Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: ma iubeste? din 6 nov 2003 07:56 de sim28
La aceasta intrebare nu poate nimeni sa raspunda, inafara de tine binenteles. Doar tu stii ce este in sufletul tau si ceea ce simti in legatura cu sentimentele lui fata de tine. Daca tu simti ca te iubeste, totul este OK. Ceea ce trebuie tu sa ...
Re: Re: cum poti face un barbat sa fie nebun dupa din 6 nov 2003 07:31 de sim28
:wacko: Eu nu am intalnit asemenea barbati, .... sa le placa prostia. Si o femeie care stie sa-si foloseasca farmecele personale, este socotita inteligenta. Este adevarat ca nu le place sa faci pe desteapta cu ei, ... dar nici sa le arati ca esti ...
boli venerice din 6 nov 2003 04:11 de Nobody
Am si eu o intrebare. Daca faci sex oral cu cineva cu prezervativ si ea are sifilis (sau alta boala) poti lua si tu ? Dar daca intretii raporturi sexuale normale cu o femeie cu prezervativ poti lua boli ?
Re: Re: despre....Novynette din 6 nov 2003 03:12 de catalinali
esti singurul care mi-a raspuns :( mersi, dar as vrea sa stiu mai multe despre novynette.daca ai timp....
degeaba din 6 nov 2003 03:00 de Vasdi
Mosule din ce ne spui tu nu prea sti sa o folosesti. Sa sti ca exista o vorba"si plopu-i mare dar il caca cioara"
Asa ca apucata de invatat ca degeaba o ai mare daca dai cu mucii in fasole
Re: Re: Cat e normal sa "reziste" un bai din 5 nov 2003 18:11 de penetru
Bravo,mac-mac,ai gasit cheia,parca ma incearca putin invidia:D;)
Re: Nu stiu ce sa fac! din 5 nov 2003 18:08 de penetru
WOW! Iata un barbat adevarat,e virgina si dupa patru ani.Pai de-aia are dereglarile alea,da` si voi sunteti dereglati rau daca va chinuiti asa unul pe celalalt de patru ani. mai lasati prostiile si treceti la fapte ca va treziti ca a trecut vremea si ...
Re: sex , sex din 5 nov 2003 18:01 de penetru
asteapta tu ca si eu astept de mult,am vorbit cu ea,ar avea multe prietene dornice dar i-e frica sa nu-si piarda locul asa ca ma duce cu vorba.daca ai noroc te asteptam sa ne spui si noua cum a fost.
Nu stiu ce sa fac! din 5 nov 2003 17:02 de alunisului
In curand se implineste 3 saptamani de cand prietene-i mele nu i-a venit ciclul.In ultimii doi ani are dereglari de ciclu foarte mari.Sunt luni cand nu-i vine deloc.Acum insa nu am avut penetrare iar ejacularea a fost departe de locul cu pricina.Ea e ...
Re: Cat e normal sa "reziste" un baiat . din 5 nov 2003 16:21 de Mac-mac!
Bai dracusorule, hai sa-ti zic ceva. Cel mai misto e cand dureaza mai mult. Pt. ca o incalzesti si pe ea bine-bine de tot si tu esti fleasca, la fel ca ea, si cand incepeti sa faceti sex e ca lumea rau. Si cu putin "exercitiu" nici nu ...
nu gandeshti cum trebuie wey din 5 nov 2003 11:20 de pua
cu greu am reushit sa intzeleg ce vrei:lol::lol:
ma. de ce te fute pe tine grija daca e virgina sau nu?:huh:
ce conteaza. e mai bine daca nu e. shi daca a mintzit, e ceva normal. majoritatea fetelor daca au facut-o, pt o perioada vor ca lumea sa ...
Re: Re: ma iubeste? din 5 nov 2003 11:11 de pua
te sfatuiesc sa nu te mai intrebi daca te iubeshte sau nu. cu cat vei fi mai curioasa cu atat itzi vei da seama mai greu. cu aceasta intrebare itzi faci singura rau. incearca sa itzi temperezi sentimentele, incearca sa nu mai tzii atat de mult la ...
Re: Re: de ce m-a mintit? din 5 nov 2003 11:02 de pua
poate era o intalnire intre baietzi are shi el secretele lui, nu inseamna ca nu te iubeshte. i se pare normal pt ca probabil el nu se baga in timpul tau la fel de mult cum te bagi tu. nu cred ca este el obligat sa te ia cu tine peste tot. nu cred ...
Re: cum se face... din 5 nov 2003 10:38 de penetru
WOW! Chiar nu stii nimic-nimic despre subiect? Da-ne niste date despre tine ca sa stim cum abordam problema:varsta,sex,etc. Informam adolescentii daca e nevoie dar celor de gradinita nu le vom spune cum se face.:x:D
Re: Cat e normal sa "reziste" un baiat . din 5 nov 2003 10:27 de penetru
Pai daca e vorba de dragoste nici nu trebuie sa fii erect tot timpul,poti sa o mai musti de ureche,sa te joci cu degetele pe clitoris,poti face multe nebunii,In carte scrie ca de la 2 la 20 min. este normal.Daca esti fumator obosesti repede si te ...
Re: de ce m-a mintit? din 5 nov 2003 10:09 de penetru
Un an si jumatate?Dupa atata timp un barbat nu poate dezvolta un sentiment de vina daca te minte sau te inseala.Esti veche,poate alta asteapta la rand.Nu vreau sa fiu rautacios dar viata reala e dura.
Re: ma iubeste? din 5 nov 2003 10:03 de penetru
sunt disperata si am nevoie de ajutor.locuiesc cu prietenul meu de 1an jumate la el acasa impreuna cu parintii lui.
Un an-un an si jumatate este durata standard dupa care dispare atractia sexuala si la barbat si la femeie si se instaleaza ...
Re: ma iubeste? din 5 nov 2003 00:49 de ingerasha19
In primul rand,trebuie sa mai pui si tu piciorul in prag ,uneori,tu stii cel mai bine daca te iubeste sau nu...dar poate sa fie si un fel de obisnuinta cu tine...Fa-ti o schimbare,sa il lasi cu gura casacata..ceva ce stii ca i-ar place!BAFTA!
Re: ma iubeste? din 4 nov 2003 23:30 de Sandra
Imi dau seama ca esti disperata pentru ca-l iubesti foarte mult.Dar gandeste-te daca te casatoresti si vei fi nefericita toata viata?E clar ca parintii il influenteaza si nu te vor.Daca te trimite tot timpul la mama acasa ,eu zic ca prietenia ...
Re: Cat e normal sa "reziste" un baiat . din 4 nov 2003 23:29 de copilita
atat ti-a trebuit... o rubrica in care le dai shansa sa se "laude" fiecare...:) de-abia ashtept sa vad...:D
Pagina 3555 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
49 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |