Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 31 ian 2004 14:49 de duran
daca ,tu puneai acest topic si vine un lunatic si-ti raspunde "suge-o"
si alte chestii prostesti si copilaresti ,ce faceai?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 31 ian 2004 14:30 de rul3r
Mai mai, ieri ai intrat si tu prima data pe forum si deja ai postat cateva mesaje si te crezi mare.Lumeeeeeeee.
Ma voi macar va amintiti care e subiectul acestui topic? Era vorba de sexul oral si nu de oralitatea voastra.Nu?
Fuck rock!Got ...
Re: Re: Frigiditatea din 31 ian 2004 03:32 de Agrisan
Frigiditatea poate sa dispara daca iti gasesti un partener pe care-l iubesti si manifesta o intelegere foarte mare: te apropie de el numai dupa dorintele tale(atentie: nu vointa). Aceasta poate sa dispara cu timpul daca partenerul iti asigura un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 31 ian 2004 03:03 de Agrisan
Durane, sunt de acord cu tine, sa nu-i mai dam importanta. Este un proverb: Daca un prost se prinde de poala hainei, taie poala si fugi.
Re: credeti ca e normal sa fii virgina la 16 din 31 ian 2004 02:39 de jan
Eu consider ca nu e rusine sa fi virgina la aceasta varsta. Consider ca este bine ca dupa varsta de 18 ani sa-ti traiesti viata si din punct de vedere sexual, deoarece sexul are conotatii pozitive asupra psihicului uman. Dar nici la aceasta varsta ...
Re: Re: Re: Penis fracturat??? din 31 ian 2004 01:50 de valy
Draga motociclista, te rog sa-mi dai adresa unui ginecolog pentru barbati, deoarece eu nu am gasit nici unul pana acum si am un pic de experienta de viata (si ani).
Nu-i mai dati sfaturi tardive celui in cauza, deoarece cred ca in urma ...
Re: dragilor...ce se intampla? din 30 ian 2004 22:45 de copilita
sincer, nu-ti pot raspunde in cunoashtinta de cauza, iti spun ce cred... pastilele aveau anumite concentratii de hormoni, care, daca nu au mai fost primite de organismul tau, au dat nashtere la anumite dereglari...care, in mod normal,ar fi putut ...
Re: Re: Re: Sex anal. Ce e bine, ce nu... din 30 ian 2004 22:32 de copilita
...orice lubrifiant gaseshti pe piata... adica, sex-shopuri, farmacii, sau chiar shi super-market-uri... daca nu folositi prezervativ(cu toate ca, ar cam trebui,(iar daca nu aveti o relatie stabila, si nu stii prea multe despre ea, trebuie ...
Re: Re: Re: Re: Re: smart sex din 30 ian 2004 20:36 de duran
unde este inteligenta sexului ????????????????????????????????????
inteligenta apartine OMULUI!!!!!!!!!!!
...deci ,ma repet . ca metafora , ok accept, dar ca sa vorbesc despre o asa zisa "inteligenta a sexului ",ma depaseste .
Re: Re: Re: Re: Re: smart sex din 30 ian 2004 20:30 de duran
si totusi am pus o intrebare ... vad ca nu puteti raspunde ?
e prea greu pt voi?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 30 ian 2004 18:52 de TheWind
duran,tu o tii cu eticheta si civilizatia!dincolo de aceste notiuni ,nu intelelegi nimic!
cred ,ca ar trebui sa fii lasat in pace si lumea sa ti se adreseze cu domnule!
Si tine cont,ca acum am vreo "cinspe" beri la activ!Sunt ...
Re: Re: Re: Re: smart sex din 30 ian 2004 15:22 de TheWind
duran,lui little1 i-a fost lene probabil sa mai scrie!
depinde din ce punct de vedere abordezi problema!exista desigur sex inteligent,de o parte sau de alta sau de amandoua deopotriva!
repet ,depinde cum privesti problema!sexul,este desigur o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Poti sa-ti rupi singur atza? din 30 ian 2004 14:05 de duran
spre deosebire de femei, inceputul vietii sexuale la barbati nu trebuie vazuta ca o dezvirginare !!
in nici o carte de specialitate sau revista sau ce vreti voi nu scrie de asa ceva!!!
barbatii NU POT FII NICI VIRGINI NICI NEVIRGINI! doar ca ...
Re: Frigiditatea din 30 ian 2004 13:29 de duran
..stare a omului incapabil de dorinta sexuala, iar in cealalta problema cred ca da , dar nu obligatoriu!
frigiditate poate sa fie fizica , psihica etc
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 30 ian 2004 13:14 de duran
nici nu cred ca as vrea sa vad asa ceva ....oricum nu cred ca ar conta !!
.... dar marlan tot ramai ,vintule...!!
...daca esti atat de tare si superior de ce , nu ne lasi pe noi astia , mai slabi dotati , in pace si te cobori la mintea ...
Re: Re: Re: smart sex din 30 ian 2004 12:52 de duran
si te rog frumos sa-mi explici ,si mie, un novice , inteligenta sexului sau cum se defineste sexul inteligent!!..sau exista "sexuri "mai inteligente decat altele?...si care sunt acelea?
.... si crezi ca ceea ce ne diferentiaza pe noi de ...
Re: Re: Re: Re: Poti sa-ti rupi singur atza? din 30 ian 2004 12:04 de Toblerone
Iti dai seama ca daca nu m-ar fi deranjat n-as fi facut pe chirurgul "just for fun".
Treaba era ca decalotarea se facea incomplet => senzatii mai slabe.
Iar in "locuri mai stramte" cateodata era dureros (sau la sex oral). ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 30 ian 2004 08:52 de TheWind
Hai mai bine sa vorbeste romaneste,eruditule!:lol:
Crezi ca inregistrat fiind,voi fi mai putin opac?Eu sincer nu cred!
Dar daca tii neaparat s-ar putea sa imi amintesc user-ul si parola veche!Doar sa-mi spui!:lol:
Frigiditatea din 30 ian 2004 02:39 de AlexandraKiS
as vrea sa stiu si eu ce este frigiditatea.. ?
shi as mai vrea sa stiu un lucru, daca o fata nu se excita, inseamna ca e frigida?
:unsure:
Re: Re: Re: Re: smart sex din 30 ian 2004 01:26 de agrisan
Daca asta ai inteles nu am ce sa-ti fac. De la cei ce n-au... nici Dumnezeu nu cere.
Pagina 3510 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
34 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |