Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: as dori un raspuns sigur!

din 11 nov 2003 11:49 de marius

eu pot sa-ti spun ca prietena mea foloseste anticonceptionale si de un an jumate nu abem nici o problema.poate ca nu sunt 100%sigure da oricum sunt mult mai sigure decat calendaru.am incercat si noi cu prezervativ la inceput da era destul de ...

Re: Problema

din 11 nov 2003 11:37 de marius

sunt marius de 25 de ani.daca e grav?depinde cum privesti lucrurile.eu as fi dat oricat ca prietena mea cu care sunt impreuna si cu care o sa ma casatoresc sa fie virgina.din pacate nu a fost sa fie:(ptm. mine era foarte important.daca o sa gasiti si ...

Re: dragoste sau sex?

din 11 nov 2003 00:40 de konaque

Chestia cu trofeul se leaga de ce zace in cap.Adica educatie, bun-simt, respect, sentiment.Si nu in ultimul rand, depinde si de fata. Daca stie ce vrea.

Re: Re: sunt insarcinata

din 10 nov 2003 12:25 de DrSexpert

Bla bla bla ... si legatura cu problema femeii este ...? Chiar incep sa ma satur de mesaje de genul asta - aici este un loc de discutie in care incercam sa lasam prejudecatile de-o parte. In alta ordine de idei singurul sfat pe care pot ...

anturajul strica tot?

din 10 nov 2003 12:17 de blondy

dupa aproape 1 an jumate de cand sunt cu prietenul meu(de un an locuim impreuna)am avut de curand o cearta care m-a dat peste cap si ma intreb cine si unde a gresit.el are 2 prieteni care nu au prietene iar unul din ei s-a intors de curand in tara ...

Trigasmul ca orgasm balbait

din 10 nov 2003 11:48 de penetru

Trigasmul Vreau sa va relatez o experienta recenta (placuta,desigur).Mi-am dus prietena la orgasm prin stimularea simultana a 3 zone de interes:vaginul,clitorisul si acea zona nebagata in seama ...

Re: sunt insarcinata

din 10 nov 2003 11:19 de un tanar

Daca esti casatorita este bine! daca nu esti casatorita te compatimesc.Totusi nu omori copilul nu fi o criminala. vei avea remuscari toata viata. Iti sugerez sa-ti gasesti vindecarea emotiaonala in Hristos,El nu este o fantezie,El este o persoana ...

Re: Re: De ce se tem fetele de primul contact sexu

din 10 nov 2003 09:52 de un tanar

Sunt mirat ca nu mai exista nici o teama de Dumnezeu. De judecata viitoare,dse faptul ca intr-o zi orice om va da socoteala de faptele lui,ca totul va fi scos la lumina,ca oricat te-ai ascunde de parinti esti vazut de Dumnezeu. Totusi Biblia ...

Re: prietena mea este virgina

din 10 nov 2003 00:37 de darklord

o cina romantica, dup-aia ascultati muzica slow la lumina lumanarilor , faceti si voi nebunii inainte cat mai mult, dezbraco incet cate un articol vestiumentar la cateva minute, incearca sa o exciti cu atingeri, saruturi, vb etc., a da si vezi draq ...

nu cred

din 9 nov 2003 22:50 de tomita

Nu cred daca era virgina trebuia macar sa o doara cand ai penetrat-o daca nici macar nu a durut-o si a intrat si usor nu cred ca mai era virgina ea si te-a mintit pt ca e normal daca iti zicea ca a mai facut-o o considerai usuratika cum multi asa ...

Re: Re: ce vrea defapt

din 9 nov 2003 20:04 de DarkAngel

Sunt deacord asta ce face el este chiar bullshit,,.,sau cel putin in majoritatea cazurilor cel mai bine ii cum o zis darklord

Re: se poate face sex artistic?

din 9 nov 2003 17:19 de penetru

Te rog dezvolta ideea ca sa o prindem mai bine,m-ai facut terrribil de curios.Desigur,daca sexul poate fi facut mitocaneste de ce nu ar exista si un mod artistic pentru cei rafinati?:p

Re: prietenul ma inseala!

din 9 nov 2003 00:26 de darklord

vrei sa dai cu piciorul la o relatie de 6 ani pt ca el mai tine legatura cu o fata cu care a fost 3 zile acum 4 ani, hmmm good call;), daca te roade chiar asa tare fa pe detectiva si afla daca rel aia nu a durat cumva mai mult de 3 zile, atunci ...

Re: ajutati-ma si pe mine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

din 8 nov 2003 23:55 de copilita

Uneori, un defect fizic, actioneaza ca o sita, ce te fereshte de impuritatile ce nu trebuie sa te ajunga... oamenii sunt de multe feluri, shi de multe ori poti fi orbit de anumite sentimente, si nu mai distingi adevarata lor valoare shi ...

Re: ce vrea defapt

din 8 nov 2003 23:48 de darklord

esti virgina sau ai prejudecati aiurea,daca nu do it, xcum daca dupa 2 sapt iti zice de dragoste B) ,smell's like bullshit, vezi ce-ti zice inimioara asculto pe ea ca e mai bine

Re: ce vrea defapt

din 8 nov 2003 23:45 de Sandra

Daca va cunoasteti numai de 2 saptamani,eu zic sa mai astepti.Nu se face gaura in cer daca nu faceti dragoste de ziua ta.Eu zic sa stai sa-l mai analizezi.:ninja::love::ninja:

ce vrea defapt

din 8 nov 2003 22:42 de marix

buna va rog sa-mi raspunde-ti neaparat la acest mesaj. Am un prieten de 2 saptamani si el mi-a spus ca renunta la orice ca sa stea cu mine acum nu stiu ce sa spun el mi-a dovedit ca ce-a spus a fost adevarat dar mi-a propus ca de ziua mea pe 1 ...

Re: Re: poti ramane insarc daca o faci in fund?

din 8 nov 2003 20:45 de LittleWoman

hmmm...B) gandeste-te oleac si din alt punct de vedere:chiar daca o face in fund,se poate sa se lase cu barza pt ca e de ajuns ca doar 1 din mil de spermatozoizi sa patrunda in vagin si sa faca ravagii.Exista si "picatura placerii" ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: relatia la

din 8 nov 2003 20:34 de LittleWoman

Am experimentat si o data mi-a fost de ajuns.Nu as putea sa ma leg de-un om care e f departe de mine.Nu stau prea bine la cap incredere si-mi trec tot felul de chestii prin cap. Oricum,a plecat din tara si eram sigura ca nu vom pastra legatura asa ...

Re: Re: Cat e normal sa "reziste" un bai

din 8 nov 2003 20:19 de LittleWoman

hmmm...te inseli amarnic sau poate ca nu ai destule experiente la viata ta:D Imagineaza-ti 1 ora de sex curat si cu tot cu preludiu in jur de 1h si 20 min.EEE...Asta da performanta.B) Nu toata lumea poate asa de mult,dar daca ai asa un ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3552 din 3731
«   1 ... 3549   3550   3551   3552   3553   3554   3555 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare