Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: help me ! ce vor femeile totusi !?

din 20 dec 2003 00:52 de DarkAngel

Nush ce sda zic dar am impresia ca ea vroia unu ca dl X la pat si unu care sa o iubeasca daca intelegi ce vreau sa zic si DL X nedorind sa se casatoreasca cu ea si sa ii arate afectiune s-a indragostit de tine ...dar la sex nu stiu de ce nu se ...

Re: Circumcizie

din 20 dec 2003 00:13 de alex1

Circumcizia e o operatie simpla, se face in ambulator de cele mai multe ori, se poate face la orice clinica de urologie sau o clinica particulara de chirurgie, iar daca zici ca ai fimoza, si obtii o trimitere de la medicul de familie, platesti doar ...

Re: Re: prima data curiozitate

din 20 dec 2003 00:04 de alex1

tataYa are dreptate, nu va mai stresati atata cu ruptul atei. Daca ne nevoie, se rupe ea si fara slujbe. Daca e destul de elastica, nu se rupe nimic. Nu doare aproape deloc dar datorita faptului ca penisul e in erectie, deci plin cu sange, o sa ...

Re: help me ! ce vor femeile totusi !?

din 19 dec 2003 16:37 de tataYa

yeap ! grea incercare .. tind sa-ti dau dreptate.Este clar ca s-a indragost de tine dupa ce v-ati cunoscut insa nu ai stiut poate cauzele adevarate .E posibil sa fi avut nevoie de dragostea ta pentru a compensa neimplinirea cu dl.X Mi se pare ...

Re: o mica mare prb

din 19 dec 2003 15:59 de Black Soul

(?):ninja:(>) Ce probleme sa fie, ai innebunit, omule ? Incepe tu munca si vei vedea ca stie "el" sa-si faca treaba odata ce e acolo, "inauntru", la adapost, unde e cald si bine. Daca se curbeaza, nici un bai, se va curba si ...

Re: Re: o simpla intrebare

din 19 dec 2003 15:49 de Black Soul

(>)(>)(>) E un site unde aceste pseudonime iti dau posibilitatea sa iti protejezi identitatea, asa ca spune care e de fapt problema ta, concret, pe nume, fara teama si fara rezerve, pentru ca intr-adevar, nu vad nici eu legatura dintre ...

Re: Re: Curaj ! Stabiliti normative !

din 19 dec 2003 15:32 de Black Soul

(!) De asta imi era si teama ... de raspunsuri care generalizeaza, nelasand loc de interpretari personale ! Am vazut pe aceasta pagina multe interventii care exprimau o anumita frustrare fata de trecutul sexual al partenerului/partenerei la debutul ...

Re: Re: Orgasmul si frumusetea sanilor...

din 19 dec 2003 15:14 de FireSoul

N-am zis ca as renunta la a avea orgasm pt a-mi mentine sanii ridicati. Citeste mai atent :)

o mica mare prb

din 19 dec 2003 15:12 de Marian G.

Deci uitati despre ce e vb: penisul meu cand este in stare de erectie, se curbeaza inspre jos (are 16 cm dar se curbeaza si sunt virgin...) asta poate crea probleme daca imi incep viata sexuala? Se poate cumva remedia?

Re: Re: cum e cu sarutul

din 19 dec 2003 14:53 de Joe

:heart::lol:

Re: Cum cuceresc o fata ? Oare am sanse . . .?

din 19 dec 2003 13:19 de giovanni

Indiferent care este motivul pentru care fata ta nu te doreste decât ca amic (am primit si eu replica asta acum multi ani), trebuie sã-þi fie clar cã vorbeste serios. Probabil cã în momentul de fatã tu ...

Re: Re: Cum cuceresc o fata ? Oare am sanse . . .?

din 19 dec 2003 10:52 de Pisoias

Esti indragostit si asta se vede. Incearca-ti sansa tinanda insa in minte ca succesul nu poate fi garantat in acest caz. Te vei intreba de ce sa continui, raspunsurile sunt fiindca nu vrei sa dai cu piciorul unei jumatate de sansa si fiindca poti ...

Re: o simpla intrebare

din 19 dec 2003 10:40 de tataYa

daca datorita primei tale iubiri ai ajuns sa dispretuiesti femeile in general atunci ai facut o mare greseala.Oricum iau ca dorinta de a remedia lucrurile intrebarea din sfarsitul postului tau.Faptul ca "marimea nu conteaza" este in ...

Re: as vrea sa gasesc raspunsul...

din 18 dec 2003 22:50 de opel2002ro

Sa ma anunti daca e baiat sau fata!

Re: o simpla intrebare

din 18 dec 2003 22:36 de opel2002ro

Cam in procent de 20% femeile merita respect! Daca nu ai experienta, trebuie sa te bazezi pe noroc ca sa dai peste una din procentul ala...pe aia ar fi bine sa o respecti pt ca e rara:)Dar nu vad ce legatura are problema ta cu dimensiunea penisului ...

Re: Orgasmul si frumusetea sanilor...

din 18 dec 2003 21:38 de dia

si chiar daca ar cauza, chiar ar conta? hmm... orgasm vs. sani lasati... ar avea barbatii un motiv sa nu ne mai satisfaca... draga e spre binele tau sa n-ai orgasm in seara asta ca altfel ti se lasa sanii :,:,

o simpla intrebare

din 18 dec 2003 19:49 de unucurios

m-am uitat pe siteul vostru si mam gandit sa intreb si eu daca is normal.Am 21 de anusi am un penis de 13 cm,nu sunt nici arnold nici un schilod,daca e sa vorbesc cu o fata nu sant complexat,dar datorita "marimi" mele am ajuns sa nu mai am ...

Re: lipsa mentsruatiei

din 18 dec 2003 13:56 de FireSoul

Mai du-te o data la medic. Fa-ti analize shi cred ca o ecografie ar fi necesara...poate fi o simpla raceala, nu te speria

Re: Curaj ! Stabiliti normative !

din 18 dec 2003 13:52 de FireSoul

Parerea mea despre "despre o traiectorie care s-ar putea aplica oricui " este ca aceasta nu exista deoarece oamenii sunt diferiti shi e logic faptul ca shi dorintele lor sunt distincte... Chiar daca e la moda sa se cunoasca cam pe la ce ...

lipsa mentsruatiei

din 18 dec 2003 13:36 de luana

Buna, Va rog sa ma ajutati daca puteti , de ceva timp imi tot intarzie menstruatia ; nu mi-a venit 2 luni am fost la medic, nu sunt insarcinata , mi-a dat medoxiprogesteron si rupan , le-am luat am avut menstruatie si acum au trecut iar doua luni ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3529 din 3731
«   1 ... 3526   3527   3528   3529   3530   3531   3532 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare