Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Cati ani aveti ? din 5 dec 2003 02:31 de OkiVerzi
Mi se pare stupid topicul, daca vreti sa se faca ceva pt a se afisa varsta sugerati moderatorilor sa umble putin la forum si sa puna numele inainte de nick apoi tara si orasul asta numai inainte de mesajul postat(ceva de genul ...
Re: Re: cum iti dai seama ca esti inselata? din 5 dec 2003 02:28 de OkiVerzi
Sabba cu tot respectul nu sunt de acord cu tine. Feelingul ala e acelas lucru cu a da cu banul, o femeie se poate simti inselata daca partenerul nu ii acorda atentie daca nu ii aloca destul timp si tot felul de chestii marunte, ei bine nu e ...
Re: Re: un pas pentru a deveni amanta din 5 dec 2003 02:18 de OkiVerzi
NU MI SE PARE NORMAL sa faci intotdeauna ce e corect si moral pt ca dragostea nu e ceva rational, ceva corect iar chestia asta nu e decat o incercare. Daca e sa mearga va merge daca nu ce rost are sa ramai mereu cu ideea de "ce putea sa ...
Re: Re: Re: nu se masturbeaza? din 5 dec 2003 01:02 de Pisoias
Vreau doar sa specific ceva in legatura cu paragraful de mai sus.
Nu este adevarat ca femeile au un apetit mai scazut pentru sex. Chiar, din un anumit unghi se poate spune ca ele au un apetit mai mare decat barbatii.
Exista doi factori ...
Re: Re: Re: un pas pentru a deveni amanta din 5 dec 2003 00:28 de Pisoias
Este posibil sa iubesti mai mult de o persoana.
Oricum, chiar ca ne despartim de subiectul initial :)
Re: Problema ciudata! din 4 dec 2003 21:33 de sabba
Pe cuvant daca va pot ajuta!:( Cand iubitul meu se atinge de mine fac ca si trileibuzul care-si agata captatorii de sarmele alea!:lol::lol::lol:
Re: Re: un pas pentru a deveni amanta din 4 dec 2003 21:16 de sabba
Voi dragilor amestecati tare notiunile! Nu exista sa iubesti o persoana si " pe cealalta o iubesti mai putin"! Cand IUBESTI, nu mai exista loc si pentru cealalta! CEALALTA, cum spuneti, nu exista!
A iubi! E strict singular! Nu suporta ...
Re: cum iti dai seama ca esti inselata? din 4 dec 2003 21:09 de sabba
Daca ai o relatie destul de apropiata cu el iti dai seama fara sa ne intrebi pe noi! Ai incredere in "feelingul" ala pe care il au femeile! Niciodata nu te minte!
Cum iti dai seama ca esti inselata? din 4 dec 2003 16:55 de anonima
cum iti dai seama daca te inseala partenerul?si daca ai suspiciuni ca ar face-o cum poti sa te convingi ca asa este?oricum el nu va recunoaste daca il intrebi.asa ca ce cale exista de ati da seama?
Re: un pas pentru a deveni amanta din 4 dec 2003 11:24 de jane13
cred ca oricum mai devreme sau mai tarziu vei fi tentata a face pasul asta..si daca amandoi sunteti cuplati poate chiar nu va fi decat o experienta pentru amandoi...:love:
Re: un pas pentru a deveni amanta din 4 dec 2003 10:27 de Cosmo
pacat....cu riscul de a fy ipocrit....
daca chiar tzy la prietenul tau real renuntza.
inceraca pozitzii noi, ceva fantezii(deghizarie etc etc) cu cel real... poate ajuta si-ti trec gandurile astea...
doare al dracu de tare sa fy de partea ...
Re: un sfat din 4 dec 2003 08:30 de Cosmo
http://www.google.com/search?sourceid=navclient&ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=sterilet
poate te ajuta la unele intrebari...
teoretic nu are treaba cu ce se mai intampla pe la tine prin ograda dupa ce el a plecat...doar daca ai ceva probleme ...
Re: La curve din 4 dec 2003 08:20 de Cosmo
ma bucur sa aud ca mai exista si genul asta de oameni. tot respectul.
esti perfect sanatos. ce poate fy mai elocvent decat asta?
multa bafta
Re: Cum o faci pe prietenata sa-ti inghita sperm@? din 4 dec 2003 08:11 de Cosmo
intai si intai daca ea nu vrea... nu vrea si gata
totusi ai 2 variante...
1) sa o iei cu povestea ca sperma e nutritiva, ca in vremuri antioce era folosita pe post de crema de fatza etc etc, ca are proteine, glucide, minerale, etc etc:)) ...
Re: credeti ca e normal sa fii virgina la 16 din 4 dec 2003 08:05 de Cosmo
fara a avea aere de bunicutza....DA CRED CA ESTE NORMAL!:unsure::rolleyes::unsure::rolleyes::unsure::rolleyes:
Re: credeti ca e normal sa fii virgina la 16 din 3 dec 2003 22:52 de YLoveCamelia
normal sau anormal nu exista.
itreaba te mai bine " vreau sa fiu vigina sau nu mai vreau sa fiu virgina la 16 ani?"
incearca sa vezi existenta in genere din perspectiva pe care tu o crezi potrivita ptr tine , cea care iti place ...
Re: Re: How to make your girlfriend to swallow. din 3 dec 2003 21:44 de rul3r
DE aia so inventat nickurile
Re: How to make your girlfriend to swallow. din 3 dec 2003 21:22 de Pisoias
Intre timp, viziteaza forumul acestui site: www.artsex.ro/
Du-te la sectia "Sex oral sau cel mai sigur mod de a cuceri un barbat " si citeste subiectul intitulat "A finaliza In or Out".
Cred ca te-ar ajuta. Daca prietena ta ...
credeti ca e normal sa fii virgina la 16 din 3 dec 2003 19:43 de lumidi
credeti ca este normal sa fii virgina la 16 ani?
eu cred ca este.va rog sa va spuneti parerile daca vreti (?)(?)
How to make your girlfriend to swallow. din 3 dec 2003 19:16 de rul3r
Ai dreptate dar ea ma imi zicea ca cica ar ramane "insarcinata" numai daca ar gustao:)). Nu i-am zis ca ii aiurea ca sa nu o supar.Dar nu stiu cum sa o conving sa renunte la ideea aia tampita.:). Oricum ce mai important e ca sun ...
Pagina 3539 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
139 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |