Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: # IN GRUP din 17 ian 2004 00:15 de duran
Ma-m gindit sau ne-am gandit la asta , chiar mai mult ,in gluma ii spun ,daca vad vreo fata, "o luam diseara cu noi", insa nu sunt pregatit pt asa ceva ,poate peste cativa ani...,nu stiu.. , nu cred , eprea dureros...
Re: Re: Re: Re: Polemica : sexul vs infidelitate din 17 ian 2004 00:06 de duran
intr-adevar ,ipotetic e ceva ,practic e diferit;iti spun eu ....e al drakului de greu... dar vorba ta daca iubesti un om ,musti din tine daca trebuie . senzatia de vinovatie e coplesitoarea doar la gandul ca ,practic ai "tradat". ...
Re: Re: Re: Polemica : sexul vs infidelitate din 16 ian 2004 23:50 de copilita
da, shtiu ca hormonii ishi cer drepturile, o shtiu asha de bine... :) insa, cred eu ca mai exista sex oral, jucarii artificiale, masturbare, etc... si toate activitatile s-ar desfashura neapart cu el de fata...
intervine, in cazul bolii, si ...
Re: Re: Polemica : sexul vs infidelitate din 16 ian 2004 23:39 de duran
m-a uns la inima raspunsul tau. dar ,dca ca ,ipoteza, din cauza unei boli indelungate, nu ati face dragoste , totusi hormonii sunt hormoni..... putin sunt cei reusescsatreca peste
Re: Re: Re: contributia tipelor la "pat" din 16 ian 2004 23:18 de copilita
1. Daca ea nu stie ce vrea, cum am putea stii noi?! (totusi, nu cred ca nu stie ce vrea, implicit ce o face sa se simta bine... decat in cazul in care, asa cum s-a mai zis, inca nu ati trecut la lucruri intime )
2. Nu ne-ai zis ce ceri de la ...
Re: Polemica : sexul vs infidelitate din 16 ian 2004 23:06 de copilita
depinde de o multime de chestii: ce fel de relatie, in primul rand, si pe ce se bazeaza ea... nu shtiu ce ash face daca omul pe care-l iubesc nu ar dori si o implicare sexuala, insa daca iubesc cu adevarat, orice ar fi, nu pot sa inshel... si ...
Re: virgina din 16 ian 2004 18:49 de duran
daca nu ai observat ,acest site ,este pentru cu totul altceva decat ceea ce vrei tu . pt asta poti consulta paginile ziarelor ,"matrimoniale".
si ca o curiozitate : de ce vrei asa ceva ? cumva teribilism?
Re: virgina din 16 ian 2004 18:43 de duran
daca nu ai observat ,acest site ,este pentru cu totul altceva decat ceea ce vrei tu . pt asta poti consulta paginile ziarelor ,"matrimoniale".
si ca o curiozitate : de ce vrei asa ceva ? cumva teribilism?
Re: Re: Re: contributia tipelor la "pat" din 16 ian 2004 18:13 de duran
SI DE FAPT STI CEVA ?
dca tot vrei sa platesti , ok /ilovecarmen@as .ro
scrie-mi
dar parca e pacat de bani ,investeshte in tine .... tipule , si mai discutam , daca poti si daca vrei
ps vrei sa traduc semnatura?
Re: Re: Re: Re: contributia tipelor la "pat&q din 16 ian 2004 18:03 de duran
bravo !!
Re: Re: Re: contributia tipelor la "pat" din 16 ian 2004 18:00 de duran
M-AM trezit,tu?
1. 30/ destule
2.nu stiu eu cati ani ai si nu stiu cit de profund putem discuta problema asta ,
totusi , e parerea ta si ti-o respect ,insa de ce crezi ca femeile nu stiu ce vor?
Re: Re: Re: Re: ... din 16 ian 2004 17:45 de proxtu
daca e adevarat, BRAVO TIE.
daca doar ai deschis un subiect pe forum, cred ca ai avut succes...tinand cont de numarul de postari pe care le-ai primit..
nu trebuie sa disperi.. toate la timpul lor...
Copilita are dreptate, a cam devenit problema ...
Re: Re: Re: sexul la peste 5 ani de casnicie din 16 ian 2004 17:22 de proxtu
ai dreptate!!! eu am trecut de 9 ani de casnicie si am si o fetita,dar asta nu ne-a impiedicat sa facem dragoste la fel ca in primele zile...poate ca acum facem mai rar ca inainte dar pasiunea pentru celalalt a ramas aceeasi...
Re: Re: Re: contributia tipelor la "pat" din 16 ian 2004 17:12 de proxtu
mha, baiete, femeia nu trebuie sa o intzelegi.trebuie sa o descoperi.. incearca sa simtzi ceea ce ii place mai mult atunci cand facetzi sex...daca facetzi sex......:ninja:
Re: Re: contributia tipelor la "pat" din 16 ian 2004 16:19 de amedeum
Tipule, sa aflu eu "CE VOR FEMEILE" ... sper ca glumesti ... nu a reusit Freud dupa 30 de ani de activitate sa afle asta !!! Daca tu ai avut o revelatie - te rog sa o faci publica - sunt dispus sa platesc pentru a afla asa ceva ... ...
Re: inele, mansoane, pompe din 16 ian 2004 16:15 de jadu
Io nu am folosit asa ceva, si nici nu am de gand, nu vreau, e destul de incomod pt atunci cand o sati "dai drumu" in tine intr-un fel, tre sa iti dai drumu,
Cea ma ibune solutie, fratele meu este sati incordezi muschiul, penisului, nu ...
Re: Re: contributia tipelor la "pat" din 16 ian 2004 16:12 de amedeum
Oare nu crezi ca am incercat sa discut aceasta problema mai intai cu partenera ?
Am ajuns sa pun problema pe forum TOCMAI pentru ca nu am ajuns la nici o concluzie cu EA ... si imi doresc sa aflu daca eu cer prea mult in raport cu alte cupluri ...
Re: Re: masturbarea din 16 ian 2004 14:51 de duran
senior,e un raspuns bun ,dar uiti un lucru important:in general masturbarea este primul factor in ejacularea precoce,iar de aici ,iar alte necazuri in cuplu . Deci ... fara , nici macar 1-2 /zi.
Re: e prea mica din 16 ian 2004 14:42 de duran
" nu stiu daca merge ca la om..." dar ce esti fratele meu ,caine?dca estiom ai doua solutii:
1. fa in triburile din africa, unde femeile isi atarna greutati de urechi (exempu)ca fie mai lungi .
2. cred ca exista cabinete medicale unde ...
Re: Re: sexul la peste 5 ani de casnicie din 16 ian 2004 14:31 de duran
chiar interesnat subiect .Depinde cum il privesti.
Daca tu esti confuz ,inseamna cu nici nu stii ce vrei.
Stii care este singura necunoscuta intr-o casnicie ? aceea ca sa-r putea sa nu fimi compatibili din pct de vedere sexual, emotional ...
Pagina 3519 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
50 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||