Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: intrebare pt toata lumea...

din 28 ian 2004 16:50 de tataYa

in general se cauta raspunsuri ce vin din experientele celor de pe forum.Este ca un punct de reper ce te ajuta sa te identifici in situatia pe care o ai.Pe de alta parte foarte adevarat ca multe posturi nu au ce cauta aici.

Re: Re: Re: Re: sperma inghitita

din 28 ian 2004 14:54 de cin` sa fie?

da...ai dreptate...foarte mare dreptate... daca si noi am scoate-o afara inainte de orgasm si am folosi mana, s-ar duce dracului 3 msferturi din placere.CORECT??? asa ca fetelor...ganditi-va bine!!!:o:rolleyes:

Re: Ce fantezii sexuale aveti ???

din 28 ian 2004 13:29 de penetru

Cauta si tu un scaun din ala directorial cu inaltime reglabila dar fara brate si lasa-l jos de tot,pui omu pe scaun si il incaleci sau daca tot te vaiti de plictiseala ma cauti pe mine ca am scaun dintr-asta in birou.:D

Re: smart sex

din 28 ian 2004 13:03 de penetru

Daca nu-ti folosesti inteligenta faci precum cainii,dai acolo repede pt.placerea ta si gata.Daca gandesti analizezi reactiile ei si cauti sa-i produci ei placerea si abia apoi tie.Asa ca si tu si eu si ceilalti care intram pe acest forum intram ...

din 28 ian 2004 12:23 de ENCA27

DACA FATA ARE CICLU REGULAT,NUMERI 14 ZILE DIN ZIUA IN CARE I-A VENIT ,URMAT0ARELE 4ZILE SINT PERICUL0ASE{ADICA 14_18}AP0I T0TUL ESTE IN REGULA.ASA FAC SI EU DE VRE0 8 ANI SI SINT IN REGULA.

Re: Re: intrebare pt toata lumea...

din 28 ian 2004 05:35 de Alex^

Copilitza... cu parere de rau dar trebuie sa`i dau dreptate lui rul3r! Totusi pe un forum nu poate pare penibila o intrebare in timp ce Face 2 Face poate`ti mai iei si o palma (gluma dar buna depinde acum de cat de mult tzine acel cineva la ...

Re: sex oral

din 28 ian 2004 05:31 de Alex^

Ai spus`o...! Firesc poate ca nu este, dar a incerca este un lucru mai mult decat firesc! Daca trece de la stadiul de "incercare" la cel de "placere" atunci il poti numi FIRESC! :p

Re: Re: Re: O mica dilema !

din 28 ian 2004 04:25 de rul3r

Da da ai dreptate aici. Insa is nelamurit de ce? Daca ti-o pui intro scara cu una ce faci dupa? Ii soptesti la ureche vorbe dulci de genu: "Cum te chema?":p Si pt. cel care a initiat postul acesta.Daca nu iti dai seama ca a avut ...

Re: intrebare pt toata lumea...

din 28 ian 2004 04:22 de rul3r

Tu care esti experta ar trebui sa sti cel mai bine.Nu-mi zice ca faci voluntariat pe sexpert.ro si ai venit doar ca sa ajuti oamenii.Sunt 100% sigur ca si tu ai pus intrebari pe acest forum in legatura cu relatia pe care o ai(daca ai asa ceva). Si ...

Re: Re: Virginitatea ei

din 28 ian 2004 04:13 de rul3r

Si se mai poate si facand sex, nu? Sau asa stiam eu. :) Acuma glumesc si stai linistit si daca a avut pe altul ce mare lucru.Tu nu te uiti ce mari curvalaii suntem noi barbatii?Ce ele nu sunt oameni? Si daca te-a mintit a facut-o pt. ca ia fost ...

Re: Virginitatea ei

din 28 ian 2004 03:04 de agrisan

Daca exista dragoste profunda intre doua persoane, iar gelozia nu le intuneca mintea, atunci acestia nu-si mai pun problema ce au facut inainte de a se cunoaste, deci nici daca sunt virgini. Ne intoarcem in secolul saptesprezece? Cred ca JohnyBoy ar ...

Re: Am dezvirginat-o sau era deja,si m-a mintit !!

din 28 ian 2004 02:42 de agrisan

Daca exista dragoste profunda intre doua persoane, iar gelozia nu le intuneca mintea, atunci acestia nu-si mai pun problema ce au facut inainte de a se cunoaste, deci nici daca sunt virgini. Ne intoarcem in secolul saptesprezece? Cred ca JohnyBoy ar ...

Re: Re: O mica dilema !

din 28 ian 2004 02:13 de agrisan

E foarte important pentru femeie si faza de dupa orgasm. Daca barbatul dupa ejaculare care este concomitenta cu orgasmul, trece brusc la o faza de satisfactie, oboseala placuta, la femeie acest lucru se intampla intr-o perioada mai lunga:10-15 ...

Re: Cristi

din 28 ian 2004 01:59 de agrisan

Pentru rul3r: s-ar putea sa ai dreptate, deoarece totul este relativ. Dar sti care-i diferenta intre noi doi? La mine, dupa atata experienta nu se mai vede nici urma frenului, pe cand la tine, din acelasi motiv, nici nu s-a rupt. Pentru Cristi: o ...

Pozitzi noi ...>:(

din 28 ian 2004 01:42 de agrisan

Fratilor, daca va plictisiti de sex, cand mai munciti sau invatati? Si acum serios: sunt femei care nu le place sa fie active, vorbesc din experienta. Dar si in situatia cand numai barbatul este activ, se gasesc destule pozitii. Dar s-ar putea ca te ...

Re: Re: DE CE?

din 28 ian 2004 01:28 de agrisan

Eu cred ca una din cauze este faptul ca nu sunteti pe aceiasi lungime de unda privind dorinta de a avea copii. Am patit si eu dupa casatorie, avand chiar aceiasi discordanta de pareri. Cand nu erati impreuna era ca si cu fructele pe care nu le ai in ...

Re: Re: .. ati simtit vreodata ?

din 28 ian 2004 01:10 de agrisan

Este un raspuns foarte greu de dat. Pun o intrebare: daca si aceasta relatie se va transforma ca cea anterioara. Inainte de a face pasul hotarator gandeste si la cei apropiati tie pe care-i iubesti. Sacrificarea pentru binele lor este tot un act de ...

Re: Re: Re: pt NEMESIS

din 28 ian 2004 01:00 de agrisan

Iti dau dreptate, Copilita. Daca Dumnezeu ar fi vrut ca omul sa faca sex numai pentru reproducere, atunci ar fi facut necesitatile si posibilitatile de sex ca la animale. Respect credinta si credintele fiecaruia si pretind sa-mi fie respectate si ...

Re: masturbarea?!

din 28 ian 2004 00:32 de agrisan

Nu-ti fie frica, masturbarea nu are efecte negative nici fizice, inclusiv marime, nici psihice. Dimpotriva, pe langa faptul ca te descarci fizic si psihic, asigurandu-ti si o mare placere, te ajuta sa te cunosti mai bine din punct de vedere ...

Efectele rele ale masturbarii?

din 27 ian 2004 23:50 de freaka

sunt 17 b si trebuie sa recunosc ca ma masturbez o data la doua zile sau cateodata 1 data pe zi....:, ..dar m-am speriat cand am auzit de efecte rele sau asa ceva... vreau sa intreb.....mastubarea are efecte rele?(asupra marimii?) si o a doua ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3513 din 3731
«   1 ... 3510   3511   3512   3513   3514   3515   3516 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare