Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Marimea Penisului

din 2 nov 2003 19:38 de Pisoias

Marimea asta este normala, nu te ingrijora. In plus, iti va mai creste pana la 18-19 ani

Re: Re: Chiar o raritate?

din 2 nov 2003 16:36 de Sweety

Am vorbit cu fetele si sunteti bine veniti.Dar totusi cine sunteti?:lol:Daca sunteti valabili va asteptam in Iasi.

Re: iubire sau simpatie?

din 2 nov 2003 14:21 de udy

iubire sau simpatie?

din 2 nov 2003 14:19 de celine

putem spune ca iubim o persoana atunci cand nu ne este impartasita dragostea?sau iubirea presupune "complicitate"?sunt inragostita,da,de cineva dar sunt nedumerita daca chiar pot spune ca-l iubesc,desi simt unele lucruri pt prima ...

Re: Re: Rugaminte contraceptia de urgenta

din 2 nov 2003 01:28 de ctin

Stiu ca mesajul asta la care ma refer eu acum are 1000 de ani, dar pe mine ma intereseaza acum, asha ca.... Deci ce voiam sa te intreb, pastila de a doua zi poate provoca deregrali hormonale suficient de grave incat sa duca la intarzierea ...

Re: se va casatori cu mine?

din 2 nov 2003 01:04 de darklord

Nu te impacienta , poate ca nu vrea inca sa va legati cu un document , sincer nici eu nu ma cad casatorit pana in jur de 30 de ani , nu inseamna ca nu te iubeste sau ceva de genu , stii ca singura diferenta ca sunteti sau nu casatoriti e bucata ...

Re: Re: Ce ati face pt persoana iubita???

din 1 nov 2003 23:41 de copilita

cineva mi-a spus o data, ca sa iubeshti inseamna sa nu iti dai viata pentru cineva... sa mori, ii cel mai simplu... insa sa ramai in urma celui pe care l-ai iubit, sa-ti aminteshti doar de mirosul, de zambetul, si de caldura lui, mi se pare cel ...

Re: Chiar o raritate?

din 1 nov 2003 23:09 de copilita

Cred ca fiecare ar trebui sa faca acest pas atunci cand se simte pregatit din toate punctele de vedere. Cred ca fiecare trebuie sa aiba puterea de a-si asuma propriile dorinte, de a si le respecta si indeplinii, si de a-si asuma responsabilitatea ...

Raspunde-ti si mie va rog, sunt disperat

din 1 nov 2003 23:06 de ctin

Prietenei mele i-a intarziat ciclul 5 zile. A facut un test de sarcina si i-a iesit pozitiv. A doua zi a mai facut unul si i-a iesit negativ. S-a programat la un control dar i-a spus ca mai trebuie sa astepte o perioada. Ce inseamna daca i-a iesit ...

Chiar o raritate?

din 1 nov 2003 22:21 de Sweety

Sunt in anul trei de facultate si locuiesc la camin impreuna cu 4 fete(avem varste intre 21-22 ani).Care e raritatea?Toate suntem virgine.Chiar daca unele avem prieten.Astept parerile voastre.

ce vor

din 1 nov 2003 17:31 de rafc - pua

vezi shi tu ce vor faci una faci alta vezi cum reactzioneaza. shi tot asha ... pui pasiune la maxim shi orgasmul ei va fi mai fain in functzie de tine. o intrebi daca ii place... nu vad ce e greu de intzeles:rolleyes:

Placeri exotice

din 31 oct 2003 23:24 de Mihai

Execut masaje erotice, cunnilingus shi orice fantezie pt. fete sau doamne (18 -35 de ani preferabil), din GL sau BR(sau de oriunde daca au cu ce se deplasa) Sunt dotat,am experienza bogata in domeniu, dar vreau sa diversific partenerele. Trimiteti un ...

Re: Ce fel de barbati/baieti le plac fetelor

din 31 oct 2003 21:05 de Pisoiul

[:blink: pai in general trebuie sa fie de treaba, sa fie macar dragutei, daca nu frumosi, sa ii duca mintea, sa nu fie mitocani, sa nu fie mai betivi ca noi, sa nu fie mai de toate ca noi! adica fiecare oala isi are ciobul ei, nu? femeile vor barbati ...

Re: Ajutor-cine a mai avut candida?

din 31 oct 2003 21:00 de Pisoiul

:o daca e cu sange e o inflamatie a vezicii lui matale deci e ceea ce la femei se numeste o cistita de toata frumusetea. dar ca sa aflii sigur, pune mana si mergi la dr. iti vor da niste patilute. daca vrei sa te tratezi babeste, bea apa multa, ca sa ...

Re: prima dragoste

din 31 oct 2003 20:12 de boss

prima dragoste e cel mai frumos lucru si e greu tare de uitat.. Nu cred ca pot sa uit vreodata chiar daca am facut mai taryiu ca si baiat.A FOST FRUMOS SI M=AM SIMTIT BINE

Ajutor-cine a mai avut candida?

din 31 oct 2003 19:55 de alex

Salutare tuturor, Asta vara a avut prietena mea o scurgere din vagin insotita de mancarimi ne-am tratat amandoi, am crezut ca e vaginita. Acum au aparut iarasi simptome, cred ca candida pt ca eu am senzatie de urinare deasa si urinarea este insotita ...

Re: Problema

din 31 oct 2003 16:42 de penetru

hotaraste-te,te speli sau te masturbezi?nu mai da cu soda caustica pe acolo,fi mai naturala,nu strica flora de acolo ca are si ea rostul ei.Si incearca sa vezi lucrurile altfel: te doare o data si gata ai intrat si tu in normalitate! Nu te vei mai ...

Re: Problema

din 31 oct 2003 16:20 de spidi

In orice caz n-o sa te usture, dar mai mult ca sigur o sa te doara. Dar trece.:lol: Poate n-ar strica sa consultzi un ginecolog, ca nu cred ca-i normal sa te usture cand te speli.

Problema

din 31 oct 2003 16:03 de lorri

Sunt virgina si am o problema pe care o consider f.mare. Cand imi fac igiena zilnica, daca ma spal mai mult timp cu sapun ma ustura FOARTE tare. As vrea sa stiu daca ar putea sa ma doara si in timpul actului sexual.

Re: se va casatori cu mine?

din 31 oct 2003 11:34 de alibi

daca spui ca esti ca si nevasta lui, si o hartie nu e asa de importanta atunci de ce mai are loc toata acesta discutie? Pari foarte disperata si cred ca nerabdarea ta nu va avea urmari foarte bune.Si eu sunt in situatia ta, vreau sa fiu sotia lui mai ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3557 din 3731
«   1 ... 3554   3555   3556   3557   3558   3559   3560 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare