Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: durerea din 12 dec 2003 14:14 de eli
crezi ca din cauza ca se intampla la o perioada destul de lunga? Nu e normal ca dupa ce se intampla de mai multe ori sa nu mai fie durere, indiferent daca actul are loc des sau rar?
Re: Re: Re: Vreau raspuns urgent din 12 dec 2003 11:50 de mememica
Imi pare rau ca nu sunt de acord.... dar eu consider ca dragostea adevarata nu se intalneste prea des. Iar de la o anumita varsta ....incepi sa iti dai seama daca este cu adevarat dragoste adevarata sau nu. Cel putin de aceasta parere sunt eu, ...
Re: Re: m-a inselat, cum mergem mai departe? din 12 dec 2003 11:25 de RottenKid
:(
Super nashpa ce ti-sa intamplat dar din punctul de vedere a unui baiat cred ca prietenul tau a cautat la alta ce probabil nu i-ai oferit sau daca i-ai oferit nu a apreciat.Daca sa ramai cu el sau nu ramane la alegerea ta dar trebuie sa te ...
Re: Re: Re: Vreau raspuns urgent din 12 dec 2003 11:14 de RottenKid
:x
E super stupida faza asta pentru ca daca nu mai e virgina si ce daca o arzi si gata si nu mai esti nici tu.:lol::lol::lol:
Oricum faza asta e :x
Re: Re: Re: Virgina ? Da sau nu ! din 12 dec 2003 09:19 de dia
oricum daca nu puteti sa vb despre asta inseamna ca n-ati ajuns oricum la stadiul in care sa faceti ceva... asa ca... atunci cand o sa ajungeti destul de apropiati incat sa faceti sex o sa poti sa si vorbesti cu ea despre asta... does that make ...
Re: Re: Re: Virgina ? Da sau nu ! din 12 dec 2003 09:08 de mememica
:D Saruturile pe gat... mi se par normale din moment ce relatia voastra a devenit mai serioasa (presupun ca sunteti de ceva timp impreuna).Nu stiu insa de ce iti este atat de rusine sa vorbesti cu ea despre sex, ar putea fi o discutie ca ...
Re: Re: lubrifiant din 12 dec 2003 08:48 de dia
ok, thanks :). ma gandeam ca se gasesc doar tampenii d-alea pe la sex shop :).
Re: lubrifiant din 12 dec 2003 08:46 de mememica
Daca ne-ai spune in ce oras te-ar interesa te-am putea ajuta ......Sincera sa fiu, eu am vazut lubrifiant de la Love Plus la un supermarket,unde se gaseau si prezervative Love Plus.
Re: Re: Re: prima data..sambata asta.. :(( din 12 dec 2003 08:20 de dia
nu stiu... Johnson Baby Oil e pe baza de apa? altfel ai grija la prezervativ :rolleyes:
Re: m-a inselat, cum mergem mai departe? din 12 dec 2003 07:52 de Adi
Nu cunosc situatia, dar dupa parerea mea, nu mergea totul asa de bine precum spui tu. In majoritatea cazurilor, daca un barbat gaseste intr-o femeie tot ceea ce il face fericit, nu cauta o alta. Daca vrei sa-l pastrezi gandeste-te bine, s-ar ...
Re: Re: Re: Re: Re: contraceptive cu progestativ din 12 dec 2003 00:15 de Ralu
Nu aveai depresii cand luai Diane35?
Re: Re: Sex la telefon! din 11 dec 2003 23:15 de darklord
Cred ca e baiat, parerea mea , gusturile nu se discuta.
Cat despre mesajul initial "GET A LIFE"
Re: Sex la telefon! din 11 dec 2003 22:37 de Marius
Well...Imi place dar e mai bine sa ai the real thing!!!:p
Daca esti interesata,0721-89-80-99
P.S. nu e hot line :)
Re: Chiar o raritate? din 11 dec 2003 16:34 de nicoleirina
Sunt in anul trei de facultate si locuiesc la camin impreuna cu 4 fete(avem varste intre 21-22 ani).Care e raritatea?Toate suntem virgine.Chiar daca unele avem prieten.Astept parerile voastre.
Foarte bine, va aplaud ca v-ati pastrat, nu e nimic ...
Re: Re: Virgina ? Da sau nu ! din 11 dec 2003 16:22 de IDMAN
Virgina da sau nu -> mi-ar pica bine sa stiu ca sa stiu pe ce "cale" sa o iau, de aceea ma intereseaza, sa stiu cum sa abordez situatia.
Faza cu vb direct, mie unu, nu as putea, recunosc ca sunt timid si mi-e rusine, nici nu pot ...
Re: Re: durerea din 11 dec 2003 15:03 de nicoleirina
Eh atunci daca zici ca are grija ce face si, nu cred ca e ceva in neregula cu tine, dar mi se pare ca te doare de prea multe ori, si cred ca ar trebui sa te duci la doctor nu mai amana problema asta, el va reusi sa te sfatuiasca, sa iti spuna ce ...
Re: Re: prima data..sambata asta.. :(( din 11 dec 2003 15:01 de tataYa
este exact genul de momente care par insurmontabile atunci cand ti se intampla dar de care-ti aduci aminte zambind mai apoi .. :)
Ok, in principiu nu trebuie sa te astepti la cine stie ce experienta.Performantele vor veni atat din partea ta cat si ...
Re: Re: ce faceti voi ca sa ... din 11 dec 2003 14:18 de tataYa
de ce te crezi neansemnata daca esti atat de frumoasa?
de ce crezi ca esti marginalizata cand esti atat de desteapta ?
de crezi ca nu se uita nimeni la tine cand esti atat de sexy ?
De ce crezi ca cei pe langa care treci sunt mai superiori ? Pun ...
Re: Re: Vreau raspuns urgent din 11 dec 2003 14:00 de tataYa
nu pot decat sa respect post-urile de mai sus.Parerea mea e putin mai pragmatica.Este clar ca ti se pare o situatie confuza dar cred ca nu e atat de negru dracu'. Nu inteleg de ce te temi daca ai sa te ingragostesti de alta fata in incercarea ta de a ...
Re: durerea din 11 dec 2003 11:47 de mememica
Si eu am aceaasi probleme destul de des, din pacate. :huh:Dar inca nu am luat nici o masura...... Dar cred ca cel mai bine e sa consulti un doctor.
Pagina 3534 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
35 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |