Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Am gasit un raspuns mai mult decat superb... din 25 ian 2004 23:11 de copilita
intr-adevar, a fost spus exact cum trebuia...
si da, exista shi femei care nu prezinta dureri sau sangerari la primul contatc sexual vaginal... intru in aceasta categorie, insa absolut niciodata nu s-a indoit de asta, nici nu m-a intrebat, nu a ...
Re: am si eu o intreba din 25 ian 2004 22:57 de copilita
...hm...probabil ca sa ejaculezi in locul 'original', e cel mai placut, insa sunt shi alte locuri fara cale directa cu uterul, in care poti ejacula... (in ea, sau pe ea, intre ea,etc...)...in plus, daca participa si ea, manual, sau mai shtiu eu ...
Re: Re: virgine la 25 de ani din 25 ian 2004 22:49 de copilita
>
nu, nu sunt casatorita... insa daca ash fi, asta ar micsora sansele de a ma parasi? sa fim seriosi...un barbat nu ishi petrece viata cu tine pt ca aveti o hartie semnata de amandoi, si poze cu neamuri multe, ci pt ca te iubeshte, si vrea sa ...
Re: Re: hmm din 25 ian 2004 22:20 de copilita
am doua nelamuriri in legatura cu mesajul tau: de ce tre' sa ai "muuulta" experienta, si multa incredere? :D
aia cu increderea, o inteleg, bineinteles, e premiza absolut necesara(dar nu si sufiecienta) a unei relatii, iar realtia e ...
Re: Re: oare ma puteti ajuta? din 25 ian 2004 16:44 de andra16
asha e..
esti protejata din prima zi..de dupa luarea pilulei..
pentru mai multe informatii viziteaza www.coral21.ro
Re: Re: Sex anal. Ce e bine, ce nu... din 25 ian 2004 13:17 de duran
"Daca ea este de acord, nu are nici un efect. ".... CUM?
CE NU ARE EFECT ? CUM ARE EFECT? AI INCERCAT SA FACI SEX ANAL?
Re: Re: Re: Re: Poti sa-ti rupi singur atza? din 25 ian 2004 12:50 de curios
Eu n-am inteles o chestie din toata discutia asta, trebuie sau nu sa se rupa ? Adica daca omului nu i s-a rupt inca se mai poate rupe ?
Re: Re: virgine la 25 de ani din 25 ian 2004 11:58 de Pork
Virgine la 25 de ani sunt multe...tipe care l-au tot asteptat pe Mr. Right...sau frustrate, sau egoiste. Chiar daca sunt atractive barbatii se cam feresc de ele...pt ca sunt tot timpul ca un cazan sub presiune. Pe masura ce trece timpul scade ...
Re: oare ma puteti ajuta? din 25 ian 2004 10:43 de duran
salut.am si eu o intrebare.prietena mea foloseste anticonceptionale dar luna asta a facut o pauza.intrebarea e daca de luna viitoare incepe sa ia din nou...protectia exista inca din primele zile sau trebuie sa folosim alte mijloace pt protectie timp ...
Re: Re: mai am ceva de facut?! din 25 ian 2004 03:28 de DrSexpert
nici eu nu puteam s-o spun mai bine... incearca, daca tii la el si la relatia voastra, sa conduci tu o data "ostilitatile". Incearca sa-i spulberi teama fata de subiectul respectiv direct prin actiune (nu prin discutii, pentru ca astfel ...
Re: Un contact neprotejat din 25 ian 2004 01:04 de Dardanel
valeleou asta e o problema grava !!! s-ar putea sa ramai insarcinat sau cine stie ce minune !!! :) :) :) eu fac fara prezervativ cu baba mea si nu avem nici pe dracu. Nici o boala si nici vreo sarcina nedorita. Defapt chiar ajuta. Stii ca DRAGOSTEA ...
oare ma puteti ajuta? din 24 ian 2004 23:32 de ALAfaraNUME
salut.am si eu o intrebare.prietena mea foloseste anticonceptionale dar luna asta a facut o pauza.intrebarea e daca de luna viitoare incepe sa ia din nou...protectia exista inca din primele zile sau trebuie sa folosim alte mijloace pt protectie timp ...
Re: virgine la 25 de ani din 24 ian 2004 21:12 de misu
_"copilita">...esti casatorita cu iubitul tau?...daca nu, ce te faci daca el te paraSEXte?
(scuze, nu am vrut sa tulbur trairile ...cu siguranta toti ne simtim speciali la inceput)
Treaba cu parasitul creeaza la fete teama de implicare ...
Am gasit un raspuns mai mult decat superb... din 24 ian 2004 04:41 de Alex^
Aici intr-adevar am citit un Post exceptional si cititi in josul paginii... cred ca asta spune mult pentru multi barbarti...
http://www.seximus.ro/intr_083.html
Virginitartea Ei din 24 ian 2004 04:17 de Alex^
:blink:
Suntem impreuna de 1 an si ceva! Mi-a spus ca este virgina si am crezut-o pana acum cateva luni, si gandul asta nu ma paraseste! Inca ma urmareste! Am facut-o cu ea dar... sincer nu-mi dau seama daca era sau nu virgina! Pot sa spun ca primul ...
metoda calendarului din 24 ian 2004 04:15 de agrisan
Aceasta metoda se poate folosi doar daca fata are ciclul menstrual regulat: la acelasi numar de zile. Calculezi cand va avea urmatorul ciclu. Apoi te mergi in urma 14 zile si afli prima zi fecunda (cand poate ramane gravida). Lasi sa treaca 7 zile si ...
Re: Re: Re: Problema ciudata rau din 24 ian 2004 04:01 de agrisan
Nu cred ca la varsta ta este nevoie de "intaritori" sexuali. Ceea ce se intampla are cauze psihice nu fizice. Daca se mai intampla, adreseaza-te unui medic psiholog.(!)
Re: Re: Re: poti ramane insarc daca o faci in fund din 24 ian 2004 03:25 de agrisan
Da, poti daca nu te speli imediat, deoarece prin scurgere, unii spermatozoizi pot ajunge in vagin.
Re: Masturbez din 24 ian 2004 03:15 de agrisan
Consulta urgent un medic.Nu te rusina sa-i spui ca te masturbezi. Ei stiu ca aproximativ 95% din baieti fac acest lucru. Daca te cearta pentru aceasta nu=l mai frecventa: acesta nu este medic.
Re: Sex anal. Ce e bine, ce nu... din 24 ian 2004 02:44 de agrisan
Este o problema foarte sensibila. Foarte putine femei accepta acest lucru. Daca ea este de acord, nu are nici un efect. Lubrifiaza-te foarte bine inainte de a o introduce. Pentru tine este ceva deosebt.
Pagina 3515 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
76 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |