Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: din 27 dec 2003 16:43 de andra16
nu stiu voua...dar mie mi se pare cea mai gretzoasa chestie..
am 1 an de cand sunt cu prietenul meu...si nu o sa fac asha ceva nici dupa 10 ani !!!!!
mi se pare nashpa...
yacckkk !!!
insa gandul ma face imi fie greatza....
Re: sa fac sex la 14 ani ?? din 27 dec 2003 16:29 de andra16
n-ai treaba...te descurci tu...fa-o..
daca vrea...si ea....dar ea cati ai are ??
probabil rati pe masura...si crede ca te descurci...asha ca...GO IT !!!
Re: Re: Re: cum e cu sarutul din 27 dec 2003 12:58 de Lawrence
hai sa va spun un secret.
Buza superioara a fetelor este mai sensibila decat credeti este in legatura directa cu clitorisul, si daca tineti cont de chestia asta cand sarutati o fata in 2 minute o ridicati la cer(aveti grija sa nu va insele cu ...
Re: virgine la 25 de ani din 27 dec 2003 12:52 de Black Mind
(!)(!)(!)
Spunea un anume "eXpert" ca ai probleme de comunicare si ca esti foarte exigenta. Asa este. Eu am 36 de ani si nu sunt unul dintre interesati, in consecinta pot sa-mi exprim parerea detasat. Faptul ca esti virgina nu e nici ...
Re: Re: Ajutati-ma pls!!! din 27 dec 2003 12:34 de Black Mind
E posibil, intr-adevar, sa fie o farsa pentru a te evita. Femeile au asta in sange. Nu ai de unde sti. Ce simte dupa asa ceva ? Durerea neputintei, rusinea pentru neputinta ei, groaza, teama de a mai avea incredere in orice noua cunostinta, ...
Re: Re: cum e cu sarutul din 27 dec 2003 11:58 de DyaboliQ
Si cum anume te-au ajutat ma prieteni tai ?? Ai facut practica cu ei ?? lol
Re: din 27 dec 2003 11:53 de DyaboliQ
Hai thalia scriene daca ai incercat-o in scara suntem nerabdatori :):):):)):):):
Re: Re: Re: sex la 12 ani?? din 27 dec 2003 11:20 de DyaboliQ
Da ma fratee poate ea e mai mare decat el cine stie nici el nu a specificat si daca e mai mare ,,,,......:love:
Re: Circumcizie din 27 dec 2003 02:57 de per/sil
Nu, e o chestie MINTALA daca vrei sa o faci. SANATATE mintala, vreau sa spun. Circumcizia e o ABERATIE si nu se recomanda pentru absolut nici un fel de motiv (estetic, igienic, functional sau medical).
Intr-un alt post s-a spus aproape totul despre ...
Re: din 27 dec 2003 01:13 de per/sil
Ce vorbesti? NOUA ne spui tu ca nu vrea din acest motiv?. Ma indoiesc. Sint sigur ca problema cu "penisul prea mic" e doar in mintea ta si ca nici macar n-ai incercat. Sau daca e asa, atunci altul e motivul pentru care nu vrea sa faca sex ...
Re: Cum imi dau seama ca am orgasm? din 26 dec 2003 23:57 de Sandra
Inseamna ca nu ai avut daca nu stii,cand vei avea vei stii singura.
Re: Re: Re: Re: Ajutati-ma pls!!! din 26 dec 2003 23:39 de atomickid
Nu mi-ar fi trecut prin minte lucrul asta.Eu zic ca e o idee excelenta.Azi i-am trimis primul peisaj.Mersi mult pt idee.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutati-ma pls!!! din 26 dec 2003 23:32 de atomickid
Inteleg destul de bine engleza, daca ai un link catre un site care sa trateze problea asta, as fi recunoscator.
Re: metoda calendarului din 26 dec 2003 22:41 de mikaela
imediat dupa ciclu 4 zile
recomadarea mea prima si a doua zi ,daca are ciclu regulat inainte cu 10 zile sfatul meu duceti-va la un cabinet de planning ,pentru eleve si studente se dau anticonceptionale gratuit.
e simplu din 26 dec 2003 18:59 de EU
Fa sex cu mine si iti voi spune daca ai avut un orgasm sau nu :love:
Cum imi dau seama ca am orgasm? din 26 dec 2003 18:52 de Andreea
Am facut de 3 ori sex... dar nu stiu daca am avut orgasm... de fapt cum e...? ce simti cand ai orgasm?...pls ajutatima:ninja:
Re: Re: S-a rupt prezervativu! Ce sanse sunt???VA din 26 dec 2003 17:26 de andra16
sunt de acord....nu sunt sanse sa ramana insarcinata...dar pentru sigurantza voastra va recomand faza cu postinor...
am patit si yo`...exact ca tine....la a adoua experianta sexuala....stiam sigur...ca nu ejaculase inauntru....dar pentru ...
Re: S-a rupt prezervativu! Ce sanse sunt???VA ROG din 26 dec 2003 17:22 de andra16
cooll....pay vreau sa iti spun ca semanam mult...acu 20 min am patit acelasi lucru.hai sa iti spun ce sa faci.du-te la farmacie si cumpara POSTINOR2.costa in jur de 170 000 lei.sunt doua pastilite intr-o cutie cu un trandafir pe ea.prima ...
Re: S-a rupt prezervativu! Ce sanse sunt???VA ROG din 26 dec 2003 16:29 de Sandra
Pai,daca mai aveai mult pana sa ejaculezi, nu cred ca sunt sanse de sarcina.
Re: din 26 dec 2003 06:53 de Pisoias
tine la ochi sectia "Sexercitii" a siteului www.artsex.ro
Pagina 3526 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
79 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |