Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: pentru fete

din 13 oct 2003 18:48 de georgiana

5 cm? glumesti... daca-i de 5 cm e pt. scarpinat in urechi sau pt. ce? sa fim serioase acum dar cateodata vrei sa o simti adanc iar 5 cm de p^{@ nu te ajuta cu nimic in problema asta... asa ca las-o balta cu cei 5 cm... nu spun ca 30 de cm ar ...

Re: Re: Ani-lingus...

din 13 oct 2003 18:34 de georgiana

ce placere? incearca mai intai si pe urma comenteaza!injositor ar trebui sa te simti tu atunci cand gandesti asta pt. ca nu esti in stare sa o9feri T O T U L partenerului(chiar daca iti cere sau nu asta)in timpul unui act sexual... mai gandeste-te ...

Re: Hai datzi cu parerea!

din 12 oct 2003 23:30 de camelia

xander, nu stiu daca este vorba despre tine aici, dar nu vad sa fie vre-o problema..."Incercarea moarte nu are"....O sa mearga!!!

Re: Help

din 12 oct 2003 22:11 de theGhost

RE: Daca e sa te placa te place asacum esti, nu te canoni sa te arati altfel decat esti tu

Re: iubeste sau se preface?!

din 12 oct 2003 21:16 de DarkAngel

Pai ar trebui sa simtzi daca tine cu adevarat la tine sau ii numai o relatie fizica... dupa felul in care vorbeste cu tine si cum se uita la tine trebe sa iti dai seama ...

Re: Hai datzi cu parerea!

din 12 oct 2003 21:14 de DarkAngel

Daca se inteleg si se iubesc nu vad de ce sa nu mearga...

Re: sex

din 12 oct 2003 21:09 de DarkAngel

Daca nu stiai iti zic eu ca aici nu este bordel si nici loc de agatzat...

Re: raspundeti plz

din 12 oct 2003 20:24 de Barny

Nu te speria omule!io am 16 ani si am la scula 19 cm.. zic ca pt. varsta mea ii de ajuns. io cand aveam 14 ani nici nu stiu daca am avut 12 cm. dar am facut dragoste cat am putut si iata... mi-a crescut....

Re: SEX ANAL

din 12 oct 2003 20:14 de Barny

Sexu` anal ii cel mai tare. Una` la mana: poti s-o faci de dimineata pana seara ca nu ramai! A doua la mana ii fain daca iti place in grup. Dezavantaj ii ca primele dati ai senzatia ca te caci pe tine.;)

Re: Re: Re: Ce ati face?

din 12 oct 2003 15:50 de qqq

lol zici ca te-ai scos!si acum ce faci? o sa le testezi pe toate?mey dar sigur e ceva in neregula cu voi .nu e mai simplu daca cauti o persoana care sa te placa si pe care sa o placi?u privesti lucrurile ca si cum ar fi o investitie pe termen lung ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex intre sani

din 12 oct 2003 13:46 de FireSoul

Pai, chiar e! Acum despre sexul intre sani: E ceva normal daca ambii parteneri o doresc...Daca nu-ti place, spune-i Incearca sa vezi partea frumoasa:)

Re: Re: Re: searching for her !

din 12 oct 2003 00:31 de darklord

Daca tu dupa 5 luni in care te-ai "iubit" cu ea , ai ajuns la concluzia ca nu-ti mai tb inseamna ca ai "iubit" cu adevarat, sa stii ca a urmari sa te culci cu cineva nu se numeste iubire pt asta exista fetele pe centura si ...

Re: am nevoie de un sfat PLZ !

din 12 oct 2003 00:05 de darklord

Daca stii ca ii place de tine ia-o la dans si sarut-o direct se prinde ea, daca nu esti sigur incepe cu "imi place de tine " restu vine de la sine nu planui prea mult ca nu e bine

Re: Nu pot s-o fac

din 11 oct 2003 20:35 de crisleo

DACA PRIETENUL TAU E UNUL GRABIT NU O SA O FACI PT.CA TE DOARE.TREBUIE F.LENT,SA FII EXCITATA.ETC...MIE MI-A REUSIT.NU AM AVUT NICI UN PIC DE DURERE SI A FOST SUPER.

Re: durata unui contact

din 11 oct 2003 20:15 de xander

:)))))))pai....ar trebui sa se ingrijeasaca el de asta! Ar fi mai multe modalitatzi dar care necesita timp..... 1.Incercatzi cat mai multe jocuri erotice..exp: jucatzi(daca pot zice asa) numai preludiul,dar fara a face sex,sa va opritzi ...

Re: fetelor le place sa faca sex oral?

din 11 oct 2003 20:12 de crisleo

mie imi plce sa sug pula daca este super curata.

Re: Lichidu` Prespermatic

din 11 oct 2003 19:52 de xander

;))))))))))) dred ca se face punga!

iubeste sau se preface?!

din 11 oct 2003 19:37 de nu_cont

cum iti dai seama daca, femeia ta personala :), te iubeste sau se preface ?! :blink:

orgasmul

din 11 oct 2003 11:20 de silsil

daca exista o legatura intre orgasm si buna functionare a ovarelor

Re: Re: NU am putut face sex!

din 11 oct 2003 02:55 de nikky

nu esti prea tanara daca esti in stare sa iti iei singura deciziile...dar fi sigura ca este persoana potrivita.....si nu este vina ta ca nu a intrat crede-ma va intra o data si o data...dar cred ca nici el nu prea stie ce face :unsure:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3566 din 3731
«   1 ... 3563   3564   3565   3566   3567   3568   3569 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare