Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: credeti ca e normal sa fii virgina la 16 din 15 dec 2003 01:42 de kitty jr.
hahaha....eu itzi zic sa NU inca...ai toata viatza inainte pt asha ceva ...shi daca o faci ..ai grija cu cine ..shi ce fel de om este ..itzi va fi asha de greu sa treci peste o dezamagire ...shi daca eshti genul care "are ...
Re: de ce nu am fost eu primul? din 15 dec 2003 01:19 de kitty jr.
..scuza-ma daca indraznesc sa ma bag ...e o simpla parere, nu neaparat un sfat..Uite ,eu zic ca asta nu ar trebui sa fie o sursa de stres pt tine ...treaba asta este atat de banala ...incat nu poate fi imposibil de trecut peste...daca o iubeshti ...
Marire Penis cu Pilule din 15 dec 2003 00:57 de ancestra
Mai exista citeva moduri de ati mari penisul, nu stiu daca se fac operatii in Romania de acest gen, trebuie intrebat, deci prin operatie chirurgicala, foarte scumpa si Pilule de marire penis care sint in numar mare pe piata occidentala.Enumar citeva ...
Re: Re: Re: m-a inselat, cum mergem mai departe? din 14 dec 2003 23:41 de KittyKitty
Lasa-l ca nu te merita . Fii tare si capul sus , in timp vei fi O.K.
Spune-ne cum a evoluat situatia si daca v-ati impacat .Sa ai grija de tine, te pup .
~ KittyKitty~
Re: Ce credeti despre a doua iubire? din 14 dec 2003 23:18 de Sandra
Daca ea se va potrivi cu tine mai bine decat cu "celalalt",iubirea "mai mare" va veni de la sine.
Re: sperma inghitita din 14 dec 2003 23:10 de KittyKitty
Buna ! Se pare ca daca tipu' bea suc de ananas sperma devine chiar ..buna . Depinde de alimentatia lui...daca mananca grasimi si tot felul de prostii are un gust naspa .
Re: Ce credeti despre a doua iubire? din 14 dec 2003 19:35 de ANINA
Personal am avut experienta primei iubiri,o iubire pura,curata,deosebita.Insa finalul nu a fost asa cum doream.Ceea ce vreau sa-ti spun este ca avand o noua iubire,o alta sansa de a fi fericiti,cred ca incercam sa nu repetam greselile din prima ...
Ce credeti despre a doua iubire? din 14 dec 2003 15:34 de anthony81
Eu ma aflu la prima iubire,iar prietena mea la a doua.Ce credeti despre a doua iubire poate fi mai puternica decat prima si daca da cum ar putea deveni,ce e de facut?
Re: Re: Re: de ce nu am fost eu primul? din 14 dec 2003 14:55 de anthony81
Claudiu sa stii ca si eu sunt in aceiasi situatie ca si tine,desi eu sunt la inceput,sunt doar de 4 luni cu ea si o iubesc,gandeste-te ca tu esti de 3 ani si nu ar mai trebui sa iti faci probleme,iubirea e tot ce conteaza,daca renuntai la ea mai din ...
Re: Re: Re: de ce nu am fost eu primul? din 14 dec 2003 14:52 de anthony81
Claudiu sa stii ca si eu sunt in aceiasi situatie ca si tine,desi eu sunt la inceput,sunt doar de 4 luni cu ea si o iubesc,gandeste-te ca tu esti de 3 ani si nu ar mai trebui sa iti faci probleme,iubirea e tot ce conteaza,daca renuntai la ea mai din ...
Re: sal din 14 dec 2003 12:25 de FireSoul
:x
daca nu ai ce scrie sau nu stii, nu deranja cu mesaje stupide care evidentiaza un IQ scris cu o cifra):(
Re: Re: Re: Re: Virgina ? Da sau nu ! din 14 dec 2003 11:01 de IDMAN
Oky, o sa caut o cale de a aduce vorba, o sa ne intalnim de sarbatori. Sper sa mearga :), daca nu.....back to forum :D !!!
Re: Re: masturbarea din 14 dec 2003 04:49 de per/sil
E foarte bine ca voi moderatorii si veteranii acestui forum incercati sa fiti impartiali, echilibrati si sa veniti cu raspunsuri concrete. Dar nu uitati ca acesta e un forum de discutii si nu o simpla "guest book" sau "medicul va ...
din 13 dec 2003 23:57 de Adina
Cautati si voi "deobicei" pe google.
Veti vedea ca forumul sexpert.ro monopolizeaza rezultatele cu 2 pozitii in prima pagina. Iata inca o dovada -daca mai era nevoie- a nivelului cultural de mahala/prostiei obsedatilor sexuali.
Re: sal din 13 dec 2003 23:29 de ancestra
Pompe erectie si marire penis
Pompele de erectie si pentru marirea penisului sint fabricate din sticla sau material plastic rezistent, si sint concepute pentru barbatii care nu au erectie.Exista un inel care se aplica pe penis imediat ce penisul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Vreau raspuns urgent din 13 dec 2003 21:41 de mememica
Sorry!!! Nu am vrut sa spun ca nu sunt de acord cu postultau, in intregime.
Vroiam sa spun ca nu sunt de acord cu..."saritul din floare in floare" (cum ii spui tu :)).
Intr-adevar ai foarte mare dreptate in legatura cu ...
Re: SEX din 13 dec 2003 19:56 de mememica
De ce nu? Daca o iubesti mult :heart:.....
Re: SEX din 13 dec 2003 19:55 de cATALIN
DE CE NU
:love::huh::lol::heart:B):):):p
Re: SEX din 13 dec 2003 10:39 de je
depinde...daca nu te leaga nimic de locul asta du-te frate,doar zici ca o iubesti!:p
Femeia iubita in Spania, tu aici, ce faci? din 13 dec 2003 09:53 de ANDREI999
(!)DACA FEMEIA PE CARE O IUBESTI ENORM ESTE PLECATA IN SPANIA LA PRODUS SI DUPA UN TIMP TE CHEAMA SI PE TINE CE AI FACE?TE-AI DUCE AI PUTEA SA REZISTI?:love:
Pagina 3532 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
236 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |