Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: sexul la peste 5 ani de casnicie din 12 ian 2004 16:33 de MARULYS
Interesant subiect... ca sa nu mai vorbim ca aproape ca ma doare...
Eu am vreo 7 ani de casnicie si incet, incet, cu toate eforturile pe care le-am depus, pasiunea a sucombat. De multe ori am incercat sa recreez inceputul, dar am avut ...
Re: de unde le pot lua? din 12 ian 2004 09:36 de tataYa
..de la un Cabinet de Planing Familial, in general se gasesc in fiecare policlinica judeteana.Din cate stiam eu erau gratuite pentru eleve si studente.Restul informatiilor de care ai nevoie le afli de acolo.
p.s. nu e nevoie de parinti .. (sper ...
Re: masturbarea din 12 ian 2004 05:34 de Najpaptk
ce sa faci....faci de 10 ori pe zi 1 sapt si sa vezi ca iti piere cheful de mana dreapta !!!!
Re: Poti sa-ti rupi singur atza? din 12 ian 2004 05:10 de Najpaptk
....Doamne......bai baieti parca ati inebunit ma...tu ai idee cum o sa te doara daca o tai cu foarfeca ????? stai ma calm.....am avut si eu idei d`astea da le-am avut numai ca sa o fac pi prietena mea sa o suga si a rupt putin din ea si mi-a curs ...
Re: Poti sa-ti rupi singur atza? din 12 ian 2004 05:09 de Najpaptk
....Doamne......bai baieti parca ati inebunit ma...tu ai idee cum o sa te doara daca o tai cu foarfeca ????? stai ma calm.....am avut si eu idei d`astea da le-am avut numai ca sa o fac pi prietena mea sa o suga si a rupt putin din ea si mi-a curs ...
Re: Poti sa-ti rupi singur atza? din 12 ian 2004 05:06 de Najpaptk
Re: Poti sa-ti rupi singur atza? din 12 ian 2004 05:04 de Najpaptk
Re: Re: Re: Re: un sfat, plz! din 12 ian 2004 03:10 de Najpaptk
lol da....asa se intampla cand stai mult ....explicatia e cam..idioata...cva de genu ca intri pe `stand by` si nu mai poti sa termini da cred ca daca daca ai sta 2 ore ...sigur ai termina succes... cu terminatu nu e pb
de unde le pot lua? din 12 ian 2004 00:01 de torycel
as vrea sa imi spuneti si mie va rog de unde se iau anticonceptionalele gratuite ,daca la ginecolog trebuie sa merg cu unul din parinti,si daca stiti, cum pot afla care sunt anticonceptionalele care nu ingrasa sau care nu slabesc.va rog sa-mi ...
Re: PROBLEMA din 10 ian 2004 18:35 de Pisoias
de multe ori depinde si de perioade, daca ai fost stresat, obosit, ocupat, daca ti s-a intamplat ceva de grav, etc.
Re: Ajutor!E IMPORTANT! din 10 ian 2004 12:37 de FireSoul
Ar trebui sa fi flatata de reactia pe care i-o produci:,. tot ce trebuie sa faca e sa gaseasca o tehnica prin care sa intarzie ejacularea. Nu il stresa cu chestia asta. s-ar putea sa-l ranesti. daca intre voi chiar exista dragoste, se va ...
Re: Re: Re: Re: Re: cum intarziem ejacularea? din 10 ian 2004 06:01 de Pisoias
Exercitiile Kegels (numele provine de la persoana care a studiat aceste exercitii) constau in antrenarea muschiului PC sau pubococcygeus. Acesta este muschiul intre picioare care ajuta la oprirea sau incitarea fluxului urinei sau a spermei, printre ...
Re: Re: o mika mare intrebare :) din 9 ian 2004 18:57 de andra16
hhhmmm
Re: ce sa fac? din 9 ian 2004 18:39 de andra16
lasa totul pe mana lui..
din moment ce sunteti de 1 an impreuna e clar ca te cunoste foarte bine si stie ce iti place...ashadar...te poate face sa te simti atat de bine incat sa iti doresti..
tot ce trebuie sa faci u...e sa te gandesti...de ...
Re: orgasm intravaginal din 9 ian 2004 17:01 de tataYa
nu intotdeauna orgasmul intravaginal apare odata cu inceperea vietii sexuale.Nu stiu daca e cazul tau dar in general tine de mai multi factori : o relatie stabila in care sa va armonizati reciproc,tandrete ..etc..
p.s. mai exista si orgasmul anal ...
Re: ce sa fac? din 9 ian 2004 16:49 de tataYa
cum adika nu ai facut-o pentru ca erai virgina ?:wacko: ..
so what ? a face dragoste este urmatorul pas logic intre doua persoane care se iubesc .. nu ai simtit niciodata ca saruturile si imbratisarile par insuficiente ? fa-ti putin curaj ca ...
Re: ce sa fac? din 9 ian 2004 16:17 de lars
just do it!
daca crezi ca merita sa-i faci onoarea asta.discutati si luati-o incet.
bafta!
Re: Re: Bubulin Re: ..Amanta din 9 ian 2004 14:57 de Marulys
Mai Bubulin, ce draq esti asa magar shi nesimtzit, tu nu vezi ca fatuk asta e pudica???
Tu nu shtii, porcule, ca pe fata asta a adus-o barza (cu care s-a futut tat-su' in prealabil)???
[Vreau sa extrag dintre coapse minereul de futai...]
...
Re: o mika mare intrebare :) din 9 ian 2004 12:56 de yna20
stai linistita si nu te mai impacienta!din cate stiu eu atunci cand esti pe roshu se elibereaza ovulul si nu ai cum sa ramai insarcinata.daca continui sa sangerezi ar fii bine sa mergi la ginecolog ca e posibil ca alta sa fie cauza.ai grija de tine ...
Re: poti ramane insarc daca o faci in fund? din 9 ian 2004 11:01 de Yoyoyo
...:D pai daca crezi ca poti duce sarcina pina la capat in cur,... atunci da!!!
Pagina 3520 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
143 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |