Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Cat dureaza un act sexual la voi? (probleme) din 16 feb 2004 02:26 de valy2jan
Noi am putea sa-ti dam unele sfaturi, daca ai raspunde la ce te-a intrebat Copilita, precum si la: cat de des faci sex. Incercati ca preludiu, masturbarea completa, reciproca. La varsta ta dupa 10-15 minute poti incepe un alt act sexual. Dar zic: ...
Re: Sex cu o prostituata din 16 feb 2004 02:17 de caca21maca
Da si sa-mi bag pula in masa si familia ei daca mia placut.Am futut-o si fara prezervativ de am inebunit in ziua aia de frica si nervi.Sa-mi bag pula in masa si voi
Re: Re: Penis - Help me ! din 16 feb 2004 02:02 de valy2jan
Da este normal. El va mai creste, dar nu toate sunt la fel, precum nici oamenii nu au aceiasi inaltime. Dar sti vorba din popor: decat inalt si prost, mai bine mic si istet. La fel si despre p...
Re: De ce nu ma ajuta nimeni!! din 16 feb 2004 02:00 de YLoveCamelia
mai vali , tu esti om de sapa , de ce te incapatzanezi intr-atat sa pari inginer ?
daca esti onest iti va merge mult mai usor.
consider it;)
Re: Re: Re: Re: CE ESTE UN ORGASM? din 16 feb 2004 01:56 de valy2jan
Unde ati invatat anatomie, domnilor? Daca nu cunoasteti anatomia, luati macar dictionarul limbii romane: a ejacula=a elimina sperma, iar asta este specifica doar masculului.
Re: Re: Re: Re: virgine la 25 de ani din 15 feb 2004 23:48 de yo
sa itzi explic o chestie faza ca ai ramas virgina pana la varsta asta s-a datorat sperantzei,dorintzei ca o sadai peste cineva super adevarat.........chiar daca nuai dat pana acum merita sa incerci sa dai...;)
Re: Re: Re: Re: Re: De ce nu ma ajuta nimeni!!! din 15 feb 2004 22:35 de rul3r
Si atb ce are bai smechere?Oricum a ajuns in topuri mai sus decat o sa ajunga parlitii tai dj's@techno. Si nu ma lua pe mine cu mixajele tale de dj moldovean din spatele carciumilor din Iasi,ok? So apucat lumea sa mixeze si ce tiai zis "hai ...
Re: Cat dureaza un act sexual la voi? (probleme) din 15 feb 2004 22:19 de copilita
ar fi util sa shtim daca asta se intampla din totdeauna, de catva timp, de fiecare data, cate-o data...
(deci?)
Re: Re: Re: Re: Re: De ce nu ma ajuta nimeni!!! din 15 feb 2004 20:38 de adeline
Draga Marcel Ionel,esti departe de a impresiona!Cel putin pe mine!La fel de bine ,se vede si din posturile tale cine esti si ce gandesti!Totusi am o vorba dulce pentru tine : Sugi!
Si cand pleci nu uita sa tragi apa!
Re: Re: Re: Re: Re: De ce nu ma ajuta nimeni!!! din 15 feb 2004 20:33 de adeline
Re: Re: Re: Re: Re: De ce nu ma ajuta nimeni!!! din 15 feb 2004 19:08 de YLoveCamelia
Re: Re: Re: Re: De ce nu ma ajuta nimeni!!! din 15 feb 2004 19:07 de YLoveCamelia
etsi o totala banana ca sa ma exprim cum ai face tu daca te ai stradui.
afon si pustiu de muzica ce esti...loveparade nu a fost niciodata simbolul muzicii house ci a muzicii techno ( daca ai auzit altceva inafarta de atb si de sequential ...
Re: Cat dureaza un act sexual la voi? (probleme) din 15 feb 2004 16:16 de rul3r
Nu cred ca asta e locul potrivit sa intrebi. Cauta si tu pe net ,undeva, astia doar o sa-si bata joc de tine. Credema:D (Si mult succes!)
Cat dureaza un act sexual la voi? (probleme) din 15 feb 2004 13:12 de Oskar
da.. m-ar interesa cat tzineti voi (baietii) la un act sexual.. intreb asta pt ca am o problema..
ne bagam in pat (eu cu prietena mea :) ) ne mangaiem.. aplicam regula preludiului.. care de obicei tine destul de mult.. dar cand intru eu in ...
Re: CE ESTE UN ORGASM? din 15 feb 2004 12:36 de orely
daca vrei sa stii ce este dpdv fizic atunci afla ca este o descarcare foarte placuta, dar dpdv psihic o incarcare cu energie pozitiva
Re: casatorie din 15 feb 2004 08:50 de YLoveCamelia
intrebare demna tare de forumul asta...de la o vreme..:x
Re: din 15 feb 2004 03:36 de Male
nu stiu de ce ai vrea sa ti`o tai..:) consulta si tu un medic...:D
din 15 feb 2004 01:40 de marinion
Stie cineva ce se intampla daca imi tai singur "ata penisului". (sau daca se poate). Cum se face? Trebuie neaparat sa merg la medic?:rolleyes:
Re: nu stiu ce am facut din 14 feb 2004 23:54 de I3pure
pai intreab-o si tu frate si vezi ce iti spune dak nu bagai degetelu tre sa-i simti himenul sau mai bene dak ai limba mare bago nu mai sta sau .....intreab-o pe maica-sa:lol::lol::lol:
Re: da a fost din 14 feb 2004 23:50 de I3pure
Loooool de unde ai scoso fratele meu??:blink::lol::lol:
Pagina 3497 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
63 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||