Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Dezvirginarea la barbati

din 15 nov 2003 14:38 de mahoarca

probabil ca suna ciudat, dar deh... ce sa fac, daca nu stiu, intreb... deci: in ce consta dezvirginarea la barbati ? se rupe ceva la penis, ustura, doare, se simte in vreun fel ? eu unul n-a simtit nimic de genul asta nici prima data si nici dupa, ...

Re: Marimea Penisului

din 15 nov 2003 06:40 de per/sil

Dragule, NORMAL, fiecare se descurca cu ce are. Pe linga faptul ca ti-o cam supraevaluezi pentru a compensa probabil unele complexe, mai uita-te si tu IN-JUR sau pe net ca-i mare lumea(si netu') inainte de a veni cu o astfel de uzata intrebare. Vor ...

Re: am o intrebare

din 15 nov 2003 02:03 de alex1

Nu au aparut simptome ? Hmmm... HIV NU DOARE ! Fa niste analize, sa stai linistit. Si Doamne fesreste, in caz de ceva, sa nu dai mai departe !!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Circumcizie

din 15 nov 2003 02:01 de alex1

Ha Ha Ha ! Funny guy !

Re: Re: Re: Ce parere aveti(nu treceti peste mine)

din 15 nov 2003 01:54 de alex1

Ea te place? Nu se ascunde de tine ? Din cate am inteles tu o placi. Poate mesajele tale nu sunt destul de clare. Nu te comporta ca un frate, incearca sa te comporti ca un iubit. Ia-o de mana in pauza, si sarut-o. Si daca raspunde pozitiv, e a ta. Si ...

Re: Re: Cat e normal sa "reziste" un bai

din 15 nov 2003 01:42 de alex1

Nimic mai fals! Trebuie sa te gandesti la EA prima data! La sentimentele si trairile ei. Las-o nesatisfacuta de cateva ori la rand, si o sa-si caute altul.

Re: I s-a pus pata

din 15 nov 2003 01:36 de alex1

Daca raspunsurile s-ar premia, eu pe asta l-as propune. GOOD LUCKKKK !!!

Re: Re: Re: excitare...

din 15 nov 2003 01:29 de Alex

Parerea mea, care nu sunt din localitate: Cea mai mare greseala, e sa-ti impartasesti actualei prieteni aventurile erotice trecute. Povesteste-i cat de bine te-ai simtit cu X sau cu Y. Vezi daca mai primesti ceva in noaptea aia.

Re: Dezvirginarea diminetzii

din 15 nov 2003 00:02 de marian@ir.ro

Iti spun eu ca foarte mult conteaza si locul. In alta ordine de idei, nu cred ca partenerul tau te iubeste pe tine cel putin macar atat cat il iubesti tu. Si cand spun acest lucru, ma refer, in special, la afirmatia ta precum ca nu ai avut ...

As face-o dar cu cine?

din 14 nov 2003 18:55 de krapuz

Salut, Sunt din Bucuresti si ma dau in vant dupa perversiuni si nu numai. Vreau sa ma destrabalez, cu orice fata, sau orice cuplu aflat in cautare de senzatii. Ofac numai din placere si caut acelasi lucru. Deci nu primesc si nici nu dau vre-un ban ...

Re: Re: Re: Re: Re: Virginitatea - demodata?

din 14 nov 2003 17:16 de iulika

Tocmai asta e si problema! Mie, cel putin, imi este ffff teama sa imi incep viata sexuala. Intr-adevar, sunt inca la o varsta frageda (15), dar trebuie sa spun ca anul acesta am avut primul meu prieten. La inceput am avut o discutie despre sex, ...

Re: anturajul strica tot?

din 14 nov 2003 16:08 de papelyno

buna !! desi sunt baiat si se spune ca noi suntem sexul tare si eu am patit-o la fel ca tine cu prietena mea:love:sfatul meu este sa nu il mai sufoci cu dragostea te sa il lasi sa simta ca traieste si cu timpul o sa vezi ca lucrurile se vor repara ...

Re: Re: iubitul a inceput sa te bata.ce masuri iei

din 14 nov 2003 14:43 de Pisoiul

daca face treaba cu atitudinea el o sa o pocneasca iar si air! eu stiu ca ce zici tu ar fii bine de facut, dar gandeste-te, ala e un cretin. daca ea va fii curajoasa el, care o stie ca de fapt e slaba, se va enerva si o va pocni iar! ar fii bine sa ...

Re: se poate sa raspundeti serios?

din 14 nov 2003 14:16 de YLoveCamelia

daca ai citit undeva de "penis fracturat" de ce nu ai citit pana la capat raspunusrile la postul respectiv ?! tu , cand spui : "penis fracturat" , incerci sa iti dai seama si ce spui ?! Probabil nu ai capacitatea de a ti ...

Re: Re: Re: cum faci un barbat sa se reindragostea

din 13 nov 2003 23:20 de darklord

krect. tb sa aflii unde s-a produs ruptura si sa incerci sa o remediezi, oamenii isi mai schimba preferintele si tb sa ne conformam, daca merita.

Re: de ce nu am fost eu primul?

din 13 nov 2003 17:07 de bubu

de ce toti barbatii vor sa fie primii? chiar nu stiti ce presupune asta? Si acum imi e mila de "saracul prim al meu": 5 luni sa-i dau voie sa-mi puna mana pe tate, 18 luni sa mi-o traga (apoi numai de doua ori pe saptamana, numai cu lumina ...

Re: ata, prima data

din 13 nov 2003 11:59 de penetru

Uita-te la cum isi pune o femeie ciorapul,nu derula prezervativul,asaza-l asa rulat pe cap apoi intinde-l.Nu ai cum sa rupi ata decat daca il pui pe moale apoi se intareste.:unsure:

Re: In general,fetele au orgasm cand primesc sex o

din 13 nov 2003 11:40 de penetru

Fetelor aveti orgasm cand vi se face sex oral? Si daca nu, de ce?HOW TO EAT PUSSY Hey, I have a lot of respect for all you guys who like to eat pussy because there are too few of you out there. And I'm not the only woman who says this. ...

cum faci un barbat sa se reindragosteasca de tine?

din 13 nov 2003 10:00 de blondy

daca ai o relatie de aproximativ 2ani cu un barbat si la un moment dat cand il intrebi:mai esti indragostit de mine?el iti raspunde nu - dar poti sa ma faci sa ma reindragostesc de tine ce este de facut? cum poti face un barbat sa se ...

Re: Re: de ce nu am fost eu primul?

din 13 nov 2003 05:28 de Cheloo

Asa e!!Are dreptate ....

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3550 din 3731
«   1 ... 3547   3548   3549   3550   3551   3552   3553 ... 3731   »

loading...