Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Cum o faci pe prietenata sa-ti inghita

din 3 dec 2003 15:57 de Pisoias

Depinde de caracterul ei. Insa, de obicei, femeilor le este jena si spun nu chiar daca lor le place. Poti sa incerci sa-i vorbesti despre acest act sexual, insa fa-o sublim si impersonal. Adica, nu utiliza "tu" si incearca sa nu ...

Re: Re: Cum o faci pe prietenata sa-ti inghita spe

din 3 dec 2003 15:16 de rul3r

Dar nam intrebato inca.Mie cam jena, sai zic asa in fata.Cum so intreb pe ocolite.Ia zimi

Re: Re: Re: Re: Re: Relatii cu tipi insurati?

din 3 dec 2003 14:13 de FireSoul

cum adik "nevinovat" ? suna de parca ea l-ar fi obligat. daca el nu vroia, nu facea nik cu ea. mai ales daca avea o casnicie fericita. + ca chestia cu condamnatu' apare din cauza unor conceptii stupide :ninja:

Re: Cum o faci pe prietenata sa-ti inghita sperm@?

din 3 dec 2003 13:41 de Pisoias

Daca ea nu vrea deloc, nu ai trebui s-o fortezi.

Re: virgine la 25 de ani

din 3 dec 2003 10:26 de une femme

=== Virgina, nevirgina la 25 ani este bine....atata timp cat corpul iti spune ca se simte bine.Poti sa mai astepti 5 ani pana vei fi dezvirginata , e adevarat ca mai rar , dar daca tu virgina te simti bine....Eu cred ca mai dureaza pana vei fi ...

Re: CUm va place?

din 3 dec 2003 10:18 de une femme

AS vrea sa sti feemeile cum prefera sa fie penisul? Mare,mediu,circumcizat sau nu? si de ce?(?)(?)(?):blink:[/quot Mic, mare, gros, subtire, ascutit, etc...daca se "muleaza" complet acolo unde trebuie totul este ok. este mic.....dar ...

Re: un pas pentru a deveni amanta

din 2 dec 2003 20:58 de DarkAngel

EU daca as fi in locul tau as incerca sa ma abtzin.. dar acuma tu faci ce vrei dar ai grija... :) :.

din 2 dec 2003 20:49 de georgiana

e normal sa fii curioasa... sta in firea omului... numai vezi daca se merita... vezi ce risti daca s-ar afla... se merita? atunci... las-o balta... dar daca chiar arzi de nerabdare atunci bafta si un sfat... mergeti undeva in afara orasului unde nu ...

Re:

din 2 dec 2003 20:22 de yaklantza

ce ai zice daca izti gasesc yo pe unul am in cls destui Soare , Radu MAXX...hmmm Maxx NEbunuLe...?! :lol::x:(:p;)(>)TRAIAASCA POPONARII!!! (mai multe sanse pt noi ceilaltzi la fete:D:D:D:D:lol: ))

Re: Sex in 3!

din 2 dec 2003 19:46 de yaklantza

Pahi nu am incercat dar sunt amator de senzatzii tari, asa ca poate incercam candva si treaba asta. Oricum nu avem nimi de pierdut! Dar ce ai zice 1 - fata si 2- baietzi....?:wacko: Cred ca e mai echitabil asa pt tine!degeaba se simte bine ...

Re: Re: Re: Re: virgine la 25 de ani

din 2 dec 2003 16:59 de Pisoias

Cred ca ati speriat deja fata. Ce ciudata este lumea, sare imediat la concluzii si la teorii. Poate fiindca avem nevoie de raspunsuri. Oricum, daca fata care este virgina la 25 de ani se simte bine asa, sa nu-i fie frica sau jena de nimica. ...

din 2 dec 2003 16:39 de Pisoias

Daca vrei sa alegi ceea ce este considerat mai moral si mai bun, nu-ti trada iubitul si, in special, nu-i ruina viata lui familiara. Daca vrei sa incerci sa faci sex cu alcineva, fa-l cu cineva single si daca nici tu nu vei avea pe ...

Re: CAND ?..daca e pe rosu ???

din 2 dec 2003 15:05 de penetru

La menstruatie se desprind bucati mici din peretele vaginului asa ca nu-i bine nici pentru tine sa intri in contact cu niste celule moarte ca sa nu mai spun cat de periculos poate fi pentru ea sa se infecteze.stai cuminte si rabda cum rabda si ea.

Re: La curve

din 2 dec 2003 14:55 de penetru

Si chiar daca ai fi reusit sa-i faci ceva ai fi ramas cu un gust amar,te-ai fi simtit pacalit,jefuit pentru ca ti s-a dat doar de dragul banilor,fara nici un sentiment ba chiar fara ca sa aiba si ea o placere,un orgasm acolo,ceva.Nu e nimic in ...

CAND ?..daca e pe rosu ???

din 2 dec 2003 12:31 de yeul3tz

..toata lumea vb cum se face, care mai de care da sfaturi pe care toata lumea le cam stie..in schimb nimeni nu vb de partea mai sensibila a situatiei..si anume..daca fata e la menstruatie ?..lumeee..vreau sfaturi..va rog..:unsure:

Re: Re: Re: Fara orgasm vaginal!

din 2 dec 2003 08:37 de penetru

Iar psihologul va recomanda o relatie cu un tip tandru si rabdator cum am zis si eu!

Re: Re: Re: Ejaculare feminina

din 2 dec 2003 03:38 de Pisoias

Da, si femeile ejaculeaza. Insa, rar. In primul rand, daca imi aduc aminte bine, numai 12% din femei pot ejacula regular, insa cred ca aproape orice femeie poate sa ejaculeze (foarte rar) in anumite circumstante. In engleza, acest fenomen se ...

Re: Re: Ejaculare feminina

din 2 dec 2003 02:22 de Casper

Poate ca vorbesc in cunostintza de cauza sau poate nu...asta nu cred ca are importantza...!Cert e ca femeia care stie ce e acela orgasm are o anumita ejaculare (daca vretzi sa-i spunetzi asa) doar sub alta forma decat isi inchipuie uni barbati sau ...

Re: Re: La curve

din 1 dec 2003 22:54 de Razvan

Sincer mi se pare stupid parerea ta. Mi se intampla mie si la multi altii. Dupa cativa ani de casatorie (si uneori chiar de la inceput), sotia pt care ai facut atat de mult nu te mai satisface din punct de vedere sexual... De ce? E greu de ...

Re: Re: Fara orgasm vaginal!

din 1 dec 2003 20:19 de nemesis

Ajutor obtii de la psiholog, nu de la anonimi care intra pe un site despre sex... In al doi-lea rand, nimeni nu este vinovat daca va alegeti brute si nu baieti. Ar trebui sa cascati ochii mai bine iar atunci cand se intampla ceva de genul acesta, ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3540 din 3731
«   1 ... 3537   3538   3539   3540   3541   3542   3543 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare