Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: ajutati-ma si pe mine!!!!!!!!!!!!!!!!! din 17 nov 2003 07:09 de Pisoias
Am cunoscut multe persoane cu defecte fizice (chelie, greutate in plus, greutate in minus, inaltime, etc.) care aveau destul (daca nu mult) succes cu sexul opus.
Am si cunoscut persoane cu acelasi defecte, care insa nu aveau succes de loc. ...
Re: Re: ajutati-ma si pe mine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! din 17 nov 2003 01:00 de Maya23
Mi-a placut raspunsul tau la problema ei. Si eu sunt slaba dar se pare ca am un succes f mare la barbati. Eu cred ca totul sta in increderea pe care o ai in tine, in atmosfera pe care o creezi si poate ar trebui sa-si gaseasca un stil vestimentar ...
Re: Masturbare->Sex din 17 nov 2003 00:51 de Maya23
Depinde...in cazul masturbarii, nimeni nu poate sti mai bine decat tine cum, cat de tare, in ce ritm... sa te atingi. Dar actul sexual e un conglomerat de stari, de senzatii, de atingeri care nu pot fi egalate de placerea pe care ti-o provoci ...
Re: despre foot fetish din 17 nov 2003 00:46 de Maya23
A saruta picioarele partenerului e unul dintre cele mai frumoase lucruri si un semn de mare daruire si dragoste. Jena?! Asta e ceva pt copii mici...daca faci ceva cu naturalete...totul e natural...
Re: Masturbare->Sex din 16 nov 2003 23:19 de darklord
depinde ce te intereseaza. Daca vrei ai orgesm si atat e mai bine, insa sexul e mai complet mai apr si mangaieri ,saruturi si senzatii care coraborate cu orgasmu sunt mult mult mai placute.
Re: Re: cum poti iubii doua femei in acelasi timp? din 16 nov 2003 22:55 de lora
E greu intr-adevar sa te desparti de vechea Dacie, chiar daca ti s-a oferit ocazia sa conduci o masina straina. De una te leaga amintirile, de cealalta nevoia de a-ti demonstra ca esti inca barbat adevarat. [/quote
barbat adevarat?
Adica?cei ...
Re: Re: Re: Re: Re: iubitul a inceput sa te bata.c din 16 nov 2003 21:14 de bonbonel
:lol::lol::lol:
DACA ESTI PROST STAI ACASA;FRAIERE
Re: Re: Re: Re: Re: Virginitatea - demodata? din 16 nov 2003 20:59 de bonbonel
:huh::huh::lol:
Auzi fato tu ai citit
biblia,daca o fata se culca 2 baieti e curva nu cu multi cum ai spus
hutusoruandrei@yahoo.com
Re: Re: Re: Re: Re: As vrea dar nu am cu ce din 16 nov 2003 18:55 de bonbonel
:lol::lol
ba da ce destept esti bai tu ai inpresia ca el gaseste solutia aici ,nu a gasit soluti la doctori etc. gaseste la tine si cu ce drept ai tu sa imi impui sa fiu sau sa nu fiu serios sau alcineva care scrie
Casa o faci pea desteptul nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ce parere aveti...? din 16 nov 2003 18:26 de bonbonel
:rolleyes:Ai perfecta dreptate (increzut) dar nu stiu daca tu ai dreptate cand tu spui "sexologi bla bla bla ...a face dragoste"sunt student. astept raspuns
Re: Re: Re: Ce parere aveti...? din 16 nov 2003 18:19 de bonbonel
:lol::lol:Dar tu ai inteles ce ai vrut sa spui? SAmai faci gramatica
Re: se poate asa ceva????!?!?!?! din 16 nov 2003 15:10 de diana
Daca este vorba de pilule hormonale, pe durata singerarii, nu ramii insarcinata cu conditia sa le fi luat corect.
Re: Re: orgasm la fete din 16 nov 2003 14:29 de Diana
Trebuie sa ai rabdare, mai ales cu femeiele foarte tinere, multe nu-si cunosc cu adevarat corpul si ceea ce pot simti,multe dintre femei au descoperit orgasmul din intimplare dupa ani de sex, important este ca aceea femeie sa il caute sa nu-si piarda ...
Re: un sfat va rog.... din 16 nov 2003 12:01 de Sandra
Eu zic sa-ti ceri iertare(telefon,mail,scrisoare),iar el daca a tinut la tine,sau mai tine,poate va reincepe sa te caute.O fi subconstientul tau,dar si premonitie ,cred ca este.Incearca!
un sfat va rog.... din 16 nov 2003 11:19 de merannia
am avut un prieten 1 an si 2 luni pe care l-am iubit foarte mult.
au trecut 9 luni de cand ne-am despartit si de atunci, viata mea s-a oprit.el si-a gasit o noua prietena, dar eu n-am putut. de cateva luni incoace,in fiecare saptamana il visez ca ...
Re: Masturbare->Sex din 15 nov 2003 22:57 de DarkAngel
Daa foarte diferit mai ales daca esti cu o persoana speciala..la care tzi .. incerca si vei vedea care ii diferenta///
se poate asa ceva????!?!?!?! din 15 nov 2003 22:49 de sanda
salut!
folosesc anticonceptionale si as vrea sa stiu daca pe perioada in care imi vine menstruatia pot ramane insarcinata....puteti sa-mi raspundeti cat mai urgent va rog???
Re: Trigasmul ca orgasm balbait din 15 nov 2003 18:16 de www
Experimenteaza NUMAI cu Scula si impartaseste-ne si noua experintele.
Re: Re: Trigasmul ca orgasm balbait din 15 nov 2003 18:12 de www
Incearca cu masina de tocat.Poate faci ochi mari si frumosi!
Re: Re: Re: As vrea dar nu am cu ce din 15 nov 2003 14:39 de iuky
Pagina 3549 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
102 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |