Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

De ce mint barbatii???

din 13 feb 2004 10:34 de adeline

As vrea sa îl cunosc pe tipul care a elaborat pilda urmatoare. Sunt convins ca am multe în comun cu el *********************start******************* Intr-o buna zi, unui taietor de lemne îi cazu securea în apa. Omul se ...

Re: casatorie

din 13 feb 2004 09:46 de duran

una care a tecut prin viata ( evident ,nu viata prin ea ) ;)

Re: Re: poveste

din 12 feb 2004 23:11 de lavinia

Da, domnule Vantu' intradevar realitatea depaseste cele mai fantasmagorice inchipuiri! :lol::lol::lol::lol: Incepem sa vedem si noi ca imaginea pe care dvs. vreti sa o etalati nu concorda cu realitatea! ( Ca si cu FMI-ul de altfel) :x:x:x

Re:

din 12 feb 2004 23:11 de copilita

blaga a zis ca daca te chinui prea mult pentru un lucru, la sfarshit, nu te mai poti bucura de el...cam asha e shi cu ashteptatul... ajungi sa idealizezi actul, omul, etc, shi sa cauti implinirea idealului... pe cand, suntem toti oameni, shi ...

Re:

din 12 feb 2004 23:01 de lavinia

Ce faci draga? Dai adunarea virginelor? Si daca ai atitudinea asta de ce vii cu intrebari de genul: "Baieti ce ati crede despre o tipa (bineinteles nu urata), cu facultate, simpatica care inca mai este virgina la 25 de ani?" Ar fi ...

Re: Re: o simpla intrebare

din 12 feb 2004 19:42 de adeline

Morala nu am inteles-o!Is mai tampitzel!:D

Re: casatorie

din 12 feb 2004 19:34 de adeline

Eu?Pe Monica Barladeanu...!Evident!:D

casatorie

din 12 feb 2004 17:19 de xander

IA sa auzim parerile voastre ale baietzilor in general,shi sa lasam la o parte ca .....iubirea ,bla.bla.bla. daca atzi avea puterea sa alegetzi dintre o sotzie care sa fi fost virgina shi una care a trecut prin viatza ce atzi alege?

Re: o simpla intrebare

din 12 feb 2004 17:08 de xander

Cred ca in primul rand nu ai respect ptr tine,te simtzi complexat de marime.Poate te-a jignit acea fetishora in leg cu marimea,iar ti-e tzi-e teama sa nu o patzesti iar. Hai sa-tzi zic un banc ce l-am auzit acu cateva zile O ...

Re: Re: Sex-Shop

din 12 feb 2004 16:52 de xander

mai documenteaza-te!

Re: o mica intrebare ........

din 12 feb 2004 16:41 de xander

Dragostea doare la un moment dat,sexul ramane doar o amintire:)))))))

Re: poveste

din 12 feb 2004 15:06 de TheWind

Un vechi proverb chinez spune ca:intamplarile reale depasesc uneori si cele mai fantastice inchipuiri! Putini sunt cei,cred, care sunt dispusi sa rememoreze public,asa ceva!Mai ales daca s-a terminat prost!Chiar daca ar face-o sub anonimatul ...

din 12 feb 2004 14:38 de virginia

nu inteleg de ce nu o sa-mi mai placa daca nu mai am 20 ani?? sper din toata inima sa nu fie asa, pentru ca am de gand multe... ce aiurea sunt tipii care se ofera sa ne 'rezolve' pe noi , virginele... nu multumim, ce credeti ca asta ne dorim?? pai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: impas in rel de 2 ani?

din 12 feb 2004 13:37 de adeline

Si marele Shiva....!:)) Hai bai..,lasa-ne cu nebuniile astea de yoghin!Incerci cum sa ne induci "ideea",in vederea realzarii unei Mari Spirale Spirituale intre membrii forumului? Cred ca ai ghinion!Mi se pare,daca nu ma insel,ca ...

Re: Vreau sa invat sa fac sex oral

din 12 feb 2004 12:28 de Mariana

daca vrei poti important este sa faci ceea ce simti, degeaba rad< fraieri> de ce cred ca este anormal????! NU..... eu cred ca este ceva normal si PLACUT.... deci faci sex oral normal si te lasi purtata de val si vei reusii... ai sa ...

Re: Dragoste versus nevoi!

din 12 feb 2004 10:20 de adeline

Strict pentru mine!Poate fiindca privesc acest forum ca si pe o modaliatate de distractie si relaxare,nicidecum un ajutor de nadejde in probleme pe care le am, in orice zi,evident,ca oricare om!

DE CE?

din 12 feb 2004 01:35 de Jan

Dar daca unii barbati recunosc, de ce macar o parte din femei nu recunosc ca in cvasitotalitatea cazurilor ele sunt de vina ca barbatii se plictisesc?

Dragoste versus nevoi!

din 12 feb 2004 01:29 de ?

Cred ca discutiile sunt normale, dar numai pentru adeline si lavinia. Atat ii ajuta cele doua striatiuni (altfel nu pot sa le numesc) ale capului (creier de unde?). Ce pot sa spun altceva, deoarece daca parcurgi paginile forumului vezi ca arareori ...

Re: Dragoste versus nevoi!

din 11 feb 2004 22:16 de adeline

De unde ai copiat???:D:D:D:D:D:D:D:D Creierul tau nu este in stare sa rezoneze la o asemenea capacitate!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D Ma pis pe mine de ras!:D:D:D:D:D:D:D Am citit ceva similar pe net!Cumva Dr.Amore???:D:D:D:D:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste versus nevoi!

din 11 feb 2004 21:48 de TheWind

Ar trebui!

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3499 din 3731
«   1 ... 3496   3497   3498   3499   3500   3501   3502 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele