Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: ce vrea defapt din 1 dec 2003 20:14 de nemesis
Pai... in primul rand esti naiva, iar in al II-lea rand esti analfabeta...
Re: La curve din 1 dec 2003 11:58 de nemesis
Parerea mea... este ceva in neregula cu tine daca trebuie sa platesti o femeie ca sa se culce cu tine!
Re: Sex anal din 1 dec 2003 11:55 de nemesis
Sexul anal este placut pentru cine stie sa-l practice...
Atunci cand un cuplu decide sa faca sex anal trebuie ca AMBII PARTENERI SA FIE PE DEPLIN DE ACORD cu acest lucru. De ce? Pai... fata trebuie sa aiba incredere in partenerul ei, sa fie ...
Re: Fara orgasm vaginal! din 1 dec 2003 08:27 de ddm
sunt fata, m'a durut fff tare la inceput(a fost mai mult viol cu prietenul meu), nu stiu ce sa fac ca sa imi placa si mie. daca sunt frigida, cum pot scapa de asta???
Re: Fara orgasm vaginal! din 1 dec 2003 08:27 de ddm
sunt fata, m'a durut fff tare la inceput(a fost mai mult viol cu prietenul meu), nu stiu ce sa fac ca sa imi placa si mie. daca sunt frigida, cum pot scapa de asta???
Re: Va sfatuiesc sa v-o faceti si voi! din 1 dec 2003 03:38 de pe/sil
Cred ca cei care dau astfel de sfaturi ar trebui sa se abtina iar cei care vor sa-i urmeze, sa se mai gindeasca. Circumcizia este o ABERATIE a unei cutume religioase, exceptind cazurile in care se face din motive pur medicale. Chiar si atunci este o ...
Re: cand poti ramane insarcinata? din 30 nov 2003 22:57 de YLoveCamelia
cam cum iti dai seama ca esti prost ?
iti dai vreodata seama..?
daca este cazul...
Re: Ce parere aveti(nu treceti peste mine) din 30 nov 2003 19:40 de anonima 35
Tine-o tot asa !!!!
Re: cum poti iubii doua femei in a din 29 nov 2003 21:49 de nicole
Nu poti iubi doua persoane in acelasi timp, poti iubi doar una. in cazul asta poate iubi doar nevasta si in cealalta cauta ceva ce nu a gasit la nevasta.
stiu asta ca eu sunt intr-o situatie de genul asta, sunt amanta.
cu timpul barbatul va iubi ...
Re: La curve din 29 nov 2003 15:29 de FireSoul
nu e nik in neregula cu tine. mie mi se pare ceva normal sa nu ti se scoale in conditiile in care trebuia sa "lucreazi". daca nu ti s-ar scula deloc atunci, da, ar fi o problema, dar in situatia data yo zic ca reactia ta e normala...
...
La curve din 29 nov 2003 15:17 de Putaridis
...sa vedeti ce mi s-a intamplat. Fiind "statut" de cateva luni bune si satul pana peste cap de amanta ci cinci degete am hotarat si eu ca omu sa ma duc curve fie si pt prima data...totul tre sa aiba un inceput nu ?
...Aleg gacica (cea ...
Re: Re: Re: Relatii cu tipi insurati? din 29 nov 2003 14:02 de FireSoul
subscriu.
mesajul asta (asta scris pe fond portocaliu) ar trebui citit de multi de pe site-ul asta, pt ca multi sunt "slanini" care condamna o dragoste adevarata shi o innabusa doar pt ca asa le dicteaza societatea.
spirit de ...
Re: Re: Re: Re: Relatii cu tipi insurati? din 29 nov 2003 12:53 de DrSexpert
Nu puteti sa-l legati pe om toata viata de nevasta doar pt ca au facut un copil. Ce vina are el acum sa-si distruga toata viata stand langa o femeie pe care n-o iubeste? Daca e un tip cu capul pe umeri poate sa fie tata si fara sa fie sot.
Re: Re: Re: Re: Re: cum poti iubii doua femei in a din 29 nov 2003 04:07 de batranul
eram un pic dezamagit! credeam ca amicul meu e deplasat! eu cautam sa-l inteleg! dar tu chiar imi intaresti comvingerea ca el traieste o experienta si are o putere deosebita care altii nici macar nu o percep , nu mai vorbim sa o inteleaga! mersi ...
Re: prietena mea este virgina din 28 nov 2003 22:56 de B|acKBeeR
nush ce sa iti zic mey...io cand am avut virjine...am stat mai mult timp cu ele si pana la urma au ajuns sa imi ceara ele sa o fuck cu ele!deci ...arata-i numa ca o iubesti(daca o iubesti)si o sa faca ea primul pas!
Va sfatuiesc sa v-o faceti si voi! din 28 nov 2003 22:45 de Faranume
E mult mai bine cu circumcizie. As fi dorit sa fie facuta cand eram mic...Ca daca mi se facea cand eram mic nu mai aveam probleme cu nenorocita de fimoza cand ti se stramteaza pielea si iti "inghite" capul fara sa mai poti sa il scoti ...
Re: ce vrea defapt din 28 nov 2003 22:44 de B|acKBeeR
:/ eu cred ca vrea doar sa faca sex cu tine .....nici de cum dragoste...eu daca iubesc o fata sa stii ca nu ii pomenesc de dragoste dupa 2 saptamani...daca se intampla se intampla!daca te iubeste cu adevarat ,cum spune el...spune-i sa mai ...
Re: Re: Relatii cu tipi insurati? din 28 nov 2003 22:34 de Aquino
E drept ca o iubire ideala e una! Aceea in care cele doua jumatati de sfera se (re)gasesc, nu-i asa? Ideal ar fi daca atunci cand (unii dintre noi) facem pasul MARE al casatoriei am fi atata de destepti ca sa nu admitem compromisuri. De nici un fel, ...
Re: Re: Re: Re: cum poti iubii doua femei in acela din 28 nov 2003 22:33 de B|acKBeeR
(?) tu chiar crezi ca nu poti iubi 2 femei in acelasi timp? hai sa fim seriosi...si eu iubesc 2 fete si inca le iubesc foarte mult...as face orice pentru oricare din ele...orice mi-ar cere sa fac as face!daca tu nu ai iubit niciodata 2 femei asta ...
Re: masturbarea din 28 nov 2003 16:59 de diud
daca stii engleza cat de cat intra pe www.jackinworld.com gasesti de toate.da tot mai bine ai www.cautaoprietena.ro
Pagina 3541 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
162 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |