Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: barbatii prefera sex oral?

din 19 nov 2003 09:39 de blondy

in primul rand nu am spus ca o sa ma despart de el sau ca el are pe alta si asta in nici un caz.iar din cate stiu eu sunt foarte putine femei care ofera sez oral prietenilor in relatie.cunosc cazuri de barbati insurati care si-ai lasat nevestele ...

Re: Re: Strab sau circumcis?

din 18 nov 2003 21:14 de pe/sil

Aceeasi observatie ca mai sus. Plus un mesaj pentru toate D-rele dragute dar cu bunavointa: nu intrati in chestiunile functionale ale "chestiilor" barbatilor daca nu stapiniti problema. E adevarat ca si barbatii intra in chestiunile ...

Re: Re: Strab sau circumcis?

din 18 nov 2003 20:48 de per/sil

Nici poveste...TOATE aceste afirmatii sint eronate. 1. E normal ca penisul sa fie PUTIN curbat(in erectie), Domnisoara fiind la primele experiente s-ar putea sa exagereze, ne-avind prea multe modele de comparatie. 2. Circumcizia NU se recomanda ...

Re: barbatii prefera sex oral?

din 18 nov 2003 18:40 de spidi

1. este foarte normal sa-ti satisfaci pertenerul facandu-i felatie, daca intradevar il iubesti. Este ceva obisnuit intr-un cuplu sexul oral. la fel si cel anal, daca sunt deschisi amandoi la asa ceva. 2. plecand de la premiza aceasta de ce iti ...

Re: Re: barbatii prefera sex oral?

din 18 nov 2003 14:07 de blondy

in primul rand nu am facut nimic cu scarba si nici nu am facut asta ca sa il tin langa mine dar orice ai spune te contrazic fiindca nu cred ca isi permite luxul de a renunta la asta si nici nu cred ca alta i-ar face cate i-am facut eu.iar in ...

Re: Re: ajutati-ma si pe mine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

din 18 nov 2003 14:05 de vorbaretzu

M-ai spartificatizat cu faza asta ! :lol: " dezavanajul se materializeaza doar in sensul nesincer , formal al potentialei relatii." :lol::lol::lol::lol: :blink: hmm... Pentru fata slabuta: conteaza aspectul fizic, nu te mai lua dupa ...

Re: Am doar 13cm .

din 18 nov 2003 13:37 de penetru

13 cm este foarte bine,principalul este sa fie functionala.Eu o am cam mare si din cauza asta am probleme,dureaza mult pana obtin o erectie ca lumea si consuma mult sange,devin palid la fata,ma ia cu lesin,etc.Asa ca fii multumit cu ce ai,vezi altii ...

Re: barbatii prefera sex oral?

din 18 nov 2003 13:24 de penetru

Oralul il faci daca iti place,nu in scarba pentru ca vrei sa-l tii langa tine cu orice pret.Si daca i-a venit cheful de duca poti sa-i faci orice ca tot nu-l tii.Nu ai putut sa te daruiesti cu totul si acum e prea tarziu.

Barbatii prefera sex oral?

din 18 nov 2003 09:14 de blondy

cate sanse sunt de a pastra relatia de cuplu in cazul in care e o relatie stabila si ii oferi partenerului sex oral?(din cate stiu barbatii sunt inebuniti dupa asta)credeti ca mai poate exista riscul de a se duce la alta?sau daca in relatie au fost ...

Re: Am doar 13cm .

din 18 nov 2003 07:21 de nico5xII51

nu iti fa probleme si eu o am de 13-14 cm dar sunt mandru de ea,fac si nudism . nico

Re: Strab sau circumcis?

din 18 nov 2003 00:50 de Sandra

Circumcizia este strict igiena si nu are treaba cu excitatia sau actul sexual in sine.Ca este stramb,daca nu te deranjeaza,totul este ok.

Re: Re: Re: despre....Novynette

din 18 nov 2003 00:11 de mirkea

ma numesc mirkea ,nu pot sa-ti spun doar ca sunt f. bune ,daca ai avut cumva hepatita nu sunt inicate decat dupa 6 luni si anca ceva ,s-ar spune ca nu isi fac prea bine efectul daca sunt luate cu :ampicclina,neomicina ,penicilina V sulfonamide ...

Re: Sex intre sani

din 17 nov 2003 21:39 de Cristalin

e o modalitate foarte placuta de a face sex...mie imi place si sotul meu adora sa o faca...dar daca tie nu iti place poate ar trebui sa-i spui si lui...

Re: Re: sfaturi pentru gay, va rog !

din 17 nov 2003 21:28 de bonbonel

Oricum! Felicitari, pentru ca v-ati gasit unul pe celalalt, in acesta societate Ce destept esti parca erai acela,filozoful,pshiologul,etc.PROSTIA isi pune cuvantul.DACA PROSTIA AR DURA MULTI AR SUFERI ai citit bibilia? asta ca daca citesti ...

Re: Re: sperma inghitita

din 17 nov 2003 20:00 de bonbonel

:lol::lol::lol: FA desteapto cu Dmare a intrebat daca e buna de ingtitit nu daca e buna pt. ten si te mai lauzi ca ai si testato gramatica gramatica he he he daca ar durea prostia multi ar suferi si tu ai suferi

Re: Re: Re: Sex intre sani

din 17 nov 2003 18:09 de bonbonel

:lol::lol: Ce destept esti "am o completare dar ce spui tu aspus si el bai desteptule Am o intrebare PROSTIA DOARE?

Re: excitant

din 17 nov 2003 17:00 de Cosmo

SEX SHOP! MAGAZINE ROSII CU GEAMURI FUMURY! NU AI CUM SA LE RATEZI! E SIMPLU :)

excitant

din 17 nov 2003 16:40 de luana

buna, am auzit ca sunt un fel de spray-uri sau geluri care te super excita daca le folosesti , as vrea sa stiu poate sa imi dea cineva detalii despre chestii de genul asta, unde se gasesc ...? Mersi.

Re: un sfat va rog....

din 17 nov 2003 07:41 de Pisoias

sunt mai multe tipuri de vise cu mai multe intelese. De exemplu, visul poate sa fie un mesaj de la subcostientul tau unde rolurile sunt inversate, adica persoana care plange esti tu. Ceea ce inseamna ca simti nevoia de a-ti cere iertare si ...

Re: Re: Atingeri

din 17 nov 2003 07:12 de Pisoias

aceasta activitate se poate face ca un bonus dupa ce s-a iubit mult. Daca se face totimpul aceasi chestie, risca sa devina plictisitor si masturbarea in fata partnerului poate sa fie o activitate interesanta, ca multe alte activitati. :)

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3548 din 3731
«   1 ... 3545   3546   3547   3548   3549   3550   3551 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare