Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: din 16 dec 2003 19:48 de as21ro
Deobicei o faci anal sau oral?Cu 2 sau cu 3?Deobicei raspunzi?
Re: Amanta din 16 dec 2003 19:30 de as21ro
Vreau sa sti ca atunci cand te-nsori,o faci fiindca ti-ai ales "femeie TA" sau "jumatatea TA"!Acum, cum vrei tu sa-i spui.Iar o relatie clandestina nu inseamna ca tre' sa fi insurat ca sa o ai!Ok?Sper ca ai inteles ce-am vrut ...
Re: credeti ca e normal sa fii virgina la 16 din 16 dec 2003 14:44 de Adinutza
mai bine e sa mai asteapti. la varsta asta crezi ca tot ce zboara se mananca si risti sa te indragostesti de un idiot care dupa doua intalniri iti spune ca e innebunit dupa tine si care de fapt vrea sa se culce cu tine
deci mai bine preocupa-te de ...
Re: din 16 dec 2003 14:35 de stiucarul
Pari cea mai obsedata de pe acest forum!....probabil nu te mai satisface batul ala infipt adanc in cur, dar nu reusesti sa-ti dai seama. Pacat, cred ca in realitate esti o mare perversa
Re: Re: Re: Re: Re: de ce nu am fost eu primul? din 16 dec 2003 13:25 de black soul
nicolerina draga....................o sa-ti spun ceva ce n-o sa-ti placa.in primul rind,ea a fost prima femeie din viata mea iar atunci cind am facut dragoste cu ea am stiut ca o sa fim impreuna pt totdeauna.
Problema ta reala cred ca e frustrarea ...
Re: Cum sa atrag o tipa in pat (fara cheltuiala) din 16 dec 2003 10:01 de tataYa
ce-ar fi daca ne-ai face o vizita dupa de dai in exploatare tehnica la care lucrezi si sa ne spui si noua rezultatele ?
Re: credeti ca e normal sa fii virgina la 16 din 16 dec 2003 00:17 de vlasa
ceva firesc nu sa fi virgina la 16 ani este viatza ta .. uite nu ma stiu prea mult cu astea dar sunt implicat intro relatie intre mine si prietenamea suntem de 9 luni imediat ompreuna si inca ea este virgina si are 17 ani in 2 februarie ...
Re: Re: In general,fetele au orgasm cand primesc s din 15 dec 2003 23:18 de copilita
Da, exista si alte orgasme decat cele obtinute oral. Si despre simulate, nici nu discutam. Mi se pare o porcarie si o tampenie sa simulezi... adica... de ce? incurajeaza-l si 'educa-l', invata-l ce-ti place, da' nu-i da 'curaj' printr-o ...
Re: In general,fetele au orgasm cand primesc sex o din 15 dec 2003 22:46 de opel2002ro
Itzi spun eu ca majoritatea au:)
Re: TEHNICI DE MASTURBARE din 15 dec 2003 22:42 de opel2002ro
Mah oameni buni zicetimi si mie cum sa ma masturbez as calumea? Va multumesc frumos!![N-ai ce face? Daca vrei neaparat sa te masturbezi macar fa-o cu mana unei fete...dar nu s-ar mai numi masturbare, nu?]
Re: credeti ca e normal sa fii virgina la 16 din 15 dec 2003 16:56 de Tudor
credeti ca este normal sa fii virgina la 16 ani?
eu cred ca este.va rog sa va spuneti parerile daca vreti (?)(?)
Nu e normal. E rusinos. Sora mea nu mai este virgina de la 12 ani si este foarte mandra de asta.
:unsure:
Circumcizie din 15 dec 2003 11:52 de EU
Poate cineva sa-mi spuna cat costa ?????????????
Si daca stie cineva unde se poate face asa ceva in Cluj?
E o chestie legala daca esti sanatos si pur si simplu vrei sa o faci?
Re: Vreau raspuns urgent din 15 dec 2003 11:52 de Ion.
Answer:
Mai , omule, cati ani ai?
(doar retoric...)1:Ea tine la tine? Daca nu, sa stii ca nu se merita sa te stresezi prea tare , si ar trebui sa o lasi balta pt ca ea oricum va gasi ceva mai bun(intelegi tu..) , insa daca da cred ca merita ...
Re: credeti ca e normal sa fii virgina la 16 din 15 dec 2003 11:11 de mememica
Totushi nu ti se pare putin cam devreme sa te gandesti la chestia asta....Oricum cel mai bine e sa faci ce iti dicteaza tie inima si constiinta, nu ceea ce consideri tu sau altii ca este normal sau anormal. Numai tu vei stii cand esti pregatita ...
Re: Ce credeti despre a doua iubire? din 15 dec 2003 10:26 de tataYa
:) mai anthony , tu vrei sa afli toate raspunsurile tale fara sa iesi din casa nu ?Sa stii ca nu ai sa gasasti nicaieri pe net manualul "Cum sa faci a doua iubire mai puternica decat prima " si chiar daca ar exista si ai face tot ce ...
Re: din 15 dec 2003 10:13 de tataYa
extraordinara remarca , stau s-i mant-reb cum t-ia venit ideea .Deobicei io incerc s-a intzeleg c-ea vrut sa spuna si nu cum ascris.
Esti intr-adevar foarte elevata sau doar carcotasha ?
Re: din 15 dec 2003 09:19 de Pisoias
Tu esti impotriva sexului sau impotriva anumitor persoane din acest forum?
Re: Marire Penis cu Pilule din 15 dec 2003 09:13 de Pisoias
Pilulele nu maresc penisul. Cei care fac aceste afirmatii sunt niste sarlatani.
Ceea ce pilulele fac este sa te ajute sa faci exercitii ca sa-ti maresti penisul. Ajutorul consiste in faptul ca multe dintre aceste pilule contin afrodisiace ...
Re: credeti ca e normal sa fii virgina la 16 din 15 dec 2003 08:40 de FireSoul
(!)NU(!) conteaza varsta la care iti incepi viata sexuala. e important sa o incepi cand simti tu ca e bine pentru tine. nu conteaza ca lumea spune ca e sau nu normal. invata sa nu te iei dupa ce zice lumea, ci sa faci exact asa cum simti tu. daca ...
Re: Ce credeti despre a doua iubire? din 15 dec 2003 08:29 de FireSoul
nu conteaza de cate ori ai iubit inainte de actuala iubire. e adevarat ca iubirea adevarata e doar una, dar pana o gasesti apar iubiri...sa sunem mai putin intense.
a doua iubire e mai puternica decat prima daca atunci iubesti cu adevarat... ...
Pagina 3531 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
213 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |