Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Cati ani aveti ?

din 5 dec 2003 02:31 de OkiVerzi

Mi se pare stupid topicul, daca vreti sa se faca ceva pt a se afisa varsta sugerati moderatorilor sa umble putin la forum si sa puna numele inainte de nick apoi tara si orasul asta numai inainte de mesajul postat(ceva de genul ...

Re: Re: cum iti dai seama ca esti inselata?

din 5 dec 2003 02:28 de OkiVerzi

Sabba cu tot respectul nu sunt de acord cu tine. Feelingul ala e acelas lucru cu a da cu banul, o femeie se poate simti inselata daca partenerul nu ii acorda atentie daca nu ii aloca destul timp si tot felul de chestii marunte, ei bine nu e ...

Re: Re: un pas pentru a deveni amanta

din 5 dec 2003 02:18 de OkiVerzi

NU MI SE PARE NORMAL sa faci intotdeauna ce e corect si moral pt ca dragostea nu e ceva rational, ceva corect iar chestia asta nu e decat o incercare. Daca e sa mearga va merge daca nu ce rost are sa ramai mereu cu ideea de "ce putea sa ...

Re: Re: Re: nu se masturbeaza?

din 5 dec 2003 01:02 de Pisoias

Vreau doar sa specific ceva in legatura cu paragraful de mai sus. Nu este adevarat ca femeile au un apetit mai scazut pentru sex. Chiar, din un anumit unghi se poate spune ca ele au un apetit mai mare decat barbatii. Exista doi factori ...

Re: Re: Re: un pas pentru a deveni amanta

din 5 dec 2003 00:28 de Pisoias

Este posibil sa iubesti mai mult de o persoana. Oricum, chiar ca ne despartim de subiectul initial :)

Re: Problema ciudata!

din 4 dec 2003 21:33 de sabba

Pe cuvant daca va pot ajuta!:( Cand iubitul meu se atinge de mine fac ca si trileibuzul care-si agata captatorii de sarmele alea!:lol::lol::lol:

Re: Re: un pas pentru a deveni amanta

din 4 dec 2003 21:16 de sabba

Voi dragilor amestecati tare notiunile! Nu exista sa iubesti o persoana si " pe cealalta o iubesti mai putin"! Cand IUBESTI, nu mai exista loc si pentru cealalta! CEALALTA, cum spuneti, nu exista! A iubi! E strict singular! Nu suporta ...

Re: cum iti dai seama ca esti inselata?

din 4 dec 2003 21:09 de sabba

Daca ai o relatie destul de apropiata cu el iti dai seama fara sa ne intrebi pe noi! Ai incredere in "feelingul" ala pe care il au femeile! Niciodata nu te minte!

Cum iti dai seama ca esti inselata?

din 4 dec 2003 16:55 de anonima

cum iti dai seama daca te inseala partenerul?si daca ai suspiciuni ca ar face-o cum poti sa te convingi ca asa este?oricum el nu va recunoaste daca il intrebi.asa ca ce cale exista de ati da seama?

Re: un pas pentru a deveni amanta

din 4 dec 2003 11:24 de jane13

cred ca oricum mai devreme sau mai tarziu vei fi tentata a face pasul asta..si daca amandoi sunteti cuplati poate chiar nu va fi decat o experienta pentru amandoi...:love:

Re: un pas pentru a deveni amanta

din 4 dec 2003 10:27 de Cosmo

pacat....cu riscul de a fy ipocrit.... daca chiar tzy la prietenul tau real renuntza. inceraca pozitzii noi, ceva fantezii(deghizarie etc etc) cu cel real... poate ajuta si-ti trec gandurile astea... doare al dracu de tare sa fy de partea ...

Re: un sfat

din 4 dec 2003 08:30 de Cosmo

http://www.google.com/search?sourceid=navclient&ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=sterilet poate te ajuta la unele intrebari... teoretic nu are treaba cu ce se mai intampla pe la tine prin ograda dupa ce el a plecat...doar daca ai ceva probleme ...

Re: La curve

din 4 dec 2003 08:20 de Cosmo

ma bucur sa aud ca mai exista si genul asta de oameni. tot respectul. esti perfect sanatos. ce poate fy mai elocvent decat asta? multa bafta

Re: Cum o faci pe prietenata sa-ti inghita sperm@?

din 4 dec 2003 08:11 de Cosmo

intai si intai daca ea nu vrea... nu vrea si gata totusi ai 2 variante... 1) sa o iei cu povestea ca sperma e nutritiva, ca in vremuri antioce era folosita pe post de crema de fatza etc etc, ca are proteine, glucide, minerale, etc etc:)) ...

Re: credeti ca e normal sa fii virgina la 16

din 4 dec 2003 08:05 de Cosmo

fara a avea aere de bunicutza....DA CRED CA ESTE NORMAL!:unsure::rolleyes::unsure::rolleyes::unsure::rolleyes:

Re: credeti ca e normal sa fii virgina la 16

din 3 dec 2003 22:52 de YLoveCamelia

normal sau anormal nu exista. itreaba te mai bine " vreau sa fiu vigina sau nu mai vreau sa fiu virgina la 16 ani?" incearca sa vezi existenta in genere din perspectiva pe care tu o crezi potrivita ptr tine , cea care iti place ...

Re: Re: How to make your girlfriend to swallow.

din 3 dec 2003 21:44 de rul3r

DE aia so inventat nickurile

Re: How to make your girlfriend to swallow.

din 3 dec 2003 21:22 de Pisoias

Intre timp, viziteaza forumul acestui site: www.artsex.ro/ Du-te la sectia "Sex oral sau cel mai sigur mod de a cuceri un barbat " si citeste subiectul intitulat "A finaliza In or Out". Cred ca te-ar ajuta. Daca prietena ta ...

credeti ca e normal sa fii virgina la 16

din 3 dec 2003 19:43 de lumidi

credeti ca este normal sa fii virgina la 16 ani? eu cred ca este.va rog sa va spuneti parerile daca vreti (?)(?)

How to make your girlfriend to swallow.

din 3 dec 2003 19:16 de rul3r

Ai dreptate dar ea ma imi zicea ca cica ar ramane "insarcinata" numai daca ar gustao:)). Nu i-am zis ca ii aiurea ca sa nu o supar.Dar nu stiu cum sa o conving sa renunte la ideea aia tampita.:). Oricum ce mai important e ca sun ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3539 din 3731
«   1 ... 3536   3537   3538   3539   3540   3541   3542 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare