Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: masturbarea

din 4 feb 2004 03:20 de Agrisan

Sau concomitent si-n acelasi timp.

Re: Re: masturbarea

din 4 feb 2004 02:52 de rul3r

O solutie si mai buna: fa-le pe amandoua.Deodata daca se poate.:blink:

Re: URGENT

din 4 feb 2004 02:26 de rul3r

Simplu. Nu mai face sex. EVER.:wacko:

Re: Re: dati-mi un sfat!

din 4 feb 2004 02:25 de rul3r

Eruditule...:D

Re: Cum decurge un avort?

din 4 feb 2004 01:59 de una

:o eu una am facut avort in strainatate si...putin mai altfel.....pentru dilatatrea uterului ti se introduce ceva gen supozitor care in 1-2 ore produce sangerari si dureri...la mien nu si-a facut efectul...... asta e.. doctorii au innebunit cand ...

Re: dati-mi un sfat!

din 4 feb 2004 01:33 de Agrisan

Nici una nici alta. Totul depinde de adancimea sentimentelor de iubire. E posibil, dar nu obligatoriu. Totul depinde de sentimente, relatiile dintre voi, dar nu subestima temperamentul lui. Gandeste-te ca odata tot trebuie (daca vrei, doar) ...

Re: Re: cum poti excita.......

din 4 feb 2004 01:17 de Agrisan

Bun raspunsul, deoarece cred ca nu si-a propus sa-l excite numai, fara sa faca sex. Cred ca cea mai buna "zona" este tot corpul, incepand cu gura si terminand cu p...

Re: Re: refuzul partenerului...o problema ...

din 4 feb 2004 00:56 de adeline

Agrisane,las-l dracu de raspuns ca te iau partener la "Grup"!Nu de alta dar o sa ajungi sa il eclipsezi chiar si pe Sorescu!:lol:

Re: refuzul partenerului...o problema ...

din 4 feb 2004 00:29 de Agrisan

Cauzele pot fi multiple. Chiar si simple migrene o pot determina sa respinga sexul. Poate avea stari depresive periodice. Alta poate fi faptul ca ea nu te iubeste cu adevarat, relatia cu tine fiind una de conjuctura. As pute enumera inca foarte ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: refuzul partenerului...o p

din 3 feb 2004 22:50 de copilita

Adica, sa-i zicem fetei orice fel de prostii, numai sa nu-i punem creierul sa munceasca cu intelesul frazelor...sa-i zicem simplu, ca-ntre zidari... nu numai ei, ci tuturor... asta a fost un raspuns, a fost genul lui de raspuns, genul meu de ...

Re: URGENT

din 3 feb 2004 22:04 de georgiana

daca ai intarziat atat de mult, continua sa iei anticonceptionalele in mod regulat fara a le intrerupe ... iar pt. urmatoarele 10 zile trebuie extra protectie in cazul unui contact sexual ... oricum cel mai bine ar fii si opinia unui doctor ...

URGENT

din 3 feb 2004 20:20 de mititica

Va rog sa imi spuneti ce se intampla daca am uitat sa imi iau anticonceptionalul?L-am luat abia dupa vreo 33 de ore.... Mai sunt protejata dupa aceea? E posibil sa imi vina ciclul mai repede????? Va rog sa imi raspundeti cat mai repede ca sunt foarte ...

Re: adevar sau minciuna?

din 3 feb 2004 19:42 de scorpio

grozave faze faceti! io chiar nu inteleg tipul asta de dragoste,in care tu nu ai voie sa te uiti prin telefonul lui(de ce oare???!!!), cu toate astea il verifici de cate ori prinzi ocazia (e de-a dreptul emotionanta increderea pe care o ai in ...

Re: Re: Re: Re: Re: refuzul partenerului...o probl

din 3 feb 2004 18:59 de scorpio

terminati cu prostiile si raspundeti-i fetei la intrebare!!! nu toata lumea citeste (si daca citeste oricum nu intelege ) prostiile alea pentru interpretarea carora cica iti trebuie facultate de litere sau suflet de poet!!! ...

Re: Re: Re: Re: refuzul partenerului...o problema

din 3 feb 2004 18:21 de TheWind

1:Ciudatica poezie apartine lui Marin Sorescu! 2:Nu ma consider un erudit! 3:Ciudatelele randuri ale poeziei ,exprima dupa parerea mea un raspuns foarte clar la problema expusa! 4.Eva,daca vrei poezie ciudata incearca Nichita stanescu!Uite ...

Re: adevar sau minciuna?

din 3 feb 2004 17:40 de rul3r

Nu stiu ce ar trebui sa faci, dar dupa parerea mea cred ca are o aventura cu tipa aceea. In acelasi timp poate sa te iubeasca in continuare(sau sa creada ca te iubeste). Oricum ce ar trebui sa faci e sa il pui sa dea tel in fata la tipa aceea si sa-i ...

Re: Re: refuzul partenerului...o problema ...

din 3 feb 2004 13:52 de TheWind

Pot sa spun si eu ceva? Grup Traiau de mult timp impreuna Si cam incepusera sa se repete: El era ea, Si ea era el, Ea era ea Si el era tot ea, Ea era, nu era, Si el era ele, Sau cam asa ceva. Dimineata mai ales, Pana se ...

adevar sau minciuna?

din 3 feb 2004 10:54 de necunoscuta

am o problema si as dori si parerile voastre. sunt cu prietenul meu de aproape 2ani,locuim impreuna la el acasa si cu parintii lui.pana aici toate bune.in urma cu o luna si ceva am gasit pe tel lui 2 apeluri pierdute de la una care ulterior am aflat ...

Re: refuzul partenerului...o problema ...

din 3 feb 2004 10:16 de ODETTE

si paradoxal ... ea il iubeste. motive nu sunt , ar fi aberant sa le caut!!! NO COMMENT ,fata draga!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: dragilor...ce se intampla?

din 3 feb 2004 09:47 de rul3r

Era o gluma.. Get on with it. gizas

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3508 din 3731
«   1 ... 3505   3506   3507   3508   3509   3510   3511 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele