Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: NU A MAI INTRAT! din 11 oct 2003 01:10 de xander
........pai cum sa ai retzineri s-o faci iar?.doar de atat?....poate.nu te-a incalzit cat trebuia!.....foloseste eventual o crema ptr....alunecush;)))
p.s:sate sperie daca.......nu mai iese!:)
Re: iubitul a inceput sa te bata.ce masuri iei? din 11 oct 2003 00:43 de DarkAngel
Pai eu cred ca las impusca pe ala dar trecand peste asta 1 nu trebuie sa fi o victima..si la asa oameni nu exista jumatati de masura daca vrei sa faci ceva fa-o pana la capt si eu iti recomand sa o faci ...spune-le parintiilor tai sa te ajute ...
Re: Nudismul din 10 oct 2003 23:26 de ankke
interesant subiect...eu una nu as face nudism nici pe litoralul romanesc nici altundeva pentru ca nu-mi place sa-mi "expun" trupul gol in fata atator oameni...sunt pudica?
poate...dar mi se pare ca nu are nici un rost nudismul...
Re: Re: Re: Re: Re: merita??? din 10 oct 2003 09:13 de vorbaretzu
te referi la SLANINA ? Asa zic eu la tot ce-i scursura umana ca sa nu vorbesc mai vulgar. Mi se pare ca acest cuvant exprima cel mai bine totce e abject si neuman.
Cat despre nereusite... Daca sunt intr-o relatie cu o tipa care sigur se va uita ...
Nudismul din 10 oct 2003 07:16 de robert24
As vrea sa fac un sondaj printre fetele de aici,daca ar face nudism intr-o statiune de pe litoralul romanesc.Incercati sa raspundeti cat mai sincer si cu argumente pro si contra.
Re: din 10 oct 2003 02:01 de Sandra
Bun raspuns Labba,pentru asa intrebare deosebita.Daca nu au ce spune nu stiu de ce se mai baga unii.(elena)
Re: Ce parere au fetele despre timizi din 10 oct 2003 01:49 de Sandra
In general, buna, daca in spatele timiditatii se ascunde inteligenta unui om cuminte.Daca este un tantalau in spatele timiditatii,atunci,duca-se.Cat despre comportamentul tau in fata unei fete mai temperamentale,pliaza-te si tu dupa moment.Nu te ...
Re: Re: Re: Re: merita??? din 10 oct 2003 01:04 de darklord
Bai nene tu ai obsesie cu cuvantul asat :) , in alta ordine de idei cred ca ar tb sa o faci cu o pers cu care esti apropiata ca sa treci mai ushor peste nereusitele initiale, da nu la 30 de ani
Re: Re: MUZICA SI SEXU" din 10 oct 2003 00:16 de darklord
good answer ,mai ales partea cu rave si trance
:) scu, pt mine r&b si soul
:D:D:D:D:lol:
Re: I s-a pus pata din 10 oct 2003 00:06 de darklord
daca ai facut-o bravo xcum. NU mai planificati atata niciodata lasati-va dusi de val, e mai marfa, si sa stii ca prima oara va fi naspa , pe ea o doare si nu o sa penetrezi prea usor iar tu nu ai experienta si s-aer putea dupa 1-2 min sa termini.xcum ...
Re: E greu de facut educatia sexuala din 9 oct 2003 23:45 de darklord
nu stiu cat de bun sfat iti pot da eu da incerc , stii bine ca la scoala si apoi la liceu are acces la materiale de natura sexuala, incearca sa vb cu ea si sa ii spui sa nu se grabeasca si sa o faci sa inteleaga ce consecinte grave poate avea acest ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fetelor le pla din 9 oct 2003 23:06 de Labba
Adica?Zii dracului odata!O sugi sau nu?:lol::lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fetelor le place s din 9 oct 2003 22:56 de georgiana
fata draga ia nu te lua tu de fetele din provincie nu uita ca ftele din provincie fac bani de pe urma barbatilor din bucuresti( la colt de strada) daca fatele de bucuresti ar fii asa tari atunci bucurestenii nu s-ar mai duce la curve,corect?
Re: .. ce-i impinge pe barbati..sa-si caute amanta din 9 oct 2003 22:43 de georgiana
de ce isi cauta barbatii amante? pt. ca nu au destula satisfactie sexuala acasa sau nu isi mai pot vedea mamele propriilor copii ca pe niste jucarii sexuale asa ca va cauta alte jucarii( amantele)...
daca nu esti disperata sa faci sex atunci nu te ...
Lichidu` Prespermatic din 9 oct 2003 20:34 de Barny
am si o intrebare lichidu` prespermatic are spermatozoizi si ce eficienta are?
Vitamina C daca o bagi in.....dupa contact are vreun efect
Re: Re: Ce ati face? din 9 oct 2003 18:26 de SarkBrain
cum adica are sa inceri sa fii si virgina ???
Re: iubitul a inceput sa te bata.ce masuri iei? din 9 oct 2003 15:22 de nemesis
Hai sa-ti spun ce se face:
In primul rand, trebuie sa-ti intre bine in cap, o regula:
NIMENI NU ARE DREPTUL SA DEA IN TINE!!!
Cred ca orice baiat/barbat, care-si loveste partenera, sau orice alta fata/femeie - fara un motiv intemeiat, de genul ...
Re: cuvinte obscene! din 9 oct 2003 13:25 de adi
o data facand sex cu o fosta prietena de a mea, in timp ce imi facea sex oral sa uitat o data la mine in ochi continuand sa se joace cu limba si m-a intrebat " Iti place cum imi sta cu ea in gura?" pot sa spuna ca m-a excitat la maxim ...
Re: poti ramane insarc daca o faci in fund? din 9 oct 2003 03:07 de darklord
da cum draq de aia fac si poponarii copii, fiindca sunt ovare pe acolo
Re: iubitul a inceput sa te bata.ce masuri iei? din 9 oct 2003 02:17 de darklord
Gandeste-te ffff bine daca vrei sa mai fi cu el si daca merita sa manaci bataie de dragul dragostei, pt ca sa stii ca , daca caracterul lui e unul violent poate si-l va schimba si nu te va mai lovi insa la nervi aratam cum suntem cu adevarat si s-ar ...
Pagina 3567 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
51 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |