Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: m-a inselat, cum mergem mai departe? din 27 oct 2003 09:05 de FireSoul
(!)Mai da-i o sansa(!)
Am trecut printr-o situatie similara, dar am stiut sa iert...increderea a reaparut si ea dupa un timp...Daca te-a inselat, nu inseamna ca nu te iubeste
Re: Re: se va casatori cu mine? din 27 oct 2003 08:50 de necunoscuta
si cum sa il intreb ce are de gand?si daca imi spune ca nu acum si va da din colt in colt?ce este de facut?ce asta inseamna ca nu ma iubeste?ce este de facut?
Re: Re: se va casatori cu mine? din 27 oct 2003 08:44 de necunoscuta
nu cred ca va fi asa din moment ce sta cu mine normal ca sunt ca si nevasta lui dar fara acte.ce conteaza o hartie?ce crezi ca relatie se tine dintr-o hartie?si doar nu crezi ca o sa il cer eu de barbat.
Re: Re: se va casatori cu mine? din 27 oct 2003 08:39 de necunoscuta
nu cred ca ce m-ai sfatuit tu este adevarat.in primul rand ca ma iubeste altfel nu statea cu mine atata timp si in al doilea rand doar nu crezi ca o sa il cer eu in casatorie?
Re: Ce parere aveti(nu treceti peste mine) din 27 oct 2003 03:39 de zorro220
Ce parere aveti(nu treceti peste mine) din 26 oct 2003 22:45 de claudiudr
Am 14 ani,si la scoala am avut o prietena pe care am iubit-o si o iubesc in continuare,si ea ma mai iubeste,dar, ne-am despartit odata ,ne-am impacat, ne-am despartit a doua oara, apoi iara ne-am impacat,apoi iara ne-am despartit,cam de cinci ori ...
.... din 26 oct 2003 19:51 de Anca_N
Nu am putut sa nu observ cata "carte" stii tu...se spune "agramat",desteapto!:/
Re: am o intrebare din 26 oct 2003 17:24 de DarkAngel
nu se stie sigur simtome pot aparea si mai tarziu cel mai indicat este sa mergi la un doctor si sa-ti faci niste analize
Re: Este bine... din 26 oct 2003 17:22 de DarkAngel
pt marime..mai asteapta un pic ,.,. eu nu iti recomand sa mergi la vreun bordel la varsta ta.. nu cred ca o sa-ti placa ce vei gasi pe acolo...;)
Re: m-a inselat, cum mergem mai departe? din 26 oct 2003 17:21 de DarkAngel
Se poate sa aiba dreptate spidi sau poate a facut-o din alte motive... poti sa verifici daca a fost un accident... cat de rau i-a parut ... daca se mai repeta o data faza paraseste-l...
am o intrebare din 26 oct 2003 17:03 de DimDim
in discoteca am agatat-o pe una si am facut-o cu ea(eram putin ametit;nici nu-mi amintesc cum arata)ma tem sa nu fi luat ceva de la ea(intelegi-ceva)
a trecut de atunci 8 luni....si nu au aparut simtome......daca nu apare nimic intr-un an inseamna ...
Re: sex oral din 26 oct 2003 12:37 de spidi
SIDA se poate transmite shi in timpul sexului oral, chiar daca nu inghitzi sperma. Asha ca atentzie mare!
Re: Re: Re: Re: sex oral din 26 oct 2003 02:39 de matrix
ovi are dreptate. microleziunile din cavitatea bucala reprezinta poarta de intrare pentru HIV la acest nivel. ce se intampla cu sperma din stomac, deja nu mai are importanta.
m-a inselat, cum mergem mai departe? din 26 oct 2003 02:33 de oxette
Dragilor,
am si eu o problema.
Prietenul meu m-a inselat. Suntem impreuna de aproape 2 ani si totul era minunat, paradis ce sa mai, eu il iubeam (ii spuneam adeseA), el la fel, sexul mergea excelent, nu era nici o problema.
Si intr-o zi cand am ...
Re: Re: raspundeti plz din 25 oct 2003 15:42 de Buh
Mdah! E lunga, nu gluma. AI facut sex gramada de la 14 ani si de aia ti-a crescut penisul ? Probabil marimea penisului tau e invers proportionala cu marimea creierului. Dãããh.
Re: Este bine... din 25 oct 2003 15:32 de Alex 1
E bine, stai linistit. De ce vrei bordeluri frate ? du-te la discoteca, avanta-te pe acolo, si gasesti. Si pe gratis, si poate mai "curate" decat alea din bordeluri..
P.S. Bordel stilat ? La Frankfurt !
????? din 25 oct 2003 15:29 de Alex 1
Mergi la un dermatolog. O sa-ti prescrie niste solutii care se prepara la farmacie. Nu costa mai mult de 200.000 si in 1 - 2 luni scapi de problema. Si inca ceva. Expunere la soare. Acum e toamna, dar poti merge la un solariu. Razele UV ajuta la ...
Re: un barbat se poate plictisi? din 25 oct 2003 07:45 de LatinSexyGuy
Apare plictisu` de cele mai multe ori din cauza rutinei zilnice.Si eu stau cu cineva de 2 ani aproape si incepe sa se arate plictiseala!!!Putine acele cupluri care tin o viatza!!!Si multe rezista din obligatii ...
Re: se va casatori cu mine? din 24 oct 2003 23:41 de Sandra
Daca nu te-a cerut de sotie pana acum,nu te va cere.Boala lunga,moarte sigura.(mai ales ca e si diferenta de varsta).Pune piciorul in prag si intreaba-l ce are de gand(sigur va da din colt in colt).
Re: Tot barbati... din 24 oct 2003 19:59 de DarkAngel
Majoritatea intra pe chat din plictiseala si sa mai schimbe o vb cu cineva..poti sa si invetsi cate ceva de pe chat... de exemplu cum gandesc femeile...deci nu intri degeaba..si daca vb cu una nu inseamna ca te vei intalni cu ea... deci are o logica ...
Pagina 3560 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
64 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |