Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: prima data..sambata asta.. :(( din 8 dec 2003 15:43 de nemesis
In primul rand nu ar trebui sa-ti faci griji! Daca treci peste asta totul este ok!
Nu stiu cat de buna este chestia cu "Sambata", ma refer la planificarea de genul: "OK! Sambata facem sex" Cred ca este mult mai potrivit sa ...
Prima data..sambata asta.. :(( din 8 dec 2003 15:14 de yeul3tz
..yeu incepator..ea incepatoare (virgina)..yeu zic ca ne-am dat draq :wacko:
..daca cineva are suflet bun si vrea sa nu ne dam draq..sa zica si el ce e mai important de stiut in astfel de momente :(..fac si cinste daca iese bine :p..multzam de ...
Re: Re: contraceptive cu progestativ din 8 dec 2003 15:09 de x
Ai grija. Aceste pastile sunt foarte puternice si, in general daca iei anticonceptionale doar pentru a te proteja de o sarcina (io le-am luat ca tratement pt cu totul alte probleme), nu sunt recomandate.
Eu iau Logest si sunt foarte multumita de ...
Re: Consideratii despre tot din 8 dec 2003 15:03 de nemesis
Nu cred ca vrei sa citesti parerea mea (conta) on-line, deoarece nu am destule cuvinte in lb. romana pentru a-mi exprima dezaprobarea in fata modului tau de gandire. Esti un ghem de contradictii, iar pentru tine sex-ul este ceva ce se face si ...
Re: Re: Re: Re: REAL sau IMAGINAR din 8 dec 2003 14:19 de Cosmo
ce te-ar interesa mai mult? cere si poate ti se va da:D
Re: Vreau IDEI! din 8 dec 2003 14:16 de Cosmo
muzica da (ray charles, frank sinatra...), lumanari da(dar mici si relativ putine sa nu fie ca ziua), frisca(?)daca mai ai timp si de ea, fructe idem...ceva o pana un fulg as recomnda pentru destindere si explorarea corpului reciproc...
nu ...
Re: vreau raspuns! din 8 dec 2003 14:11 de Cosmo
asemenea remarci ma fac sa cred ca unii au fost conceputi in urma masturbarii.:x:x
Re: vreau raspuns! din 8 dec 2003 13:32 de nemesis
Despre tine si despre Bart as putea spune un singur lucru: :D:lol::D !!!
Re: vreau raspuns! din 8 dec 2003 12:28 de YLoveCamelia
in cazul tau observ ca masturbarea duce la ceva mult mai grav, creste prostia in tine , in nici un caz parul.
ps. de unde vii cu ideile astea ?
(!)
Re: Re: Re: REAL sau IMAGINAR din 8 dec 2003 10:05 de vorbaretzu
daca nu dai detalii nu vei primi detalii
Re: Re: Prin ce metode iti maresti penisul din 8 dec 2003 09:14 de Ssorin
penisul nu este format din muschi, caci daca ar fi asa ai putea sa faci exercitii de culturism pa penis. Este format din tesuturi elastice...buretoase, continand niste corpi cavenosi, care se umplu cu sange. Intr-adevar prin tractiunea ...
Re: Re: Re: Re: masturbarea din 8 dec 2003 08:35 de Ssorin
de ce sa nu ne dam mari ???? Sau de ce sa nu facem 'misto' de cineva care vine si pune o intrebare mai mult sau mai putin stupida. e drept....multe intrebari sunt cel putin aiurea....insa tre sa punem chestia asta pa baza necunostintei ...
Re: Re: Consideratii despre tot din 8 dec 2003 08:23 de Ssorin
daca vrei sa te vezi cu cineva nu vrei sa ai si audienta, ca sunt destui capabili /quote]
Crede-ma n-am prea inteles.....
Oricum nu la intalnirea a doua persoane in parte ma refeream eu caci aceta nu e site de matrimoniale....
Mersi de raspuns ...
Re: site unde te invata sa saruti?unde? din 8 dec 2003 01:42 de per/sil
Incearca www.facumitidicteazabuzelesufletuldragostea_totulvinedelasine.cum
Si daca gasesti un site care te invata cum sa respiri, sa clipesti, sa maninci, sa cresti, sa umbli, sa rizi, sa plingi, sa te indragostesti, sa iubesti, sa te bucuri, sa fi ...
Re: Re: Cum o faci pe prietenata sa-ti inghita spe din 8 dec 2003 01:03 de Bart
numai k sar putea sa se sup f tare ... dak "gresesti" asa :)
dar ai putea sai zici k tziart placea f mult ...
shi poate poate ...
Re: Re: Re: masturbarea din 8 dec 2003 00:59 de per/sil
Da, foooarte pertinenta intrebarea. Exista ceva "fundamentat" despre masturbare in cartile lui nenea FREUD de exemplu, dar nu-mi amintesc sa fi spus SI CUM SE FACE. Cele la care faci tu referire nu sint carti. Daca exista ceva fundamentat ...
Re: Consideratii despre tot din 8 dec 2003 00:06 de darklord
pt asta exista mesaje private, ca daca vrei sa te vezi cu cineva nu vrei sa ai si audienta, ca sunt destui capabili si crede-ma nu e un site rau pt a invata despre sexualitate
Re: Re: Re: credeti ca e normal sa fii virgina la din 7 dec 2003 23:42 de darklord
WOW ce aiurea , cum se privesc 2 pers care au avut sex, ce penibil. Da e normal sa fii la 16 ani virgina, ca nu e un concurs care ajunge primul .
Re: Re: credeti ca e normal sa fii virgina la 16 din 7 dec 2003 20:30 de iulik
Nu iti fa probleme din cauza asta. Si eu am 16 ani si sunt virgina, iar acest lucru ma face foarte mandra. Sa stii ca am avut chiar f multe ocazii sa imi pierd virginitatea, chiar singurul baiat pe care l-am iubit si il iubesc inca din toata ...
Re: site unde te invata sa saruti?unde? din 7 dec 2003 18:10 de DarkAngel
Nu am auzit de un asemenea site... dar daca voi afla ceva o sa-ti spun :)
Pagina 3537 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
255 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |