Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Curaj ! Stabiliti normative !

din 18 dec 2003 11:26 de tataYa

cu informatiile din ziua de azi, consider varsta de 16 ani optima pentru inceperea vietii sexuale tricky.. daca te rezumi la relatii de durata devii poate mai responsabil in relatia cu partenerul dar pierzi posibilitatea de a te cunoaste ...

Re: Problema urgenta!

din 18 dec 2003 10:09 de tataYa

Daca ti-a spus doctorul ca anticonceptionalele pe care le iei nu au efect decat dupa a 2-a luna probabil ca asa este desi exista pilule cu efect imediat.Nu ai dat referiri despre "accident" dar daca te-a ingrijorat in asa masura trebuia ...

Re: Re: Re: Vreau raspuns urgent

din 17 dec 2003 18:52 de tataYa

avantajul nostru , fata de tine este ca putem fi obiectivi. Asadar .. .. sau altfel spus te iubesc dar nu te astepta sa fii barbatul vietii mele .. aici ti-ai cam dat singur raspunsul .. din pacate de fiecare data cand vor aparea ...

Re:

din 17 dec 2003 17:29 de FireSoul

ca intra tot felul de inculti pe forum, stim...ca sunt unii obsedati sexual, stim. Dar nu stim ce draq e cu asta...asa e peste tot, nu doar pe sexpert.ro ... ar trebui sa stii mai bine, ca doar tu te ocupi cu a cauta pe "google" cuvinte ...

Re: Re: Re: Re: Re: durerea

din 17 dec 2003 16:14 de eli

Nu draga, este diferenta...intre a o face mai des si mai rar. atunci cand o faci mai des si cum trebuie himenul se rupe mai repede, daca o faci rar ai doar rani inauntru si normal ca nu se rupe asa cum ar trebui, ori se poate sa ai himenul ...

Re: m-a inselat, cum mergem mai departe?

din 17 dec 2003 14:12 de 99%

"Sa-i fie rusine daca te-a inselat o data, sa-ti fie rusine daca se mai intampla" Eu in locul tau nu cred ca i-as mai da o sansa din principiu, pentru ca o relatie din punctul meu de vedere se bazeaza pe incredere, dar asta tu o ...

Re: Re: Vreau raspuns urgent

din 17 dec 2003 14:03 de anthony81

Tine la mine chiar mi-a spus ca ma iubeste,dar nu stiu ce sa mai cred,mi-a spus ca nu va mai putea iubi asa cum l-a iubit pe el si asta m-a pus pe ganduri,eu as fi vrut sa am prima iubire cu o fata ce nu a mai iubit si uite ce mi s-a intamplat,dar ...

Re: de ce nu am fost eu primul?

din 17 dec 2003 11:04 de FireSoul

Spunea cineva sa iubesti o persoana pentru ceea ce este shi in ciuda a ceea ce nu este... nu crezi ca de fapt conteaza mai mult sufletul, ce simte, cum iubeste, decat faptul ca a avut o experienta pur fizica din care s-a ales cu o penetrare shi ...

Re: ..Amanta

din 17 dec 2003 10:32 de FireSoul

ce vor barbatii, ce vor femeile, bla, bla...de parca dif. anatomice ar afecta creierul in asa masura... depinde ce se intelege prin "amanta"... tre' sa fie pe gustul "utilizatorului", desi daca relatia nu e bazata pe ...

Re: prezervative

din 17 dec 2003 10:27 de tataYa

hey , o idee interesanta .. sa facem rating la prezervative :) p.s. stii ce se spune despre lucrurile germane ..

Re: prima data curiozitate

din 17 dec 2003 10:23 de tataYa

incearca sa fii mai open-minded si nu mai da crezare tuturor sfaturilor de gashca .. Ruptul atei este o chestiune falsa pentru ca nu te ajuta sau incomodeaza cu nimic intr-un act sexual.Daca nu poti pune un prezervativ pt. ca ti se pare prea ...

prima data curiozitate

din 17 dec 2003 01:40 de danutz

Sunt baiat, si sunt virgin. Nu mi s-a rupt ata. Sunt curios prima data cand o faci daca vrei s-o faci cu prezervativ cand il pui nu trebuie sa-ti rupi ata ca sa poti sa-l pui, adica vine foarte stramt.

Re: Re:despre....Novynette

din 17 dec 2003 00:57 de mememica

Stie careva daca pilulele Novynette au efecte secundare asupra circulatiei sangvine?

Prezervative SICO

din 17 dec 2003 00:03 de marius

Am gasit pe piata niste prezervative germane SICO. As vrea sa stiu daca ati mai folosit si sunt ok?:blink:

Re: Bubulin Re: ..Amanta

din 16 dec 2003 21:58 de YLoveCamelia

uai , tu si catziva altii ca tine...ce vreti voi sa dovediti ?.. de ce va consumati timp din viata incercand sa "comunicati" pe forumuri , care este scopul vostru daca este... ? sa publicati fara jena si durere intensitatea ...

Re: Re: ..Amanta

din 16 dec 2003 21:48 de YLoveCamelia

daca juddecam din pozitia asta , cam asa e....

Re: m-a inselat, cum mergem mai departe?

din 16 dec 2003 20:57 de georgiana

daca ai reusi sa uiti ce ai vazut si toata dezamagirea si ura pe care ai simtit-o in acele clipe atunci mergi mai departe dar nu cred ca toate astea sunt posibile... intotdeauna va fii o indoiala, o dezamagire, o ura ingropata undeva adanc in ...

Re: Re: In general,fetele au orgasm cand primesc s

din 16 dec 2003 20:39 de smiley

hmmm :)) a primi un sex oral...cadou? Sunt nerabdator sa citesc o definitzie a expresiei de mai sus...Poate daca ma ajuta autorul...

Re: de ce nu am fost eu primul?

din 16 dec 2003 20:34 de smiley

Claudiu... cred ca potzi doar sa nu te mai gandesti la asta... esti putzin cam pricinos in dragoste shi nu e prea bine... Daca te mai gandeshti in continuare la "istoria" asta mai rau iti faci...Lasa-te dus de val shi gandeshte-te ca ea nu ...

Re: credeti ca e normal sa fii virgina la 16

din 16 dec 2003 20:21 de smiley

Important nu e ce credem noi...important e sa te simtzi tu bine shi sa te gandesti bine daca vrei sa faci pasul asta sau nu.. e important..anywayz...nu shtiu daca o sa citeshti msg asta...baphta

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3530 din 3731
«   1 ... 3527   3528   3529   3530   3531   3532   3533 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare