Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: mai am ceva de facut?!

din 21 ian 2004 10:57 de andra16

parerea mea e ca trebuie sa discutati serios... vorbeste cu el si spunei ca trebuie sa discutati. adopta un ton intelegator si fa-l sa se simta in largul tau. cum spunea si copilita aratai ca nu iti pasa de ceea ce s-a intamplat dar ai vrea sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum intarziem ejacularea?

din 21 ian 2004 10:22 de }{tremeCris

Exercitiile Kegel pot: - mari potenta, un muschi PC mai sanatos, il poate face pe respectivul sa reziste mai mult... - sa te faca sa ejaculezi mai greu, dc le faci corect(citeste post-ul meu de mai sus) - sa te faca "omul de fier" - din ...

Re: mica sau mare?

din 20 ian 2004 22:30 de copilita

cred ca raza capului meu e mai mica de 11 cm... penisul tau NU poate sa aiba 11 cm grosime... :wacko: conteaza sa shtii sa foloseshti ce ai, shi sa-ti foloseshti shi mintea shi sufletul, nu doar uneltele... fara condimentele de care are nevoie, ...

Re: mai am ceva de facut?!

din 20 ian 2004 22:23 de copilita

cred ca prima data i-a fost teama de tocmai ce s-a intamplat, iar a doua oara, shi mai teama, fiindca se mai intamplase deja o data, shi asha mai departe...un cerc vicios din care nu aveti cum sa iesiti prea usor... solutia e sa discutati despre ...

Re: Re: am si eu o intreba

din 20 ian 2004 22:14 de copilita

hm...explica concret repercursiunile... sper ca nu e la ce ma gandesc eu...(si anume ca te-ai lasat de 'finaluri' impreuna cu ea...) (stii, daca nu termini in ea, nu inseamna ca e interzis sa mai termini...:blink: )

mai am ceva de facut?!

din 20 ian 2004 17:59 de tiana

help help help! nu mai stiu ce sa fac! care e problema: cat se poate de simpla. sau nu. prin urmare: sunt impreuna cu prietenul meu de 5 luni si, desi nu e o perioada prea lunga de timp, amandoi am ajuns sa tinem foarte mult unul la celalalt.ce ...

Cum sa o fac prima oara

din 20 ian 2004 02:54 de Agrisan

Bravo Andra 16. Sunt barbat si consider ca i-ai dat un raspuns corect. Daca vrea sa i-o traga unei femei, sa mearga la o prostituata, iar pentru aceasta nu-i trebuie sfaturile noastre.

IN GRUP

din 20 ian 2004 01:40 de Agrisan

Daca esti cu prietenul (prietena) sau chiar sotul (sotia), cel mai bine e ca grupul sa fie format din 2 barbati si doua femei, astfel nu va puteti reprosa ca numai unul a fost impartit cu altul(alta). E foarte placut sa faci sex in paralel, dar si ...

mica sau mare?

din 19 ian 2004 23:30 de nu conteaza

Salut am si eu o intrebare:am penisul de 18 cm lungime si 11 cm grosime,spuneti-mi va rog daca stiti daca e bine sau rau,as cere un sfat fetelor,mentionez ca nu mi-am inceput viata sexuala.Dupa primele rapoarte sexuale lungimea,respectiv grosimea se ...

preputul

din 19 ian 2004 23:01 de TOdY

Vreau sa imi incep viata sexuala si consider ca este o problema preputul meu (ata). Vreau sa stiu daca este o metoda de a imi taia preputul inainte de a avea primul contact sexual. Ma tem de o ejaculare precoce.

Re: Re: Re: Re: SEX ANAL

din 19 ian 2004 22:16 de Dardanel

andra16 :... aaa mi se pare nashpa.. p-orma io stiu?... poate o sa o fac si eu ... totusi nu e asa naspa daca zici ca o sa o faci si tu acuma sau mai tarziu... :)

Re: Re: Re: o problema foarte delicata...

din 19 ian 2004 21:28 de duran

personal nu pot sa le iau decat pe cele masculine.... e doar un sfat .. asa cum spui informarea e importanta dar cine stie daca ai :diabet,hipertensiune arteriarla , varice epilepsie ,probleme renale si cel mai important , antecedente de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am si eu o intreba

din 19 ian 2004 21:15 de andra16

eu cred ca no...de fapt asha e.. si...evita sa o faci cand e el beat...:rolleyes:

Re: Re: # VIOLUL

din 19 ian 2004 13:27 de Dardanel

Altceva... unu sa zicem de 19 ani daca ii zice la o fata "hai sa-o facem" fata fiind naiva si fiind distrata ea zice DA in gluma. P-orma cand se vada la fata locului ea zice "pai sa vezi ca am glumit".. barbatu nu accepta asa ceva ...

Re: Re: poti ramane insarc daca o faci in fund?

din 19 ian 2004 11:58 de Gelu

Nu trebuie sa it faci probleme, ramai si virgina!:-)

Re: # VIOLUL

din 19 ian 2004 04:31 de Zelar

Ce gasesti de condamnat in faptul ca de la 15 ani fetele nu pot face fata asaltului hormonal? Doresc sa fie recunoscute ca si femei, doresc sa fie iubite si sa iubeasca! Scot in evidenta femininul din ele si incearca sa se faca remarcate! Doresc sa ...

Re: virgine la 25 de ani

din 19 ian 2004 03:46 de Zelar

Este o problema daca te preocupa! Din momentul in care ti-ai pus intrebarea ai inceput sa gandesti ca este ceva in neregula cu o fata de 25 de ani virgina! Problema nu este de cine ce sau cum este, ci de cine ce si cum vede! Nu putem hotara in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am si eu o intrebare!!

din 19 ian 2004 01:10 de meeee

ms pt raspuns...eu am citit undeva ca si daca mia venit stopul mai exista o posibilitate sa fi ramas insarcinata...este vreo posibilitate?:unsure:

Re: # VIOLUL

din 18 ian 2004 23:15 de copilita

Cred ca ceea ce ai vrut sa insinuezi e ca fetele shi-o fac "cu mana lor"... e o porcarie ce vrei sa zici...sunt naive shi se cred interesante, shi este singura forma de flirt pe care o cunosc... imagineaza-ti cum ar fi sa fii ...

Re:

din 18 ian 2004 22:51 de copilita

Nu am zis ca cineva care se culca cu tine iti demonstreaza ca te iubeshte!!!!! Am zic ca daca cineva nu se culca cu tine nu inseamna neaparat ca te iubeshte, sau ca asta e o metoda de a ti-o demonstra... chiar nu cred ca un om poate sa-shi ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3517 din 3731
«   1 ... 3514   3515   3516   3517   3518   3519   3520 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare