Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: OARE .O. AM. PREA . MARE

din 23 nov 2003 10:00 de sabba

Da-mi voie sa te contrazic! Este demostrat stiintific si practic ca cei mai inteligenti oameni din lume au creiere mari! De altfel la unii dintre ei, dupa moarte, chiar le-au fost masurate. Imi scapa in momentul asta nume si Kg, dar daca vrei mai ...

Re: Re: Re: ata, prima data

din 23 nov 2003 06:30 de per/sil

E adevarat "my ass". E FOLCLOR PUR si asa sa ramina in mintea ta si a tuturor. Vrei ca toti pushtanii virgini sa se automutileze incercind sa-si taie ata singuri vazind ca nu se intimpla natural?. Poate nu e cu rea intentie, dar nu mai ...

Re: Re: Cum se masoara corect....

din 23 nov 2003 05:48 de per/sil

Super! In cazul asta vin si eu cu o varianta de masurare absolut revolutionara. Se poate folosi "metrul de croitorie", infasurindu-l in spirala pe toata lungimea penisului. In cazul asta, chiar nu mai are importanta de unde incepi iar ...

Am dezvirginat-o sau era deja,si m-a mintit !!!

din 23 nov 2003 04:03 de johnyBoy

am o prietena de 4 luni si deja in a 2-a luna am facut prima data sex,eu sunt cam la inceput si nu prea stiu daca am dezvirginat-o,s-a simtit un pic tare la inceput,da' penisul nu era in stare perfecta de erectie, a ajuns dupa ce a intrat...si se ...

Re: urgent va rog

din 23 nov 2003 01:19 de darklord

Daca chiar a intrat nu mai esti insa daca a dat pe langa sau ceva asemanator e posibil sa fi inca fecioara , e normal sa te doara prima oara , o sa vezi in urm 2-3 dati o sa fie k, dar nu te grabi mai asteapta s se vindece

Re: relatia la distanta

din 22 nov 2003 22:08 de nemesis

Fraulein... o singura remarca legata de vesnicia de care vorbesti si a propos de semnatura ta: Daca esti mort nu mai existi... deci nu ai cum sa imparti o vesnicie impreuna! Naspa viata asta, asa-i ?

Re: Cum se masoara corect....

din 22 nov 2003 21:57 de nemesis

Suntem de-a dreptul entuziasmati de povestile tale din armata, in care un "batalion" de intelectuali nu a avut altceva mai demn sau mai bun de facut decat sa-si masoare lungimea penisului... Nu-i de mirare ca se sinucid pe ...

25 Noiembrie! Violenta impotriva femeii...

din 22 nov 2003 21:43 de nemesis

Data de 25 Noiembrie, este "Ziua Internationala Pentru Eliminarea Violentei Impotriva Femeii". Poate ca prea putini dintre noi, au curajul sa ia atitudine atunci cand o fata este agresata verbal pe strada; poate ca si mai putini ar avea ...

Re: Re: Re: iubitul a inceput sa te bata.ce masuri

din 22 nov 2003 21:25 de nemesis

Sabba !!! Is good to have you back ! Welcome ! Unii te-ar considera cinica, dar pentru mine solutia ta nu are final... Da-mi voie sa fiu de parere ca felicitarea, sa fie de fapt, o jerba! Dar, din pacate, lumea aceea exista doar in mintea mea!

Sex 100% orgasme,idei,fantezii

din 22 nov 2003 15:56 de romanticsexs

Pentru o femeie care inca nu a obtinut un orgasm vaginal, excludem femeia care nu poate sa cunoasca orgasmul din nastere, sau cele care au fost operate si nu mai pot sa cunoasca orgasmul vaginal, problema este simpla.Inainte de toate, chiar daca ati ...

Re: Re: Re: Re: Re: de ce nu am fost eu primul?

din 22 nov 2003 14:39 de granit

Ce naiba ma baiete, fii barbat! Iti interzic sa te mai comporti ca o zdreanta. Incearca sa vezi de fapt esenta problemei :heart: lasa fantasmele trecutului in spate. Iar daca nu reusesti, du-te la tipul ala si spune-i :"Lumea asta e prea ...

Re: Infidelitate sau nu?

din 22 nov 2003 02:21 de da

Re: Infidelitate sau nu?

din 22 nov 2003 02:21 de da

Re: Re: cum poti face un barbat gelos?

din 22 nov 2003 00:52 de YLoveCamelia

so what's the point ? ce daca barbatul este gelos , femeia ii da super ceatza in domeniul asta.. si iar survine intrebarea : what's the point ? probabil ..si femeile si barbatii sunt gelosi din fire.. so ?

Re: barbatii prefera sex oral?

din 21 nov 2003 23:23 de sorinache

da barbatii prefera sexul oral asa cum si femeile il prefera.nu inseamna insa ca daca o faci ,l-ai cucerit pe veci.e ok sa te gandesti sa faci asta ptr ca il ibesti si vrei sa va simtiti bine,nu ptr a-l lega de tine,

Re: Re: Re: Re: PRIETENEI MELE NU-I PLACE SEXUL

din 21 nov 2003 23:12 de Robert29

Hmm cazul asta i-mi aminteste de mine. Exact in aceeasi situatie am fost si eu. Aveam 26 de ani iar ea 25 ( am stat impreuna 2 ani ), deci eram apropiati de varsta. La inceput activitatea sexula era ok ( 1-3 ori pe zi ), dupa 6 luni sa ajuns la 1 ...

Re: Cum se masoara corect....

din 21 nov 2003 23:11 de sorinache

majoritatea laudarosilor o masoara precum se masoara coada pisicii,de la rozeta adica,reusind astfel "performante" de 20-22 cm.nu am inteles de ce e musai de la pelvis la cap si nu invers.sa nu omiti nici varianta de la pelvis la cap + ...

Re: Sex in 3!

din 21 nov 2003 22:59 de sorinache

hm!pictiseala mare,se pare!si daca nici asta nu te satisface,care este urmatorul pas pentru tine,sex CU 3?

Re: Re: Sex in 3!

din 21 nov 2003 22:45 de ghicitoare

bah omu de pe luna dar curios mai esti mah, ia ghiceste tu cine intr-un cuplu i-si doreste sex in 3?

Re: Re: iubitul a inceput sa te bata.ce masuri iei

din 21 nov 2003 22:26 de sabba

Nu stiu ce fel te-au ajutat sfaturile lor! Pe mine m-au ingrozit! Auzi, el da in tine si tu sa stai sa-i explici ce importanta e relatia voastra pentru tine sau fa crize de istericale sa-l sperii! De prima data cand a ridicat mana trebuia sa ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3546 din 3731
«   1 ... 3543   3544   3545   3546   3547   3548   3549 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare