Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Sex-Shop din 25 nov 2003 02:02 de wa
Este vorba de o anumita mentatlitate, mostenita, sa zicem asa. Ma uit la "tinerii" care vin din urma si care nu au aceasta problema (si multe altele!).
In plus, daca totusi intrati in sex shop, o sa fiti dezamagiti pentru ca nu ...
Re: Re: foot-fetish, foot-sex din 25 nov 2003 01:47 de wa
A... mai vroiam sa intreb ceva. Fetele ce parere au de sexul care implica picioarele, pantofi, sau alte feisisme (legate de subiect!) ?
Re: foot-fetish, foot-sex din 25 nov 2003 01:45 de wa
Eu, personal, cred ca fiecare are o rotitza sarita. De ce sa nu recunoastem? Ar fi pacat!
Important este daca esti in stare sa o recunosti, fata de tine, fata de altii si fata de partener/partenera. Aici este o problema....
Stiu din ...
Re: Re: despre foot fetish din 25 nov 2003 01:33 de wa
Ia gandes-te-te: si daca implica si pantofi, tocuri inalte sau dres de dama?
Adica , cu alte cuvinte, un plus de conotatie sexuala amestecata cu fetish? Mai este OK?
?????????
Re: Re: CUm va place? din 25 nov 2003 00:03 de darklord
Ce frumos ce poetic insa noi suntem creati sa ne reproducem ca si in natura cei ce nu pot sunt inlaturati, cei impotenti sau pers cum am vazut pe forumu asta (6-8 cm) nu cred ca au prea multe sanse sa pastreze o rel stabila f mult timp , stii si ...
Re: sarcina.... din 24 nov 2003 23:06 de srobby
Tot azi sau in maxim 72 de ore te duci si iei pastila de dupa ca sa nu mai ai ce astepta...Nu cred ca ti-ai dori o sarcina nedorita ca apoi sa faci avort...Avortul este o chestie care marcheaza fata din punct de vedere fizic dar mai ales psihic.Ca ...
Re: CUm va place? din 24 nov 2003 22:51 de copilita
Depinde de femeie... cum uneia ii place inghetata, shi alteia ii e indiferenta, asha e shi in cazul marimilor, formelor, etc... pentru mine, personal, nu conteaza aspectele acestea, imi doresc doar sa fiu iubita, shi respectata, inteleasa, shi ...
Re: Am dezvirginat-o sau era deja,si m-a mintit !! din 24 nov 2003 12:56 de srobby
Himenul difera de la fata la fata...El poate fii ori mai dur, ori mai elastic...Iar virginitatea nu consta in himen....ci in absenta primei experiente sexuale...
Re: ingrijorare! din 24 nov 2003 12:33 de srobby
Pastila de dupa poate fii luata in termen maxim de 72 de ore.Daca au trecut 12 ore de la contact atunci se poate lua o singura pastila, dar daca au trecut mai mult de doua ore atunci trebuie administrate 2 pastile la un interval de 12 ore ...
Re: CUm va place? din 24 nov 2003 12:23 de srobby
Pai...depinde de femeie...de exemplu daca e nimfomana eu cred ca is doreste unul mare si gros care sa-i satisfaca poftele carnale... dar daca femeia e o fire mai romantica, mai sentimentala pt ea e bun si un penis pricajit atata timp cat barbatul o ...
Re: din 24 nov 2003 09:37 de Cosmo
din cate stiu eu, pastila de dupa are eficientza maxima PANA in 24h. de la 24 in sus scade eficienta iar dupa 48 e nula. faza cu menstruatia iesita din tipar se datoreaza postinolului. daca mai aveti prospectul, vedeti ca scrie acolo. in rest ...
Re: barbat fidel toata viata? din 23 nov 2003 23:21 de darklord
DA , daca ii izolezi de restul lumiii .
Re: 25 Noiembrie! Violenta impotriva femeii... din 23 nov 2003 22:58 de darklord
Sunt oameni cu o dorinta de a parea mai puternici mai importanti dar nu e cazul, xcum eu zic ca ar tbsa promovezi daca exista ziua internationala a eliminarii violentei din familie " ca mai sunt si cazuri inverse cand barbatii o iau(rare normal) ...
Re: pielea penisului rupta din 23 nov 2003 22:53 de darklord
stai linistit o sa se inchida rana si o sa fie k, dar daca nu se opreste ti-as recomanda o vizita la doctor , si eu am patit si nu a tb sa apelez la mdic
pielea penisului rupta din 23 nov 2003 22:44 de dr
pe suprafata penisului i erectie se pot observa niste vene...ei bine pielea ce tine acele vene a cedat si a inceput o hemoragie ...scurta e adevarat
acum durerile sunt prezente si nu stiu daca penisul va mai putea fi in erectie vreodata sau daca ...
pielea penisului rupta din 23 nov 2003 22:43 de dr
pe suprafata penisului i erectie se pot observa niste vene...ei bine pielea ce tine acele vene a cedat si a inceput o hemoragie ...scurta e adevarat
acum durerile sunt prezente si nu stiu daca penisul va mai putea fi in erectie vreodata sau daca ...
Re: Re: Re: Re: Re: orgasm la fete din 23 nov 2003 22:31 de sabba
Daca nu ai remarcat absolut toate posturile de pe acest site sunt ordinaritati, pentru ca subiectul in sine este unul ordinar!
In al doilea rand este normal sa fie subiective, pentru ca noi ca indivizi suntem subiectivi! Iar aici pe acest site ...
Re: Re: Re: Re: orgasm la fete din 23 nov 2003 10:45 de YLoveCamelia
pe de alta parte eu sunt convins ca tu, expunand banalitatile pe care le ai expus in post urile legate de topicul in discutie , ai impresia ca ai spus o treaba de profunzime. ai exprimat o ordinaritate, subiectiva si mai mult decat atat ...
Re: Re: nu se masturbeaza? din 23 nov 2003 10:25 de sabba
Am si eu o curiozitate!
Ai notat pe o agenda cand a inceput anul si la 31.12 ai tras linie? Sau cum ai facut de ai ajuns la 1500! Nu de alta, dar poate n-ai numarat bine si au fost 3000?
Ia mai gandeste-te, daca ai cu ce!
Re: 25 Noiembrie! Violenta impotriva femeii... din 23 nov 2003 10:20 de sabba
Barbatii care agreseaza femeile ,sunt pesoanele cu grave traume psihice, urmare a unor tratamente dure aplicate in copilarie de partea masculina a familiei! Sunt oameni carora le este frica de barbati, sunt oamenii care nu reactioneaza daca ...
Pagina 3545 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
356 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |