Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Polemica : sexul vs infidelitate

din 16 ian 2004 23:50 de copilita

da, shtiu ca hormonii ishi cer drepturile, o shtiu asha de bine... :) insa, cred eu ca mai exista sex oral, jucarii artificiale, masturbare, etc... si toate activitatile s-ar desfashura neapart cu el de fata... intervine, in cazul bolii, si ...

Re: Re: Polemica : sexul vs infidelitate

din 16 ian 2004 23:39 de duran

m-a uns la inima raspunsul tau. dar ,dca ca ,ipoteza, din cauza unei boli indelungate, nu ati face dragoste , totusi hormonii sunt hormoni..... putin sunt cei reusescsatreca peste

Re: Re: Re: contributia tipelor la "pat"

din 16 ian 2004 23:18 de copilita

1. Daca ea nu stie ce vrea, cum am putea stii noi?! (totusi, nu cred ca nu stie ce vrea, implicit ce o face sa se simta bine... decat in cazul in care, asa cum s-a mai zis, inca nu ati trecut la lucruri intime ) 2. Nu ne-ai zis ce ceri de la ...

Re: Polemica : sexul vs infidelitate

din 16 ian 2004 23:06 de copilita

depinde de o multime de chestii: ce fel de relatie, in primul rand, si pe ce se bazeaza ea... nu shtiu ce ash face daca omul pe care-l iubesc nu ar dori si o implicare sexuala, insa daca iubesc cu adevarat, orice ar fi, nu pot sa inshel... si ...

Re: virgina

din 16 ian 2004 18:49 de duran

daca nu ai observat ,acest site ,este pentru cu totul altceva decat ceea ce vrei tu . pt asta poti consulta paginile ziarelor ,"matrimoniale". si ca o curiozitate : de ce vrei asa ceva ? cumva teribilism?

Re: virgina

din 16 ian 2004 18:43 de duran

daca nu ai observat ,acest site ,este pentru cu totul altceva decat ceea ce vrei tu . pt asta poti consulta paginile ziarelor ,"matrimoniale". si ca o curiozitate : de ce vrei asa ceva ? cumva teribilism?

din 16 ian 2004 18:13 de duran

SI DE FAPT STI CEVA ? dca tot vrei sa platesti , ok /ilovecarmen@as .ro scrie-mi dar parca e pacat de bani ,investeshte in tine .... tipule , si mai discutam , daca poti si daca vrei ps vrei sa traduc semnatura?

Re: Re: Re: Re: contributia tipelor la "pat&q

din 16 ian 2004 18:03 de duran

bravo !!

din 16 ian 2004 18:00 de duran

M-AM trezit,tu? 1. 30/ destule 2.nu stiu eu cati ani ai si nu stiu cit de profund putem discuta problema asta , totusi , e parerea ta si ti-o respect ,insa de ce crezi ca femeile nu stiu ce vor?

Re: Re: Re: Re: ...

din 16 ian 2004 17:45 de proxtu

daca e adevarat, BRAVO TIE. daca doar ai deschis un subiect pe forum, cred ca ai avut succes...tinand cont de numarul de postari pe care le-ai primit.. nu trebuie sa disperi.. toate la timpul lor... Copilita are dreptate, a cam devenit problema ...

Re: Re: Re: sexul la peste 5 ani de casnicie

din 16 ian 2004 17:22 de proxtu

ai dreptate!!! eu am trecut de 9 ani de casnicie si am si o fetita,dar asta nu ne-a impiedicat sa facem dragoste la fel ca in primele zile...poate ca acum facem mai rar ca inainte dar pasiunea pentru celalalt a ramas aceeasi...

din 16 ian 2004 17:12 de proxtu

mha, baiete, femeia nu trebuie sa o intzelegi.trebuie sa o descoperi.. incearca sa simtzi ceea ce ii place mai mult atunci cand facetzi sex...daca facetzi sex......:ninja:

Re: Re: contributia tipelor la "pat"

din 16 ian 2004 16:19 de amedeum

Tipule, sa aflu eu "CE VOR FEMEILE" ... sper ca glumesti ... nu a reusit Freud dupa 30 de ani de activitate sa afle asta !!! Daca tu ai avut o revelatie - te rog sa o faci publica - sunt dispus sa platesc pentru a afla asa ceva ... ...

Re: inele, mansoane, pompe

din 16 ian 2004 16:15 de jadu

Io nu am folosit asa ceva, si nici nu am de gand, nu vreau, e destul de incomod pt atunci cand o sati "dai drumu" in tine intr-un fel, tre sa iti dai drumu, Cea ma ibune solutie, fratele meu este sati incordezi muschiul, penisului, nu ...

Re: Re: contributia tipelor la "pat"

din 16 ian 2004 16:12 de amedeum

Oare nu crezi ca am incercat sa discut aceasta problema mai intai cu partenera ? Am ajuns sa pun problema pe forum TOCMAI pentru ca nu am ajuns la nici o concluzie cu EA ... si imi doresc sa aflu daca eu cer prea mult in raport cu alte cupluri ...

Re: Re: masturbarea

din 16 ian 2004 14:51 de duran

senior,e un raspuns bun ,dar uiti un lucru important:in general masturbarea este primul factor in ejacularea precoce,iar de aici ,iar alte necazuri in cuplu . Deci ... fara , nici macar 1-2 /zi.

Re: e prea mica

din 16 ian 2004 14:42 de duran

" nu stiu daca merge ca la om..." dar ce esti fratele meu ,caine?dca estiom ai doua solutii: 1. fa in triburile din africa, unde femeile isi atarna greutati de urechi (exempu)ca fie mai lungi . 2. cred ca exista cabinete medicale unde ...

Re: Re: sexul la peste 5 ani de casnicie

din 16 ian 2004 14:31 de duran

chiar interesnat subiect .Depinde cum il privesti. Daca tu esti confuz ,inseamna cu nici nu stii ce vrei. Stii care este singura necunoscuta intr-o casnicie ? aceea ca sa-r putea sa nu fimi compatibili din pct de vedere sexual, emotional ...

Re: Re: Re: ...

din 12 ian 2004 23:28 de copilita

si tu, ca un om matur ce pretinzi ca esti(daca eu sunt imatura, si nu te inteleg, inseamna ca tu eshti matura), ar trebui sa-mi raspunzi/explici ce te-am intrebat. :huh:

Re: Poti sa-ti rupi singur atza?

din 12 ian 2004 20:10 de Guest

Cum adica "nu vrea". Dar de ce ar trebui sa se rupa?. Cine ti-a bagat tie prostia asta in cap?. Ata de cele mai multe ori nu se rupe ci doar se intinde. Daca te incomodeaza cu adevarat, foloseste un lubrifiant. In ultima instanta, apeleaza ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3519 din 3731
«   1 ... 3516   3517   3518   3519   3520   3521   3522 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare