Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Nu pot s-o fac

din 13 dec 2003 09:45 de ANDREI999

(?):heart:ROXY DRAGA ITI IUBESTI PRIETENUL?DACA DA ATUNCI REZISTA CA TOATE FEMEILE AU TRECUT PRIN ASA CEVA SI NU AU MURIT ASA CA REZISTA PA-PA:wacko::blink:

Re: Re: Re: Virgina ? Da sau nu !

din 13 dec 2003 03:41 de dia

cum crezi ca esti pregatit daca pana acum nu ati ajuns mai departe de sarutat pe gat? hmm... pregatit fizic poate ca la 18 ani ar trebui, dar daca ati stat un an jumate impreuna nu inseamna ca sunteti pregatiti daca nici macar nu puteti sa vorbiti ...

Re: Re: Re: vreau raspuns!

din 13 dec 2003 03:19 de per/sil

Nu, this is the real world. S-ar putea ca cel cu intrebarea sa fie un pusti de care rid colegii la scoala. In caz contrar, isi bate joc de voi/noi. Ar trebui ca fiecare post sa inceapa cu: "Sint Cutare, am xx ani si am urmatoarea ...

Re: Re: Virgina ? Da sau nu !

din 13 dec 2003 02:43 de IDMAN

Eh... nu fortez note, nu vreau so o oblig, dar eu cred ca sunt pregatit, ea la fel, chiar mai mult, cu toate ca este mai mare cu 1 an si ceva decat mine, eu in prezent am 18. Mai este si partea cealalta in care nu pot sa o intreb deoarece, este f ...

Re: Vreau raspuns urgent

din 13 dec 2003 02:35 de per/sil

Ezitant si confuz. De aceea te afli aici cu problema ta .Explicabil, esti la prima relatie. Dar nu vad de ce e asa urgent?. Spui ca o iubesti. Cum ai ajuns sa o iubesti? Simplu: fata e super. Esti genul de tip nesigur la inceput ca a facut cea mai ...

Re: Virgina ? Da sau nu !

din 13 dec 2003 01:59 de darklord

POarta beculete pe gat si cand e ala rosu aprins inseamna ca e virgina, nu o sa stii decat daca o intrebi , sau o faci sa "marturiseasca" ducand discutia pe fagasul asta si lasand-o pe ea sa zica, ai grija pt ca daca e nu o sa-i placa sa o ...

Re: Infidelitate sau nu?

din 13 dec 2003 01:39 de darklord

P$#% mea doar n-o sa mor , bine ca nu umbla ca albinutza ,ci doar cu mintea , nu mi se pare carect sa incerci sa-i controlezi si mintea si imaginatia partenerului , parerea mea

sal

din 13 dec 2003 00:58 de io

bai daca tot esti bisecsual si vreis a o faci cu cineva io nu stiu de ce nu te apuci cu animalele de prin jurul blocului tau ce dracu nu gasesti tu o catea si o jarla ca vad ca nu mai ai mult si te apuci si de insectofilie

sal

din 13 dec 2003 00:54 de io

bai fetisoara ce esti proasta daca te bate de cateva orii acolo insemna ca tine la tine asa ca de cate ori te bate ii dai si tu cate o limba in pula :ninja:ca sai treaca

sal

din 13 dec 2003 00:35 de io

pii nuti mai pune ma fratioare prezervativ pe limba daca nu tii se mai scoala si nu o mai zgudui ca o sa tii se scoale si cu prezervativ dute mai des la femei :lol:

din 12 dec 2003 21:09 de per/sil

Exact, Dia a sesizat cheia problemei. Toata consideratia mea Dia - n-am vazut pina acum pe forum raspunsuri atit de bune). Intradevar, s-ar putea sa fie vorba de o varsta relativ "frageda". In caz contrar, ceea ce a fost intre voi timp ...

Re: Re: Prima picatura

din 12 dec 2003 19:10 de nicoleirina

Mai baiete, mult prea periculos sa o faci neprotejat...e nasol....daca nu ai fost atent la anatomie...ih...

Re: Re: Re: Re: durerea

din 12 dec 2003 18:57 de nicoleirina

crezi ca din cauza ca se intampla la o perioada destul de lunga? Nu e normal ca dupa ce se intampla de mai multe ori sa nu mai fie durere, indiferent daca actul are loc des sau rar? Nu draga, este diferenta...intre a o face mai des si mai ...

Re: Re: Re: Re: Vreau raspuns urgent

din 12 dec 2003 16:37 de tataYa

am recitit de mai multe ori postul tau dar nu am inteles unde se contrazice cu al meu ..:) Bineinteles ca dragostea adevarata nu se intalneste prea des ,sa ne gandim ca cercul nostru de prieteni este infim raportat la populatia unei tari sau de ...

Re: as vrea sa gasesc raspunsul...

din 12 dec 2003 15:49 de georgiana

se spune ca spermatozoizii traiesc intr-un mediu umed( deci propice) de la 24 pana la 48 de ore... dar sper sa fii ok. acum..

Re: Re: Re: Re: Re: Virgina ? Da sau nu !

din 12 dec 2003 15:47 de dia

dar cati ani aveti daca dupa 1,6 ani ati ajuns abia la sarutat pe gat? :) poate ati ajuns la un prag psihologie si pur si simplu trebuie unul din voi sa sparga gheatza si sa vorbiti despre asta. nu neaparat ca despre ceva ce ati face, ci deocamdata ...

Re: as vrea sa gasesc raspunsul...

din 12 dec 2003 14:44 de srobby

Spermatozoizii mor dupa ore bune...Asa ca exista sanse mari ca sa ramai insarcinata dupa un deget cu spermatozoizi introdus in vagin.Dar nu inteleg de ce sa introduci degetul, nu este altceva mai bun...?! :p

Re: Re: Re: Re: Virgina ? Da sau nu !

din 12 dec 2003 14:41 de IDMAN

Poate ca nu este momentul, si....vb aia alti fac si io nu :( si m-am cam grabit cred. Poate o sa simpt cand o sa trebuiasca, nu stiu ce sa zic.... nu imi dau seama de sentimentele mele, o iubesc, ma iubeste ne intelegem super, suntem impreuna de ...

din 12 dec 2003 14:27 de srobby

Nu inteleg de ce e asa de important ca prietena ta sa fie virgina?Sa inteleg ca esti o fire mai romantica care isi doreste ca prima oara sa fie cu persoana iubita...?! Daca nu e asa, atunci e mai bine ca nu e virgina pt iti cade mai usor la ...

Re: de ce nu am fost eu primul?

din 12 dec 2003 14:23 de Gja

Cred ca mai important este sa nu si-o mai traga in viitor cu altii... Faptul ca a mai fost cu cineva inainte este irelevant. Puteai fi chiar tu acela, iar primul sa devina al doilea. Ar fi trebuit sa faci un capat de tara daca si-ar fi tras-o cu ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3533 din 3731
«   1 ... 3530   3531   3532   3533   3534   3535   3536 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare