Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

intrebare pt toata lumea...

din 27 ian 2004 23:00 de copilita

De ce va este tuturor mai usor, sa veniti sa intrebati un strain despre problemele ce le aveti in cuplu(cei care faceti asta), si nu puteti sa va intrebati partenerul/partenera? Nu inteleg cum poate sa iti fie jena de persoana cu care iti imparti ...

Re: Nu vrea sa auda de sex...

din 27 ian 2004 22:50 de copilita

daca sunteti impreuna(nu shtiu asta), incearca sa amani un pic inceperea laturii sexuale a relatiei voastre...intai, fa-o sa simta ca o iubeshti, ca ai incredere in ea, ca e importanta pt tine, etc...apoi, trecerea trebuie sa se faca ushor, de la ...

Re: .. ati simtit vreodata ?

din 27 ian 2004 22:44 de copilita

stii de ce mi-e frica cel mai mult? sa ajung sa nu-l mai iubesc... daca nu m-ar mai iubii, ash trece(cred) mai ushor peste, pt ca mi-ash da seama ca situatia a fost independenta de mine, ca eu i-am oferit ce am avut mai bun din mine, si ca pur ...

Re: Re: pt NEMESIS

din 27 ian 2004 22:23 de copilita

de ca sa nu admitem, ca pe langa romantism, iubire, etc, etc, Dumnezeu ne-a lasat si cu Nevoi... printre care, si nevoia de sex... daca a face sex folsind metode contraceptive este pacat, atunci, ce-ti ramane? Sa traieshti in frustrari, nevoi(pt ...

Re: mai am ceva de facut?!

din 27 ian 2004 22:22 de Adeline

Erectia este mai "mimoza decat mimoza"!Cred ca iti trebuie mai multa"arta",decat esti constienta ca detii!De asemeni ,un preludiu lung,nu inseamna decat o excitare prelungita ,care nu duce decat la ejaculare precoce sau pur si ...

Re: Re: Re: DE CE?

din 27 ian 2004 18:02 de duran

1.posibil 2.sincer ,incerca sa discutati despre problemele voastre !... noi putem da ,doar niste pareri mai mult sau putin subiective...insa rezolvarea doar voi doi o stiti! si ue sunt casatorit am si copii, am avut si probleme. INSA, pentru noi ...

Re: Re: Re: DE CE?

din 27 ian 2004 18:00 de duran

1.posibil 2.sincer ,incerca sa discutati despre problemele voastre !... noi putem da ,doar niste pareri mai mult sau putin subiective...insa rezolvarea doar voi doi o stiti! si ue sunt casatorit am si copii, am avut si probleme. INSA, pentru noi ...

Re: pt NEMESIS

din 27 ian 2004 08:16 de Adi

Da-mi voie sa-ti raspund eu. A face dragoste folosind metode contraceptive este un pacat. Asta stiu de la preotii cu care am discutat pe tema asta. Asa ca mi se pare ca Nemesis a avut dreptate.

pt NEMESIS

din 27 ian 2004 03:21 de conteaza?!?

Dragule...itzi admir inteligentza,shi crede`ma ca vorbesc cat se poate de serios. Probabil, deshi nu cred ca opinia mea conteaza,eshti cel mai capabil de a da raspunsuri la intrebari legate de sex. Dar, nu shtiu daca ai citit sau nu Biblia, nici nu ...

Re:

din 26 ian 2004 23:36 de Alex^

Pana la urma... daca nu ai incredere in ea... degeaba mai stai cu ea! Eu zic ca... un cuvant sau un sentiment conteaza mai mult decat o partida de ...! No?! Stai linistit... nici ea nu poate fii sigur de fidelitatea ta si nici tu de a ei... ...

Re: O mica dilema !

din 26 ian 2004 22:30 de copilita

daca are, iti vei da seama cu siguranta!! :D (ti-a precizat duran cateva "simptome", insa acestea nu apar la fiecare femeie, sau nu apar toaate, sau asha mai departe. Ash mai adauga la ce a zis, si contractii ritmice, mai mult sau ...

Re: Re: Re: am si eu o intreba

din 26 ian 2004 22:18 de copilita

hm...mi se pare mie, sau m-ai luat peste picior ? :mellow:

Re: Re: am si eu o intreba

din 26 ian 2004 15:23 de duran

bravoooooooooo!! daca nu participa si ea ...ce mai ramane ??? agrisane aveam pretentii de la tine !!

Re: O mica dilema !

din 26 ian 2004 15:02 de duran

exista trei faze ale excitatiei feminine ! ultima , orgasmul.... respiratie accelerata. dorinta de intromisiune puternica intarirea sfircurilor accelerarea miscarilor sunt doar citeva ... retine ca femeile au de cele mai multe ori ( de ...

Re: Cristi

din 26 ian 2004 02:22 de agrisan

Daca fata nu a mai facut sex, nu o sa-si dea seama, daca actionezi cu calm. Daca este cu experienta si s-a jucat cu organe genitale barbatesti s-ar putea sa-si dea seama ca nu ai rupt frenul. Poti motiva ca ai avut contact sexual cu o femeie matura, ...

Re: am si eu o intreba

din 26 ian 2004 01:53 de agrisan

Daca ti-a venit menstruatia nu ai ramas gravida. Cazurile care le spui tu sunt rarissime.

din 26 ian 2004 01:41 de meeee

:lol:ati avut dreptate la chestia ca nu o sa ma mai doara dupa un timp...acum o fac cu prietenul meu si nu mai avem nici o problma... nu stiu de ce dar prietenul meu aproape de fiecare data cand o facem se streseaza ff mult si zice ca nu este bun ...

din 26 ian 2004 01:40 de meeee

:lol:ati avut dreptate la chestia ca nu o sa ma mai doara dupa un timp...acum o fac cu prietenul meu si nu mai avem nici o problma... nu stiu de ce dar prietenul meu aproape de fiecare data cand o facem se streseaza ff mult si zice ca nu este bun ...

Re: cum poti excita.......

din 26 ian 2004 01:27 de agrisan

Pentru un baiat este o intrebare destul de neinteles. Un barbat se excita si atunci cand il mangai si-l saruti. Daca penisul lui nu se excita la acestea, inseamna ca ori nu te doreste, ori este obosit, epuizat. Partle cele mai excitante pentru barbat ...

Re: Re: Re: Re: Re: un sfat, plz!

din 26 ian 2004 00:47 de agrisan

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3514 din 3731
«   1 ... 3511   3512   3513   3514   3515   3516   3517 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele