Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: refuzul partenerului...o problema ... din 3 feb 2004 08:40 de s
nu il mai iubesti, asa ca ia distanta mai cauta
Re: Re: Re: Re: Re: dragilor...ce se intampla? din 2 feb 2004 23:24 de copilita
ce nu-mi plac mie oamenii ashtia cu pareri fixe, cu privire la orice... casatorie, virginitate, inteligenta, femei etc, etc... nu generaliza, pt ca nu ai de unde sa shti daca o casatorie e un lucru pozitiv sau negativ in viata cuiva... poti sa ...
Re: Re: Re: bun la pat? din 2 feb 2004 23:18 de copilita
daca nu e cerere, nu e oferta
...
Re: dati-mi un sfat! din 2 feb 2004 23:04 de copilita
sexul este o componenta foarte importanta a unei relatii...nu poate insa sa 'faca' tot intr-o relatie, cu toate ca se poate sa distruga tot... e ca shi cum ai zice ca daca ai nishte pereti durabili, rezistenti, etc, etc, la casa, ai o casa buna, ...
Re: refuzul partenerului...o problema ... din 2 feb 2004 22:58 de copilita
...pe cuvantul meu daca am habar de sentimentul de care povesteshti... (nici nu-mi pot imagina cum e... ) :blink:
Re: masturbarea din 2 feb 2004 22:41 de sweetamalia
:heart:daca tie iti plce sa te masturbezi- continua
daca chiar vrei sa te lasi fa sex
Il iubeste, dar din cand in cand il refuza sexual din 2 feb 2004 22:28 de leila
care credeti ca sunt motivele pentru care o femeie are perioade in care nu isi suporta partenerul...chiar daca il iubeste...perioade in care numai ideea de a face sex cu el ii provoaca stari depresive?
Perioade in care simpla lui prezenta ...
Re: dati-mi un sfat! din 2 feb 2004 20:15 de ODETTE
trebuie sa-l doresti pe prietenul tau ca sa nu te mai gndesti aiurea si sa-ti piara cheful.daca tie iti piere cheful asta inseamna ca nu il doresti cu adevarat si in felul asta nu ai sa-l multumesti niciodata, ba chiar la un moment dat o sa se ...
Re: dati-mi un sfat! din 2 feb 2004 20:13 de ODETTE
trebuie sa-l doresti pe prietenul tau ca sa nu te mai gndesti aiurea si sa-ti piara cheful.daca tie iti piere cheful asta inseamna ca nu il doresti cu adevarat si in felul asta nu ai sa-l multumesti niciodata, ba chiar la un moment dat o sa se ...
Re: dati-mi un sfat! din 2 feb 2004 19:04 de rul3r
Sa o faci.:D
Cum ai zis chiar tu esti curioasa deci ar trebui sa-ti implinesti aceasta curiozitate.Succes.B)
Re: Re: cat ar trebui sa intre? din 2 feb 2004 18:19 de scorpio
excelent spus,ianulover man!!!!
cat despre fata cu intrebarea,cred ca asa un barbat ti-ar trebui(daca ianulover e baiat) sau daca e fata, ai avea ceva de invatat de la ea!!!
imi amintesc ca mi-a povestit o prietena de o tipa care voia si ea sa ...
Re: cum poti excita....... din 2 feb 2004 17:44 de scorpio
ce intrebare e asta? e evident ca principala zona erogena o constituie regiunea genitala,asa ca daca-i mangai penisu'(si daca-l mai si saruti...adica pe el,pe penis) n-ai cum sa dai gres!!!or fi bune si alealalte zone descrise de ceilalti, dar ...
dati-mi un sfat! din 2 feb 2004 16:38 de yna20
As vrea sa va intreb ceva:credeti ca sexul face o relatie mai durabila si ca dupa aceea o sa exista mai multa iubire sau o sa scada interesul intre parteneri?credeti ca daca ii spun prietenului meu ca nu sunt pregatita,o sa se duca la altele?problema ...
Re: din 1 feb 2004 23:31 de TheWind
Propunere acceptata!:lol:In unanimitate!Sa nu te indragostesti acum de mine!:lol:
Ma bucur ca stii sa citesti!Dar crede-ma ca totusi...,nu este un atuu!
din 1 feb 2004 23:24 de y
Va propun sa nu-l mai bagati in seama pe TheWind. Daca cititi si celelalte pagini veti vedea ca inafara de jigniri nu stie nimic sa faca. Pentru el toti care nu-i dau dreptate sau spun altceva decat ce crede el ca e bine, sunt idioti, cretini, etc. ...
Re: Re: Re: Re: relatia la distanta! din 1 feb 2004 18:54 de adeline
Dati-mi voie sa imi scot palaria in fata copilitei si sa fac o plecaciune adanca!Frumoasa evolutie pe acest forum si adanci cugetari in cuvintele scrise!Un om interesant cu o deosebita noblete sufleteasca,pe care ,cu sinceritate o spun,imi pare ...
Re: Buna-seara! din 1 feb 2004 00:56 de Alex^
Ne multumim si cu ce ai scris mai sus, chiar daca nu ai pus un subiect inca... dar si noi te salutam si`ti multumim pt Join 2 us!
Re: sexy? din 1 feb 2004 00:53 de Alex^
Nu cred ca astea sunt reguli si cu atat mai mult scrise... cred in primul ramd ca ar trebui sa te atraga... si nu`ti afiseze o imagine a frumusetiei in fata! Cel putin eu de parerea asta sunt! Am avut mai multe prietene care... recunosc ca ...
Re: Re: cat ar trebui sa intre? din 31 ian 2004 21:25 de pula lunga
pai de la 60 de cm in adancime pana la 80 ... variaza in functie de marimea gaoazei...dar stai pe bune merge treaba .. lasa-l sa te rupa ca nu e nimic si daca nu te saturi treci pe la mine...:blink:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 31 ian 2004 14:52 de rul3r
Hmmm.Ai dreptate dar sa lungit aiurea subiectul si nu mai are nici un farmec sa-l citesti.Unul care deschide acuma forumul si va vede pe voi certandu-va crezi ca mai citeste si in continuare?
Pagina 3509 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
96 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |