Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: ce vrea defapt

din 28 nov 2003 16:53 de FireSoul

testeaza-l sa vezi ce vrea de fapt. asteapta sa treaca 1 dec fara sa faceti "dragoste nu sex" :ninja:

Re: dezvirginarea la barbati

din 28 nov 2003 15:09 de per/sil

E foarte bine ca intrebi dar era si mai bine daca inainte ai fi facut un mic efort, citind subiectele anterioare. Alfel, risti ca niste baieti de pe-aici sa te ia "la mishto" si sa te faca "troaca de porci". Spor la treaba.

Re: Ce ati face pt persoana iubita???

din 28 nov 2003 13:03 de Cosmo

:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x nimic mai mult :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x cred ca-s muri! intai ar muri ea si apoi eu! ea practic eu teoretic:D nici nu se puen problema! undeva e o greseala. asemenea propuneri nu se fac daca se iubesc 2 ...

Re: Re: ce vrea defapt

din 28 nov 2003 12:51 de Cosmo

era si fata emotionata. e, n-a stricat un exercitziu de perspicacitate;) cat despe problema domnisoarei:p nu inteleg... ati programat un program artistic de ziua ta... misto... se vand si bilete? :lol: ceva e putred daca va programati ...

Re: dezvirginarea la barbati

din 28 nov 2003 12:46 de Cosmo

nu stiu cum e la altzii, dar la eu cand ma gandesc la anii copilariei mele... nu-mi aduc aminte de nimic dureros, usturator sau ceva de genul asta...de placere da :D

Re: Help me

din 28 nov 2003 12:20 de Cosmo

o floare, imbracat frumos si parfumat, o iei de acasa o duci undeva frumos si intim(recoman "ceai la cotroceni" intim, penumbra, se sta pe pernitze pe jos unu langa latul..e fain si special TRE' SA VA DESCALTATI ASA CA AI GRIJA LA ...

Re: Ce ati face?

din 28 nov 2003 11:40 de Cosmo

:lol::lol::lol::lol: nici nu stiu ce sa nmai zic! o telenovela in carne si oase! :lol: pai puiu lu tata daca ai si bani ai si un harvardel terminat :lol: cum puii mei ai si virginitate pe constiintza:lol: si nu inteleg ce e cu lista aia de ...

Re: Clitoris

din 28 nov 2003 11:26 de Cosmo

:blink::o:/:x asta e parerea mea

Re: Re: Prin ce metode iti maresti penisul

din 28 nov 2003 11:23 de Cosmo

intai de toate PENISUL NU ESTE UN MUSCHI! este un corp spongios. cea mai mare parte a penisului este alcatuita din 3 grupe de tesuturi responsabile pt erectie. aceste zone sunt bogat vascularizate si cand un barbat este excitat sexual ...

Re: intrebare ?

din 28 nov 2003 11:14 de Cosmo

da o cautare pe google despre efecte anticonceptionale atat pro cat si contra si o sa te lamuresti singura ce,cum si cat sa iei. cat despre doctori... go si vezi. daca nu ai incredere poti sa mergi la mai multi si sa compari recomandarile. nu-ti fie ...

Re: Cat e normal sa "reziste" un baiat .

din 28 nov 2003 08:56 de xander

Odata cu inaintarea in varsta shi acumularea de experientze se prelungeste shi durata........te excitzi mai greu,automat dureaza mai mult.Shi daca te referi la DRAGOSTE ,atunci intrebarea nu-shi mai are rostul caci durata,nu conteaza atata ...

Re: Ejaculare feminina

din 28 nov 2003 08:40 de xander

daca-tzi inchipui prin asta jetul caracteristic barbatesc....nu.

Re: Atingeri

din 28 nov 2003 08:36 de xander

hmm,pai....sa stii sa iubesti(sa faci dragoste) presupune dezinhibitzie totala.......orice e permis daca face placere amandorura.Nu e nimic deplasat doar ca e mai intresanta faza reciproca.

Re: Clitoris

din 28 nov 2003 01:44 de dia

ce intelegi prin mare? :)

Re: Re: Re: Atingeri

din 28 nov 2003 00:28 de darklord

era vorba de masturbarea infata partenerului, nu stiu daca dansatorii "exotici" se apuca sa ii dea in cap iar , streaptease implica la fete atingeri dar nu degetica , parerea mea

Clitoris

din 27 nov 2003 22:30 de Mitica

Ati intalnit vreodata tipe cu clitorisul mare ? Eu am avut o experienta superba cu o astfel de tipa si vroiam sa mai stiu daca sunt multe tipe din astea ...

Re: intrebare ?

din 27 nov 2003 21:49 de Luke

Foarte rau faci !! E corpul tau, si daca tie nu iti pasa de el, cui i-ar pasa? Nu zic sa nu intrebi sau sa nu te informezi ce anticonceptionale sunt pe piata, dar nu exclude doctorul. Du-te la un doctor, sau cabinet de planificare familiala ...

Re: de ce nu am fost eu primul?

din 27 nov 2003 21:37 de une femme

Daca fata se intreaba "de ce nu am fost eu prima?" ti se pare normal?Daca nu atunci tu de ce te intrebi?Inainte de a te cunoaste a avut o vita asa cum tu ai avut o viata si ai facut ce ai crezut de cuviinta.Sfatul meu este sa lasi la o ...

Re: Relatii cu tipi insurati?

din 27 nov 2003 21:19 de une femme

Te-ai intrebat daca iti poti cladi fericirea pe suferinta acelei femei? Sau cat o sa dureze fericirea ta cu el? Crezi ca daca lasa pentru tine o familie, un bebe de un an de zile , sange din sangele lui,pe tine te va respecta?Esti sigura ca ...

Re: Re: Cat e normal sa "reziste" un bai

din 27 nov 2003 20:35 de une femme

====== Esti mandru ca:" ma pot `rezolva in 2 min"? sau esti mandru ca nu o poti "rezolva" pe ea???? Sorry dar nu prea inteleg unde este mandria. :huh:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3542 din 3731
«   1 ... 3539   3540   3541   3542   3543   3544   3545 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare