Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Dragoste versus nevoi!

din 9 feb 2004 19:39 de lavinia

Nu m-am gandit ca folosesc iubirea pentru a-si satisface nevoile! Ma gandeam daca realizeaza cand iubesc cu adevarat si cand au nevoie de persoana de langa ei si atunci spun sau cred , chiar si ei, ca iubesc! Este un fenomen intalnit la ambele ...

impas in rel de 2 ani?

din 9 feb 2004 17:46 de necunoscuta

De ce toata lumea spune ca iubirea dupa 2,3 ani moare si ca nu mai exista nimic decat obisnuinta?asta mi se pare o tampenie si nu cred ca este adevarat.cine afirma asta inseamna ca inca nu a intalnit persoana potrivita si inseamna ca nu stie ce ...

Parerea mea

din 9 feb 2004 12:42 de adisor

E bine sa ai par dar nu tot;sa fie acolo un pic deasupra,arata foarte naspa daca e tot.B)

Re: Metode de masturbare la fete

din 9 feb 2004 11:46 de Alupigus

Hmmmm! Daca nu ai fi minora, te-as ajuta eu...:lol: In cazul asta roag-o pe Barbie sa ti-l imprumute nitzel pe Ken ...:p Spune-i insa sa fie "soft & gentil" ca esti virgina... B)B)B);)

Re: Re: Re: .. ati simtit vreodata ?

din 9 feb 2004 10:39 de Blazatul

Ai dreptate, treaba cu inceputul unei noi relatii nu mai este atat de facila... Ar mai fi si teama ca relatia de maine sa nu fie doar un refugiu cauzat de frustrarile de azi... Nu stiu cat de mult te consoleaza, insa nu esti singur(ul). Prin ...

Re: problema,caut rezolvare

din 9 feb 2004 02:55 de scorpio

Si ai prefera cumva sa fii ca si fata aia pe al carei prieten il tine o ora si totusi ea n-are niciodata orgasm? S-a mai zis pe aici ca nu cantitatea conteaza,ci calitatea...si-i f. adevarat!Daca va simtiti bine,ce sa nu fie in regula?Iar 10 ...

problema,caut rezolvare

din 8 feb 2004 23:39 de yo

am 15 ani si mi-am inceput viata sexuala de aproape 2 ani.inca sunt cu acel baiat si il iubesc si ma iubeste,el are 17 ani.nu stiu daca el are vreo problema sau e normal dar dupa cate am citit pe aici,am ajuns la concluzia ca ceva nu e in ...

Re: Re: Re: Ce se intampla ???pls help

din 8 feb 2004 22:32 de adeline

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

din 8 feb 2004 22:23 de sabba

1. Am debitat in scris...(puteam sa fiu muta shi in aceste conditii) 2. 'a debita' e relativ, de la sisteme un sistem de valori la altul... 3.baiatul nu avea elan, shi chiar daca avea, nu-i trebua taiat... 4.ce ziceai de sabba? :lol: ...

din 8 feb 2004 22:21 de lavinia

Auzi, bai tampitzel! Repet: faptul ca munceste o ora nu este relevant! Sunt suficiente 15 minute daca stie ce sa faca !:lol::lol::lol: Dar uite asa isi pun unii mana in cap singuri!:lol::lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 8 feb 2004 22:07 de adeline

Un exemplu concludent este postul laviniei!Clipa prost aleasa!:D:D:D Rul,crezi ca se mai poate salva ceva?:D:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dr

din 8 feb 2004 22:03 de rul3r

Mda. Dar daca clipa pe care trebuie sa o cantaresti si evident sa o traiesti sa produs ca urmare a unei greseli din clipa anterioara si deci este o dilatare si astfel clipa prezenta este o iluzie....o greseala. Atunci tot viitorul se duce de ...

Re: Re: Re: Metode de masturbare la fete

din 8 feb 2004 22:02 de rul3r

Mda. Dar daca clipa pe care trebuie sa o cantaresti si evident sa o traiesti sa produs ca urmare a unei greseli din clipa anterioara si deci este o dilatare si astfel clipa prezenta este o iluzie....o greseala. Atunci tot viitorul se duce de ...

Re: Re: Re: credeti ca e normal sa fii virgina la

din 8 feb 2004 21:53 de rul3r

parca iti preved viitorul... o sa tio traga vreo 2 intr-un wc la vreo discoteca.... si no sati para rau..:D:D:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste versus nevoi!

din 8 feb 2004 21:35 de rul3r

Firma SC.Margareta.SRL vinde antena special construite pt. africani cu rezistenta impotriva hackerilor canibali, ploilor acide de la stomac si pirateriei tigrilor. Va rog contactine cat mai curand pt o eventuala cooperare in acest domeniu. Apropo ...

Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste versus nevoi!

din 8 feb 2004 21:29 de adeline

Ma ajuta si pe mine cineva?:D:D:D:D Buna Seara! As dori daca puteti sa ma ajuati cu o informatie:de unde as putea sa cumpar un satelit cu care sa furnizez Internet pentru 100-200 de persoane. Vindeti Dvs.asa ceva sau imi puteti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare pt toata lumea..

din 8 feb 2004 21:28 de lavinia

Bai, potoleste-te ca te frigi!:lol::lol::lol:

Re: Re: Dragoste versus nevoi!

din 8 feb 2004 21:18 de adeline

Scuze,dar la mine,maine seara,e seara de psihologia relatiilor!Asta seara e seara de "Capra cu trei iezi"! Continuati,continuati sa respirati si sa ...,dezvoltati!:D:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: intrebare pt toata lumea...

din 8 feb 2004 21:12 de scorpio

Roaga-te sa mi le spuna mie, pe forumul asta,ca de avut sigur le are,si daca nu le zice aici,se duce si le zice la "bagaboante",si-i mult mai grav...

Re: Dragoste versus nevoi!

din 8 feb 2004 21:11 de lavinia

Da, vorbeam cu toata lumea! Inclusiv cu tine Adeline! Lasa sabia aia de la brau si daca ai ceva de spus spune! Ceea ce spuneam nu sunt clasici! Ci psihologia relatiilor! Apropo' capra cu trei iezi e lectura de la cafeaua de dimineata! Ai ceva ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3502 din 3731
«   1 ... 3499   3500   3501   3502   3503   3504   3505 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare