Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: vreau raspuns! din 9 dec 2003 23:27 de OkiVerzi
NU e chiar atat de grav, cresterea am auzit ca se semnaleaza in special in palma si pe limba :D:p
din 9 dec 2003 21:18 de doug
O traducere dintr-o revista... nu este doar pentru cei cu copii... cred ca este extrem de util si pentru restul adultilor...
Protejati-va Fiul Necircumcis: Sfatul Medicului Expert pentru Parinti
Numarul 103, Revista ...
o mica intrebare ........ din 9 dec 2003 21:05 de laurentiu
mai baieti shi fete de ce toata lumea intreaba de sex si nu de dragoste...... sau cum sa i-o trag si nu cum sa fac dragoste cu ea ..... de ce sunteti asa de rai cu fetele nu v ati gandit ca si ele ( fetele) se pot gandi la acelasi lucru .... cum ar ...
Re: Re: Re: Nu pot s-o fac din 9 dec 2003 20:20 de nicoleirina
Uite draga ce e, ar trebui sa te ia usor,sa nu se grabeasca, ca asa este...de cateva ori. trebuie sa fii destul de excitata, sa ai orgasm draga...sa nu te gandesti la ce va urma(durerea). si daca e, sa te pupe acolo jos (sex oral), sa vezi cum o sa ...
Re: Re: Re: Re: contraceptive cu progestativ din 9 dec 2003 20:11 de x
Asta "am scos-o" din faptul ca io am luat Diane pt niste probleme cu ovarele si, dupa tratament, medicul mi-a recomandat ca, daca vreau sa iau anticonceptionale doar ca sa nu raman insarcinata, sa continui cu Logest. Cam asta e. ...
Re: as vrea sa gasesc raspunsul... din 9 dec 2003 13:58 de spidi
teoretic se poate, practic mai greu. gandeste-te ca e suficient un singur spermatozoid mai viguros, care sã ajungã la ovul ca sa-l fecundeze. daca ai norocul ca in sperma de pe deget sa ramana un spertazoid vioi, poti ramane ...
Re: Re: de ce nu am fost eu primul? din 9 dec 2003 13:03 de claudiu
sunt profund uimit.............................................cand am scris prima data despre problema mea nici nu-mi trecea prin minte ca atatea persoane o sa fie interesate de subiect si o sa incerce sa-mi explice cum e viata.sa o luam pe rand.e ...
Re: Re: Re: contraceptive cu progestativ din 9 dec 2003 08:24 de Adi
Asta de unde ai mai scos-o? Si ce se recomanda? Metoda calendarului?
Re: Re: parul pubian din 9 dec 2003 01:45 de Bart
:) ...
Re: Metode de marire Penis cunoscute si adevarate. din 9 dec 2003 01:10 de Pisoias
Dupa ce am citit eu pe internet (si iti vorbesc de site-uri destul de respectate tip www.sfsi.org ), pompele iti maresc penisul numai temporar (Adica este o chestiune de ore, sau maximum zile).
Ex.1) ...
Re: vreau raspuns! din 9 dec 2003 00:45 de darklord
1.nu te mai masturba
2.nu te mai uita in gura xcui ca se mai face si caterinca
Re: durerea din 8 dec 2003 22:57 de ciprian
ai fost la ginecolog? poate nu te-ai ingrijit destul, poate ai stat in frig si ai racit la ovare, poate ai anexita, poate un chist netratat.
poate nu esti destul de excitata si nu te uzi indeajuns, poate ..poate..poate...
totusi, despre ce ...
durerea din 8 dec 2003 21:41 de eli
Ce sa fac daca si dupa mai multa vreme pe mine tot ma doare cand se produce "minunea"? S-a intamplat cred ca de vreo 10 ori si pe mine ma doare inca? Inseamna ca nu e in regula ceva cu mine?
as vrea sa gasesc raspunsul... din 8 dec 2003 21:21 de eli
Am o dilima pe care sper sa mi-o elucidez, cu ajutorul vostru. As vrea sa va intreb cata vreme este "valabila" sperma? Adica, cat timp dupa ce ia contact cu aerul isi mai face efectul? Poti sa ramai insarcinata daca sperma a luat deja ...
Functiile Preputului din 8 dec 2003 21:13 de doug
CIRUMCIZIA NU ARE ABSLOUT NICI UN BENEFICIU MEDICAL. Pentru toate pretinsele “beneficii� exista tratamente sau masuri alternative non chirurgicale de prevenire, eficiente.
Nu iau in considerare situatia unor malformatii ...
Re: Re: anticonceptionale din 8 dec 2003 17:53 de geloge
nu conteaza varsta dar am 22 de ani si ma intereseaza daca poate cineva sa-mi spuna care sunt cele mai slabe pastile anticonceptionale,cu cel mai mic procent hormonal,care nu au efect secundar asupra varicelor!am intrebat medici dar imi ...
Re: Re: Re: Re: Va sfatuiesc sa v-o faceti si voi! din 8 dec 2003 16:59 de doug
Daca vrei sa dai de "doamna doctor" intra pe urmatorul link:
http://www.121.ro/content/show_article.php3?article_id=507
Acolo o sa vezi si replicile mele. Sigur ca madama tace malc si nu raspunde. Acum ma pregatesc sa ii traduc ...
Re: Consideratii despre tot din 8 dec 2003 16:26 de Eva
da ai dreptate,din pacate.adolescentii se schimba,devin mai repede decat ar trebui poate(!)adolescenti(adica acum cei de 14 ani sunt poate la fel cu cei de 16-17,cu unii).
poate prea multa informatie si curiozitatea ne schimba pe toti.
Dar asta nu ...
Metode de marire Penis cunoscute si adevarate. din 8 dec 2003 16:26 de RECOMANDAT
Pompele de erectie si pentru marirea penisului sint fabricate din sticla sau material plastic rezistent, si sint concepute pentru barbatii care nu au erectie.Exista un inel care se aplica pe penis imediat ce penisul este in erectie maxima, si care ...
Re: vreau raspuns! din 8 dec 2003 15:59 de sasa
nu cred!:/
Pagina 3536 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
242 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |