Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Despre romani si Romania din 21 oct 2003 20:33 de nemesis
Trebuie sa recunosc: "Habar nu am la ce te referi"! Dar, daca tot m-am schimbat, asa cum infereaza mesajul postat de tine, lasa-ma sa-ti spun ca tu "spunea-i" acelasi lucru in trecut cand "vedea-i" orice fel de ...
Re: Re: Re: Nudismul din 21 oct 2003 20:27 de robert24
Daca te referi la plaja din Vama Veche(asta referitor la ce ai spus),da ai dreptate desi si pe acolo au mai aparut ceva gura-casca, insa eu unul nu as face nudism la Costinesti.Acolo toti obsedatii trec si se uita de parca nu au mai ...
Re: Re: Re: Nudismul din 21 oct 2003 20:24 de robert24
Sunt curios daca tu ai face asa ceva.
Re: Re: Re: de ce nu am fost eu primul? din 21 oct 2003 17:14 de claudiu
eu sunt claudiu ,cel care a lansat subiectul.................,iar acum(mai bine mai tirziu decat niciodata)vreau in primul rind sa va multumesc mult tuturor pentru parerile voastre.le-am citit cu mare atentie si chiar mi-au fost de ajutor.vreau sa va ...
diane 35 din 21 oct 2003 11:24 de Iulia
Presupun ca faci totusi pauza macar o luna la un an. Este recomandat sa fie schimbate de ex. Diane 35 o perioada de un an apoi pauza, pe urma Logest ( sau orice altceva ) si iar pauza.
Diane 35 sunt totusi niste anticonceptionale destul de grele ...
Re: Re: sfaturi pentru gay, va rog ! din 21 oct 2003 09:51 de vorbaretzu
Ti-e frica de homosexuali sa nu te prinda sa te violeze?!?... :lol:
Esti in afara problemei gay, mai "normalule"...
Daca vrei banane sau portocale trimite-mi pm... pentru tine fac reducere.
Re: Sex anal!? din 21 oct 2003 09:23 de penetru
eu personal nu recomand,pentru ea nu este nici o placere si nici pentru tine nu e mare lucru.daca totusi te apuci de asa ceva retine ca trebuie sa intri foarte incet,sa-i dai ei voie sa se relaxeze si sa pui lubrifiant din belsug.nu ai voie sa intri ...
Re: Re: mesaj din 21 oct 2003 07:41 de Catalin
nimik numai ca organismul tau se va obisnui asa adica NF .. in cazul in care practici mult sex devii dependenta de el ... asa ca mai bine ia pozitie in cazu asta.. daca nu ai partener.. ai putea incepe cu "Masturbare" sau autosatisfacere
Este bine... din 21 oct 2003 01:33 de Snyckers(14)
Am 14 si marimea penisului meu este de 14cm.Este bine?daca nu ce tre' sa fac?spune-ti-mi si mie unde gasesc niste bordeluri mai stilate,pls
Re: Ce-ar fi fost daca.......... din 21 oct 2003 00:33 de Militzia
...da....emigrarea tata,cat mai rapid
Re: iubire din 21 oct 2003 00:14 de darklord
asa sunt unii si nici nu se pot schimba , cred ca daca tu vrei toate alea ar tb sa-to gasesti un baiat care e dispus sa le faca, poti sa ai bulan si sa se schimbe el insa nu e 100% , bafta xcum
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nudismul din 20 oct 2003 21:15 de spidi
Oricum sunt avantajate cele care practica nudismul. E foarte sanatos, e placut, comod si distractiv. cele care zic ca din pudoare nu isi scot chilotzii la plaja nu stiu ce pierd. Daca ar incerca ar vedea ca-i mult mai bine.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 20 oct 2003 15:31 de LatinSexyGuy
Iti doresc multa multa bafta si nu iti pierde increderea poate ca v-ati zis tot ceea ce trebuia spus si o sa fie totu` OK ;)
Ce-ar fi fost daca.......... din 20 oct 2003 14:28 de Fantomas^
Incearca sa itzi dai o parere despre ce doresti tu...
Icearca sa itzi creezi un subiect de discutie cu multi altii despre un viitor mult prea intunecat pentru majoritatea noatra a tinerilor
(!)
Nu crezi ca ar fii mai bine sa te gandesti la ...
Re: Re: SUNT GAY SI CAUT IUBIREA!!!DAR OARE EXISTA din 20 oct 2003 11:22 de vorbaretzu
Dar de unde ai tras concluzia asta, Nemesis ? Omu' a zis "partener".
Mai Angelo, asta-i problema la gay: fiind o minoritate sexuala mai putin tolerata, actul sexual (normal la hetero) devine un prim plan, pentru ca sunteti privati de el. ...
Re: Re: Nudismul din 20 oct 2003 03:05 de camelia
Hello? Pudice? Sint atitea locuri pe litoralul romanesc ( nu numai pe litoral , cit si in alte locuri publice, ca de exemlu o piscina), care numai nudistii le folosesc..Cred ca este ceva normal , pentru persoanele nudiste...
Re: Nudismul din 19 oct 2003 23:21 de robert24
As vrea sa fac un sondaj printre fetele de aici,daca ar face nudism intr-o statiune de pe litoralul romanesc.Incercati sa raspundeti cat mai sincer si cu argumente pro si contra.Cam greu reusiti sa raspundeti fetelor.:pSau sunteti pudice?:)
Re: SUNT GAY SI CAUT IUBIREA!!!DAR OARE EXISTA LA din 19 oct 2003 21:10 de nemesis
Daca iti si plac fetele, atunci... ai o problema! Sau poate ca nu e tocmai o problema...
Re: Re: Re: Re: Re: din 19 oct 2003 05:46 de eu
l-am cunoscut in urma cu 4 luni pe net,si tocmai azi incercam sa-mi imaginez momentul in care ne vom intalni daca voi fi ceea ce si-a imaginat el sau invers mi-e teama ca voi fi dezamagita nu poti sa cunosti pe cineva cu adevarat pe net toti ...
Re: Re: Re:Love on the internet din 19 oct 2003 00:47 de unu
ar mai merge
Pagina 3563 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
24 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |