Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: oare e destul? din 23 ian 2004 23:22 de copilita
Femeile spun (ca sa citez pe cineva care a postat asta mai demult pe acest forum) ca marimea ideala e cea a penisului purtat de omul pe care-l iubeste...
sincer, fara nici o ipocrizie, asta nu conteaza pt atatea femei, in raport cu barbatii ...
Re: mai am ceva de facut?! din 23 ian 2004 14:02 de amedeum
e clar ca evita sa ajunga "mai departe" deoarece are senzatia ca nu va face fatza ... de ce ? numai el stie ! In acelasi timp NU vrea sa te piarda din cauza unui eventual esec in acest domeniu ceea ce ii amplifica temerile. Cu siguranta ...
Re: Re: Re: Re: umflarea penisului din 23 ian 2004 00:40 de Dardanel
vezi !!! te-a pus dracu sa te freci de frigider. Terminati copii cu prostii d-astea. Am mai auzit unu la TV care a trebuit sa-i scoata doctorii de la urgente un spray din cur :) Altu care cica i s-a rupt penisu el zicea ca a vrut sa o faca cu ...
Re: Re: Re: oare e destul? din 23 ian 2004 00:29 de Dardanel
ce penisu meu se plange toata lumea aaa cam o am de 5 cm, aa ca o am de 17 oare e de ajuns ? mai terminati in pula mea cu atatea intrebari inutile stiti f. bine raspunsu. femeile spun majoritatea ca marimea ideala este intre 16 si 19 asa ca nu ...
Re: Re: Re: Poti sa-ti rupi singur atza? din 22 ian 2004 23:09 de copilita
Si TOTUSI, pt ce sa te apuci de toata treaba asta?! :blink:
Re: Re: ce le excita pe fete celmai mult? din 22 ian 2004 22:51 de copilita
ce ii place unei fete mai mult? ciocolata, inghetata, bomboanele, sau ...mai shtiu io ce? e o intrebare al carui raspuns nu poate fi generalizat. Oricum, nu cred ca conteaza ce ma excita pe mine(cel putin nu pt tine), ci conteaza ce o excita pe ...
Re: Re: mai am ceva de facut?! din 22 ian 2004 21:42 de }{tremeCris
Nu neaparat oboseala e de vina la asha ceva, mi-e mi se mai intampla de la stress...
Daca sunt presat de o unume chestie(de exemplu un examen tzapan la facultate pentru care trebuie sa invatz serios) imediat o patesc dar dupa ce scap... ...
Re: fara orgasm??????? din 22 ian 2004 20:41 de duran
...problemã? Este o perioada prin care, toti cei care trãim alãturi de cineva ,trecem...dar cu inþelegere ºi dragoste ,o depãºim!
simplu ...
deci... o cauza posibila:
excesele sexuale, care duc la ...
Re: Re: Re: din 22 ian 2004 19:21 de duran
..si tu ar trebui sa faci difereta intre prostie si inteligenta ... sau crezi ca ,cel ce a pus intrebarea , a stat si si- a calculat raza , si apoi "circumferinta" propiului penis ??????
citeodata sunteti criminali ,cu intrebarile ...
Re: Re: fara orgasm??????? din 22 ian 2004 17:22 de Dardanel
ar trebui sa discutati despre asta, sa faca cum vrei sau cum simti ca iti place. omu daca vede ca face degeaba treaba renunta. probabil si lui ii displace. totusi cat timp dureaza la voi o partida ? si dupa cat timp ejaculeshte ? da-ne mai multe ...
Re: Re: Poti sa-ti rupi singur atza? din 22 ian 2004 16:46 de Toblerone
Subscriu. Mergi la medic daca te incomodeaza / deranjeaza.
Eu mi-am taiat frenul cu foarfeca ca mi-a fost lene sa ma duc la medic (desi mi-a zis medicul sa nu ma apuc singur). Merge si asa dar daca sa face-o a 2-a oara m-as duce la medic.
Sunt ...
Re: preputul din 22 ian 2004 16:10 de Toblerone
In mod normal n-ar trebui sa-l tai decat daca iti creaza probleme. Dar asta nu ai cum sa afli decat dupa ce faci sex mai mult timp.
Daca va fi nevioe sa-l tai, mergi la un urolog, ca e un vas de sange in apropiere si daca-l nimeresti, vei constata ...
Vreau raspuns! din 22 ian 2004 00:44 de Agrisan
Nu se intampla nimic in plus daca te masturbezi fata de atunci cand nu o faci. Prin masturbare faci doua lucruri importante pentru tine: te descarci fiziologic si psihic, altfel ai putea sa ai unele actiuni necontrolate in acest sens; doi: ajungi ...
Re: # AFRODIZIACE BUNE din 21 ian 2004 22:39 de copilita
nu stiu de el, dar, cred ca o sa ma documentez...am sa incep cautarile prin 'povesti nemuritoare', si apoi, mai vad eu... :mellow:
Re: Re: Re: am si eu o intreba din 21 ian 2004 19:22 de meeee
:lol: ms la toti pt raspunsuri...dar eu tot vreau sami fac testul ca sa fiu sigura ca nu am ramas sa pot sta linistita...:,
Re: mai am ceva de facut?! din 21 ian 2004 19:13 de nelutzu
LASA-L URGENT!
Re: # MASTURBARE RECIPROCA din 21 ian 2004 16:56 de nicoleirina
Daca nu apare vreo problema din partea vreunui partener nu cred ca e vreo problema. La mine se face asa ceva, ca e o placere, si nu este vreo inhibitie...deci....
Re: mica sau mare? din 21 ian 2004 16:33 de nu conteaza
Re: Re: Re: contraceptia de urgenta din 21 ian 2004 15:34 de andra16
n ai treaba ! daca ai urmat instructiunile,, si anume prima pastila pana in 48 H si cea de-a doua dupa 12 h ! daca ai facut asta ,, Ai scapat ! 99.5 % ! 0.5 e morcovul.. :) glumesc..! multa bafta
# AFRODIZIACE BUNE din 21 ian 2004 11:07 de Dardanel
are cineva o reteta buna ? in afara de vin cu scortisoara, cuisaore si etc... altceva..
este o reteta facuta de cineva, nu stiu, trebuie sa ma documentez mai mult. Cica "leacul gainii plesuve" si este facut din macinarea radacinii unei ...
Pagina 3516 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
59 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |