze punce sa fie shi ewa mare?....nu e nici un premiu lavinia + daca ma uit la posturile tale ai shi tu o gramada de kakofonii!
io 27 ea 34 din 17 feb 2004 19:56 de barbarosa
Nu stiu cat de mult o sa luatzi in seama inrebarea asta,sau daca voi da eu curs parerii voastre,dar va rog sa o spunetzi......
Eu am fost cam gagicar ,am inceput cu fetele la 12 ani jumate (ajutat de fizicul mult mai dezvoltat)am trecut prin ...
Re: ..orgasm feminin :) din 17 feb 2004 18:51 de duran
[wacko:..si alte metode, daca se poate dintre cele mai revolutionare:D, mi-ar prinde bine..
incearca pe site-ul NASA ,poate au descoperit vreo metoda aplicabila in spatiu...
iubitel,limbuta este ...
Re: Cat dureaza un act sexual la voi? (probleme) din 17 feb 2004 18:43 de duran
io am avut o perioda de stres imens la muncasi vreau sa-ti spun ca sexul se redusese la ... ejaculare precoce si atat, si nu stiam de ce?.. trecu si prioda stresanta si lucrurile au revenit ( dar ce incet!!) la normal....stresul ucide si ne maninca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste versus nevoi! din 17 feb 2004 17:48 de lavinia
Care el draga?
Sau ai impresia ca Nefertiti era vre-un mascul feroce!
Si mai invata si tu sa folosesti semnele de punctuatie, nu de alta, dar nu prea am priceput propozitia aia! Aia prima!:blink::blink::blink:
Re: ajutor din 17 feb 2004 16:10 de Aty
Pai tot ceea ce pot spune este sa faci sex intens:). Cat de des posibil si nu in pozitii ciudate ci cele mai obisnuite: misionar sau tu sa fi pe el perpendicular astfel organul lui sa fie cat mai adanc posibil si dupa ejacularea lui sa stati ...
Re: ..orgasm feminin :) din 17 feb 2004 13:59 de TheWind
Pai cele mai revolutionare sunt degetele si limba!Da' stiu si eu?Contactea-za si tu un institut de cercetari in domeniu..!:D:D
..orgasm feminin :) din 17 feb 2004 13:28 de yeul3tz
..am si yeu o mare nelamurire..poti sa provoci unei fete orgasm doar atingandu-i clitorisul ;)???..bineinteles intr-un mod repetat si din ce in ce mai accentuat :huh:..am incercat sa fac asta..si mi-a zis ca e ca si cum ar curenta-o ceva..si nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste versus nevoi! din 17 feb 2004 12:29 de TheWind
Wrong!Asta isi inchipuie ca are trei coaie sau chiar patru..!:D:D
Re: probleme mari din 17 feb 2004 11:47 de duran
graba strica treaba ,nu?
asa ca ...
de ce nu incerci sa abordezi in sens invers problema!fa-o pe ea sa te doresca ,si sunt convins ca daca o iubesti si-ti pasa de ea ,vei reusii!
by the way, cum e "ca la carte"?
Pagina 3494 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
22 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |