Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: razbunare sau uitare din 3 ian 2004 07:38 de ingerasul
Sunt de aceeasi parere cu SkUmP|KuL...daca ai o prietena sau prieten ma refer in general trebuie sa iti demonstreze ca te iubeste cu adevarat si sincer sa-ti spun si eu am patit-o cu un fost prieten de al meu si e fff naspa...eu zik sa incerci sa ...
Re: razbunare sau uitare din 3 ian 2004 05:27 de Pisoias
Nu vreau sa te jignesc, insa se zice ca "razbunarea este arma prostului". In plus, chiar daca unii nu vor sa accepte, este posibil sa te indragostesti de mai multe persoane in acelasi timp.
Incearca sa-ti vezi de viata ta. ...
Re: Re: Re: Important si-nteresant din 3 ian 2004 02:25 de Pisoias
Sper ca nu ai luat raspunsul meu ca o gluma. Eram serios.
Daca ai o erectie de 100% iti poti da seama si singur. Penisul are 3 camere, 2 sus (corpora cavernosa) si una jos (corpus spongiousum), daca tu le pipai si vezi ca sunt tari si ...
Re: intrebare ... din 3 ian 2004 01:58 de Pisoias
In termeni generali, anumite studii stiintifice au aratat ca barbatilor le trebuie de 6 ori mai mult timp ca sa reactioneze la sitmuli emotionali. Asta este motivul genetic. Mai este si si motivul social unde barbatii au o presiune pe care ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: help me plzzz! din 3 ian 2004 01:32 de girl
mda..prietenul meu..o scoate aproape mereu..inainte sa`si dea drumu..si niciodata nu sa intamplat nimic!daca el o scoate inainte sa`si dea drumu nu exista nici un risc
Re: Ajutati`ma din 2 ian 2004 23:01 de tomytta
BUNA ASA S-A INTAMPLAT SI LA MINE SI MAI AM UN PRIETEN PE LANGA SI A AVUT-O MAI MARE SI M-A DURUT SU MAI RAU DECI CINTEAZA SI DACA ESTI BRUTAL SAU TANDRU.
Re: Re: Re: Re: O intrebare .. o chestie la care v din 2 ian 2004 22:38 de benderteam
din punct de vedere legal nu. Doar daca cunosti bine doctorul ginecolog si e dispus sa faca chestia asta care btw, e deontologica si in urma careia pot aparea complicatii pentru care el (care nu a verificat semnatura si nu a stat de vorba cu parintii ...
Re: Re: Re: sex la 12 ani?? din 2 ian 2004 21:14 de qqq
o fi lumea mai emancipata acum decat era pe vremea mea dar nici nu ai ce strange in brate !!!!!!!cred ca esti dussssssssss numai ca-ti pui problema asta ! la dracu daca ea nu gandeste macar foloseste-ti u materia cenusie . stii ca poate sa ajunga si ...
Re: Important si-nteresant din 2 ian 2004 08:14 de SkUmPIKuL
nu stiam ca mai exista si altfel de cazuri, vezi din cand in cand sa o mai dai la o parte sa mai rasufle si penisu :D:lol::lol::D:p
Re: Re: Re: Cat de mare trebuie sa o ai 14-15 ? din 2 ian 2004 07:10 de Pisoias
De obicei se masoara circumferenta, nu diametrul.
Ai dreptate, multi baieti uita ca si circumferenta este importanta, chiar poate mai importanta decat lungimea.
Ar trebui sa se deschida un topic lipicios (sticky) cu informatii despre ...
Re: Cat de mare trebuie sa o ai 14-15 ? din 2 ian 2004 02:35 de pulica
daca pula mea este de 12 cm si de 5 cm grosime ce parere ai
Re: Important si-nteresant din 2 ian 2004 01:58 de Pisoias
daca asta se intampla si cand ai o erectie de 100% (cand este tare), atunci inseamna ca camerele tale sunt proportionat mai mici decat pielea.
Re: Re: O intrebare .. o chestie la care vreau sa din 2 ian 2004 00:18 de benderteam
Dupa ce am patit-o si am inceput sa ma interesez de cum actioneaza pastilele si care sunt pasii ce trebuie urmati if not, pot sa iti spun urmatoarele: Postinor actioneaza la 98 de femei din 100. Celelalte doua ori au luat pastila dupa 72 de ore ori ...
O intrebare .. o chestie la care vreau sa stiu ras din 1 ian 2004 23:47 de Numele
Ex : S-a spart prezervativul ... fata a luat pastinor 2. Dar poate pastila nu isi face efectu ... ce se va intampla in continoare ??
Adika eu stiu un astfel de ex ..ce vor face ca ei doar 16 si 17 ani ?? Se poate rezolva si altfel..adika daca ...
Re: Re: Re: Re: help me plzzz! din 1 ian 2004 23:14 de benderteam
Da, pentru ca lichidul tau de librifiere contine cateva mii de spermatozoizi din care doar unul trebuie sa intalneasca ovulul.
Raman la ideea de a face o vizita cat mai repede la farmacie, pastila Postinor se ia imediat dupa incident ca sa aiba ...
... din 1 ian 2004 22:00 de Anca
Dar care e treaba voastra cand isi incepe ea viata sexuala, cine sunteti voi sa spuneti cand ar trebui sa isi inceapa viata sexuala o persoana? daca o face la 12 daca o face la 50 de ani pentru prima oara e treaba ei..fiecare vine cu tot felul de ...
... din 1 ian 2004 21:57 de Anca
Dar care e treaba voastra cand isi incepe ea viata sexuala, cine sunteti voi sa spuneti cand ar trebui sa isi inceapa viata sexuala o persoana? daca o face la 12 daca o face la 50 de ani pentru prima oara e treaba ei..fiecare vine cu tot felul de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Durata actului sexual! din 31 dec 2003 21:07 de Pisoias
Fizic, in general, barbatul rezista mai putin decat femeia. Insa, avand si un creier si putina spiritualitate, se poate lungi actul pana la 8 ore non-stop fara ejaculare din partea barbatului (vorbesc in special despre sexul tantric). Pare cam ...
Re: Re: Cat de mare trebuie sa o ai 14-15 ? din 31 dec 2003 12:35 de andra16
asta habar nu am...
oricum...mie personal nici nu imi pasa daca prietenul meu se incadreasa in marimi [cu toata ca sunt sigura ca se incadreaza] pentru mine e important sa ne simtim bine amandoi....nu ??
eu una ma simt fooooarte bine ...
Re: Re: PROBLEMA-DILEMA....!!!!!!!! din 31 dec 2003 12:31 de andra16
sunt de acceasi parere....
vorbeste cu fostele..si fale sa inteleaga ca acum esti cu alta persoana...si ca sarutul cu limba...nici chiar cel pe gura nu este recomandat....spunele ca iubesti alta persoana...si sa inceteze...daca nu merge...rupe ...
Pagina 3523 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
135 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |