Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Cum se masoara corect.... din 21 nov 2003 22:12 de sabba
Iar daca ai probleme de dictie, citind mesajul de mai sus , nu inseamna ca trebuie sa mergi la logoped! Inseamna doar ca ai o erectie maxima!
Re: Ce parere aveti(nu treceti peste mine) din 21 nov 2003 22:05 de sabba
Parerea mea este s-o lasi balta! Genul asta de relatie impacat-certat-impacat nu duce nicaieri! Nu are cum sa duca! Intr-un cuplu trebuie sa existe armonie si intelegere! Nu vesnice scandaluri si certuri! Asa ca, nu conteaza motivele! Astea ...
Re: Sex in 3! din 21 nov 2003 17:02 de omuldinluna
n-am incercat dar daca sunteti toti de acord puteti incerca.
cine a avut ideea : tu sau "prietenul" tau ?
Re: iubire sau simpatie? din 21 nov 2003 11:32 de sweety
poate ca fiind pentru prima data nu stii exact daca e dragoste sau nu.dar daca el e prima persona la care te gandesti atunci cand te trezesti,ultima atunci cand te duci la culcare si singura la care iti sta gandul atunci cand nu e in preajma ta ...
Re: Ce parere aveti(nu treceti peste mine) din 20 nov 2003 14:23 de Cosmo
:p
Daca iti faci atatea probleme e clar ca ceva ceva simti pt ea... ce asta numa' tu sty.
Daca tot esti tu "fan strada" have balls, cum zice americanu si vorbeste cu ea nu numa' pe net si in pauza "dintre ore" ci la o ...
Re: Cum se masoara corect.... din 20 nov 2003 02:40 de per/sil
Corect. Dar n-are nici o importanta. Punct
Re: o intrebare din 20 nov 2003 02:18 de per/sil
Asta-i culmea. Tocmai la o astfel de simpla si pertinenta intrebare v-ati gasit sa faceti pe desteptii si sa raspundeti rautacios. Aceasta NU este una din jenantele intrebari din ciclul "care e dimensiunea normala" sau "am ...shpe ...
Re: Relatii cu tipi insurati? din 20 nov 2003 00:34 de darklord
Femeile ca tine sunt motivul pt care exista divorturi si copiii care cresc fara un parinte , cred ca ar tb sa vb cu oameni cu un singur parinte si apoi sa te mai gandesti daca e bine sa mai continui sa te mai vezi cu el
Re: cum poti face un barbat sa fie nebun dupa tine din 20 nov 2003 00:17 de darklord
lasand la o parte clasificarire astea de 2 lei , ca le plac proaste sau inacesibile exista de 2 x mai multe tipologii de oameni decat teorii d-astea cheap, daca e sa fie o sa fie tb doar sa gasesti un barbat care sa iubeasca genul tau de a fii in ...
Re: Re: Re: barbatii prefera sex oral? din 20 nov 2003 00:11 de copilita
In primul rand, daca ceea ce ar mentine o relatie("care ar fi fraierul sa renunte la asha ceva?") este sexul oral, tu te-ai simtii implinita, shi multumita de relatia respectiva? Ce fel de relatie e asta in care totu-i calculat, shi ...
Re: Re: cum poti face un barbat sa fie nebun dupa din 19 nov 2003 23:01 de un tip
poate vei reushi la unii barbatzi sa ii faci sa fie nebuni dupa tine astfel, dar la mine nu ar tzine.
dumnezeu a lasat lumea intr-un fel. barbatzii in ziua de astazi in general sunt dominantzi intr-o relatzie sau neutri adica partenerii sunt ...
Re: Re: Re: o intrebare din 19 nov 2003 21:38 de YLoveCamelia
hmm. daca un individ etse nemultumit de marimea pe care o are , nu implica ca el etse imatur.Faci asocieri eronate intre conceptii diferite , marime / maturizare..
what's the point anyways ?:)
inafara de o oarecare indignare cu privire la ...
Re: Re: o intrebare din 19 nov 2003 20:50 de sabba
Si uite asa le creste de la varsta pupertatii si pana mor, pentru ca marea lor majoritate nu reusesc sa se maturizeze niciodata!
Asa ca, nu va mai faceti probleme, daca nu aveti inca dimensiunile care va convin ,pana le veti avea, imaginati-va ...
Cum se masoara corect.... din 19 nov 2003 20:29 de porky
...Unul din subiectele preferate in orice discutie despre sex...este lungime penisului...unii o au prea mica...altii o au "prea amare".
Majoritatea celor care se plang de marime in realitate nu isi masoara corect echipamentul...va spun eu. ...
Re: o intrebare din 19 nov 2003 19:15 de penetru
Penisul creste pana ajungi la maturitate.Daca tu nu te-ai maturizat la cap va continua sa creasca.Daca mai spre batranete dai in mintea copiilor de iarasi isi continua cresterea:D:D:D
Re: Re: Re: Trigasmul ca orgasm balbait din 19 nov 2003 18:36 de www
Daca asta inseamna sa fii destept, e cam nasol de tine. Istetule!!!:ninja:B)
o intrebare din 19 nov 2003 17:52 de anonim
Pana la ce varsta creste penisul ?!
Re: Re: Re: barbatii prefera sex oral? din 19 nov 2003 13:40 de spidi
Tu ai spus prietenelor tale ca-ti place sa-i faci felatie iubitului tau? cel mai probabil ca nu. Asa ca te rog sa ne crezi ca in general, fetelor chiar le face placere sa o suga, chiar daca sunt mai putine care afirma chestia asta. sexul oral nu ...
Re: Ce ati face? din 19 nov 2003 13:25 de luana
Stop dreaming, da-ti-i astuia o palma sa se trezeasca!!!!ca viseaza milioane si fete virgine.Intreaba ce ar face un baiat dar cere parerile fetelor, Daca ai termina Harvardul si ai avea atatia bani si ai fi virgin la varsta aia ar insemna ca esti ...
Re: Re: Re: sfaturi pentru gay, va rog ! din 19 nov 2003 12:20 de Cosmo
:(
imi pare rau sa vad o gloata imbufnata pe ceva ce nu intelege... imi pare rau sa vad o adunatura de oameni cum vorbesc de DUMNEZEU ca si cum ar fi BAU BAU SUPREM... imi pare rau sa vad cum oamenii au prejudecati izvorate din ignoranta!
Ce treaba ...
Pagina 3547 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
46 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |