Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: refuzul partenerului...o problema ...

din 3 feb 2004 08:40 de s

nu il mai iubesti, asa ca ia distanta mai cauta

Re: Re: Re: Re: Re: dragilor...ce se intampla?

din 2 feb 2004 23:24 de copilita

ce nu-mi plac mie oamenii ashtia cu pareri fixe, cu privire la orice... casatorie, virginitate, inteligenta, femei etc, etc... nu generaliza, pt ca nu ai de unde sa shti daca o casatorie e un lucru pozitiv sau negativ in viata cuiva... poti sa ...

Re: Re: Re: bun la pat?

din 2 feb 2004 23:18 de copilita

daca nu e cerere, nu e oferta ...

Re: dati-mi un sfat!

din 2 feb 2004 23:04 de copilita

sexul este o componenta foarte importanta a unei relatii...nu poate insa sa 'faca' tot intr-o relatie, cu toate ca se poate sa distruga tot... e ca shi cum ai zice ca daca ai nishte pereti durabili, rezistenti, etc, etc, la casa, ai o casa buna, ...

Re: refuzul partenerului...o problema ...

din 2 feb 2004 22:58 de copilita

...pe cuvantul meu daca am habar de sentimentul de care povesteshti... (nici nu-mi pot imagina cum e... ) :blink:

Re: masturbarea

din 2 feb 2004 22:41 de sweetamalia

:heart:daca tie iti plce sa te masturbezi- continua daca chiar vrei sa te lasi fa sex

Il iubeste, dar din cand in cand il refuza sexual

din 2 feb 2004 22:28 de leila

care credeti ca sunt motivele pentru care o femeie are perioade in care nu isi suporta partenerul...chiar daca il iubeste...perioade in care numai ideea de a face sex cu el ii provoaca stari depresive? Perioade in care simpla lui prezenta ...

din 2 feb 2004 20:15 de ODETTE

trebuie sa-l doresti pe prietenul tau ca sa nu te mai gndesti aiurea si sa-ti piara cheful.daca tie iti piere cheful asta inseamna ca nu il doresti cu adevarat si in felul asta nu ai sa-l multumesti niciodata, ba chiar la un moment dat o sa se ...

din 2 feb 2004 20:13 de ODETTE

trebuie sa-l doresti pe prietenul tau ca sa nu te mai gndesti aiurea si sa-ti piara cheful.daca tie iti piere cheful asta inseamna ca nu il doresti cu adevarat si in felul asta nu ai sa-l multumesti niciodata, ba chiar la un moment dat o sa se ...

din 2 feb 2004 19:04 de rul3r

Sa o faci.:D Cum ai zis chiar tu esti curioasa deci ar trebui sa-ti implinesti aceasta curiozitate.Succes.B)

Re: Re: cat ar trebui sa intre?

din 2 feb 2004 18:19 de scorpio

excelent spus,ianulover man!!!! cat despre fata cu intrebarea,cred ca asa un barbat ti-ar trebui(daca ianulover e baiat) sau daca e fata, ai avea ceva de invatat de la ea!!! imi amintesc ca mi-a povestit o prietena de o tipa care voia si ea sa ...

Re: cum poti excita.......

din 2 feb 2004 17:44 de scorpio

ce intrebare e asta? e evident ca principala zona erogena o constituie regiunea genitala,asa ca daca-i mangai penisu'(si daca-l mai si saruti...adica pe el,pe penis) n-ai cum sa dai gres!!!or fi bune si alealalte zone descrise de ceilalti, dar ...

dati-mi un sfat!

din 2 feb 2004 16:38 de yna20

As vrea sa va intreb ceva:credeti ca sexul face o relatie mai durabila si ca dupa aceea o sa exista mai multa iubire sau o sa scada interesul intre parteneri?credeti ca daca ii spun prietenului meu ca nu sunt pregatita,o sa se duca la altele?problema ...

Re:

din 1 feb 2004 23:31 de TheWind

Propunere acceptata!:lol:In unanimitate!Sa nu te indragostesti acum de mine!:lol: Ma bucur ca stii sa citesti!Dar crede-ma ca totusi...,nu este un atuu!

din 1 feb 2004 23:24 de y

Va propun sa nu-l mai bagati in seama pe TheWind. Daca cititi si celelalte pagini veti vedea ca inafara de jigniri nu stie nimic sa faca. Pentru el toti care nu-i dau dreptate sau spun altceva decat ce crede el ca e bine, sunt idioti, cretini, etc. ...

Re: Re: Re: Re: relatia la distanta!

din 1 feb 2004 18:54 de adeline

Dati-mi voie sa imi scot palaria in fata copilitei si sa fac o plecaciune adanca!Frumoasa evolutie pe acest forum si adanci cugetari in cuvintele scrise!Un om interesant cu o deosebita noblete sufleteasca,pe care ,cu sinceritate o spun,imi pare ...

Re: Buna-seara!

din 1 feb 2004 00:56 de Alex^

Ne multumim si cu ce ai scris mai sus, chiar daca nu ai pus un subiect inca... dar si noi te salutam si`ti multumim pt Join 2 us!

Re: sexy?

din 1 feb 2004 00:53 de Alex^

Nu cred ca astea sunt reguli si cu atat mai mult scrise... cred in primul ramd ca ar trebui sa te atraga... si nu`ti afiseze o imagine a frumusetiei in fata! Cel putin eu de parerea asta sunt! Am avut mai multe prietene care... recunosc ca ...

Re: Re: cat ar trebui sa intre?

din 31 ian 2004 21:25 de pula lunga

pai de la 60 de cm in adancime pana la 80 ... variaza in functie de marimea gaoazei...dar stai pe bune merge treaba .. lasa-l sa te rupa ca nu e nimic si daca nu te saturi treci pe la mine...:blink:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 31 ian 2004 14:52 de rul3r

Hmmm.Ai dreptate dar sa lungit aiurea subiectul si nu mai are nici un farmec sa-l citesti.Unul care deschide acuma forumul si va vede pe voi certandu-va crezi ca mai citeste si in continuare?

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3509 din 3731
«   1 ... 3506   3507   3508   3509   3510   3511   3512 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare