Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Ce sa intreb la farmacie ? din 6 feb 2004 23:01 de yourgirl77
frate, rade-te in fiecare zi pana scapi de ei!!!
Re: ... din 6 feb 2004 20:17 de wow
cati 2 ani ai????:x
Re: Re: Re: virgine la 25 de ani din 6 feb 2004 20:12 de xxxx
si daca ea va vrea si altceva? o aventura spre exemplu.....
ce ma fac??????? din 6 feb 2004 19:49 de carina
iau pilule contraceptive si de la inceputul anului am facut pauza si am folosit prezervativ.am auzit ca daca faci pauza la pilule menstruatia va veni mai tarziu....mai tarziu cu cat?ca a intarziat cu 3 saptamani imediat.acum o sapt am facut test de ...
Re: din 6 feb 2004 17:25 de rul3r
NU.
Re: Re: as vrea sa te intreb ceva intai din 6 feb 2004 11:35 de andra16
trebuia sa gandesti putin inainte sa faci pasul asta..
daca nu ai minimul de informatii cu rpivire la masurile de siguranta e rau...
rau de tot
bafta ! ca o sa ai nevoie..
si...un sfat...
informeaza-te inainte de a face ceva !
din 6 feb 2004 10:12 de laura
daca faci sex si prietenu nu-si da drumu in tine...poti sa ramai insarcinata??
Re: Re: Re: P.I.M.P.(care-i mai sexy???!!!) din 6 feb 2004 03:40 de rul3r
Nu. Cine? Hai ca mai facut curios...
Re: Re: Re: cat costa un avort? (serios) din 6 feb 2004 03:36 de rul3r
A trata un pacat din pct. de vedere social mi se pare o totala absurditate. Sfera spiritual si cea reala nu se prea intalnesc la noi dar....totusi sa omori un copil e crima cu premeditare. Si nu , Dumnezeu nu uita.
Re: Ce castigi in urma avortului? din 6 feb 2004 03:29 de Mario
am uitat ceva.. Pt cei ce cred ca Dumnezeu intelege si iarta, va inselati singuri copii. Cu Dumnezeu nu te poti juca asa cum ai tu chef. El are principii clare. CIne trece peste ele este Impotriva LUI. Si sa nu uitati ca El pedepseste pacatul, mai ...
Ce castigi in urma avortului? din 6 feb 2004 03:20 de Mario
Pt. o greseala mica, platesti toata viata. Merita?? Lucia a gresit. Regreta acum, dar e prea tarziu. Cred ca va putea fi iertata daca ii pare rau cu adevarat. Si cu fetele care raman insarcinate ce-i? Pacat ca nu mai invata BISERICA ORTODOXA ca sexul ...
Re: Re: cat costa un avort? (serios) din 6 feb 2004 03:12 de Mario
Ai dreptate, Panda. In fine, ca il omori la 1 luna, ca il omori la 20 de ani, e tot una. Sincer, mi-e scarba de Romania asta.. Cica e o tara crestina... Daca este, atunci dece a ucis cu avortul milioane de vieti din 1990 incoace? Atatia oameni au ...
Re: Re: Re: virgine la 25 de ani din 6 feb 2004 03:05 de jan
Va spun un singur lucru: nu exista sex mai placut ca in tinerete. Daca nu faceti sex sa zic pe la 18-20 de ani, credeti ca ve-ti mai gasi clipele pierdute? O sa ziceti ca da. Eu zic nu si o sa regretati.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: adevar sau minciuna? din 6 feb 2004 02:52 de Agrisan
Alambicata expunere. Am inteles putin.
Nici unul dintre noi nu putem sti cu adevarat cauzele si modul de eliminare a lor. Tot ce spunem aici sunt pareri. Asta a fost si a mea, doar ca a fost transmisa printr-un exemplu.
Ce sa faca? Sa-l sufoce ...
Ce sa intreb la farmacie ? din 6 feb 2004 01:54 de anonimus
Daca mi-am dat seama ca am latei si ma duc la farmacie; ce medicament as putea cumpara care m-ar putea scapa de latei ? (exemple clare va rog):rolleyes:
Re: Re: Re: Re: mic sau mediu ?! tare ca piatra ? din 6 feb 2004 01:41 de Agrisan
Multumesc pentru informatie. Totusi ce i-am spus cred ca este valabil si daca are doua capuri.
Re: Re: Re: Re: Re: am si eu o intreba din 6 feb 2004 01:37 de copilita
1. eu nu ma cert cu nimeni, sau, cel putin, incerc sa fac asta... ma deprima sa ma cert.
2. e varsta mea reala, nu am nici un motiv sa mint.
3. e normal sa nu fi de acord cu chestii pe care le zic...suntem oameni, shi suntem diferiti, in ...
Re: Re: Sex intre cupluri din 6 feb 2004 01:22 de Agrisan
Pentru ca un barbat nu poate satisface doua femei in acelasi timp, invers da.
Relatia cea mai placuta este intre doua cupluri, dar acestea trebuie sa fie fara prejudecati. Altfel nu va fi bune.
Re: Sex intre cupluri din 6 feb 2004 01:01 de morddiaz
n-am incercat decat in 3 si nu e cine stie ce, chiar daca am stat "la mijloc". s-a lasat cu certuri si gelozie. nu recomand decat cuplurilor mature
Re: Un singur testicol.... din 6 feb 2004 00:55 de morddiaz
chestia cu un singur testicul ii zice criptohirdie in termeni mai medicali si se rezolva chirurgical la varste cat mai mici. daca nu e coborat in scrot, ceea ce mi se pare aiurea daca nu traiesti in jungla si nu te-a vazut nici un medic, ai sanse ...
Pagina 3505 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
76 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |