Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: NU am putut face sex! din 8 oct 2003 22:47 de DarkAngel
Pai incearca sa lungesti preludiul... ar fi bine sa incercatzi sa folositzi si niste lubrifiante...si sa aveti rabdare ca pana la urma o sa reusiti
Good Luck!
Re: Re: Ani-lingus... din 8 oct 2003 22:19 de VIRION
Da, subiectul e foarte controversat!
Bravo nemessis pt alegere (insa nu imi place cand amestecati religia cu sexul - si daca tot vorbim de sex (doar de sex) nu mai amestecati religia - sau macar fiti 100% impartiali)
Eu unul nu vreau sa fac ...
Re: Re: Rasul in zona pubiana din 8 oct 2003 21:13 de VIRION
astea sunt mofturi!!!
Daca vrei sa fii... curat, (poate si) la moda :) nu te impiedica o mancarime ce dureaza 2-3 zile (cel muuult) si care poate fii usor ignorata.
Sunt COMPLET pentru! Si asa cum ne chinuim noi baietii se chinuie si fetele... ...
Re: NU MA OCOLITI !!! NEVOIE DE SFAT ! din 8 oct 2003 20:57 de VIRION
Mey, nush exact de ce... dar nu a zis nimeni nimik de urmatoarea idee:
"daca are pe cineva, si nu se da la tine vizibil, nu te amesteca in viatza ei privata"
Eu consider ca e f.murdar sa te bagi intre doi iubiti :) (de parca intr-a 8a ...
Re: Zone erogene din 8 oct 2003 20:44 de VIRION
Se spune ca o femeie are numeroase puncte erogene, pe cand barbatul nu...
Consider ca majoritatea ori nu isi cunosc prea bine corpul, ori nu au dat importanta.
Cum bine zicea un om de mai sus... orice mangaiere pe orice zona poate fii excitanta, ...
Re: Re: Re: Re: Zone erogene din 8 oct 2003 19:43 de angel
Re: iubitul a inceput sa te bata.ce masuri iei? din 8 oct 2003 18:27 de Teo
Paraseste-l fara discutii. Eventual roaga un prieten sa te ajute sa iti iei lucrurile si sa pleci cand nu e el acasa si nu mai vorbi niciodata cu el, stai cat mai departe. Asta nu e om. Si mergi si la Politie. Te asteapta o viata de chinuri langa ...
Re: iubitul a inceput sa te bata.ce masuri iei? din 8 oct 2003 10:25 de vorbaretzu
stam impreuna.cateodata se poarta f. frumos cu mine,ne intelegem bine...dar daca cumva spun ca ma deranjeaza ceva sau ii atrag atentia de la ceva atunci incepe sa dea in mine.
Eu zic sa incerci cu vorba intai: ii explici ca nu esti un animal de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: NU MA OCOLITI !!! NEVOIE D din 8 oct 2003 09:57 de vorbaretzu
Slaninuta, care este treaba aici?
Cami, deja am trecut la alintari...
treaba aici este ca i-am spus baiatului ca in liceu tipii de treaba sunt mai rari (e varsta teribilismului, a putzismelor) si ca o fata nu poate iubi cu adevarat un liceean ...
Re: iubitul a inceput sa te bata.ce masuri iei? din 8 oct 2003 04:22 de camelia
Draga mea Angel:
Un singur lucru pot sa iti spun, nu este timp sa stai si sa te gindesti , la putinele zile frumoase care le ai impreuna cu el....
Nu mai sta pe ginduri , uita-l pentru ca o asa relatie nu o sa ajunga decit la dezastru...Sint ...
Re: Re: sunt virgin... din 8 oct 2003 04:10 de camelia
Expertule , observ ca din ce in ce , raspunsurile tale sint foarte recalcitrante...:o:o
Re: Re: Re: Re: Re: NU MA OCOLITI !!! NEVOIE DE SF din 8 oct 2003 04:08 de camelia
Slaninuta, care este treaba aici? Tu chiar crezi ca asta a fost un raspuns de expert??
Problema cu atza.... din 8 oct 2003 02:03 de sandu
Am o mica (sau mare) problema si poate gasesc un raspuns la ea la unul/una din voi daca ati trecut prin asha ceva.
Am avut parte de o partida de sex cu o tipa extrem de stramta......in urma careia mi s-a rupt ata. Acest incident nu trebuia sa se ...
Re: prostituate in Bucuresti din 8 oct 2003 01:10 de darklord
Tata la ele varsta e irelevanta nu-ti recomand dar daca tii neeaparat ia "anuntul telefonic" matrimoniale si gasesti acolo si arata chiar bine unele.
Xcum mai bine mai asteapta pt ca sexul la curve nu se compara cu cel cu prietena si e si ...
Re: Re: NU MA OCOLITI !!! NEVOIE DE SFAT ! din 8 oct 2003 01:01 de darklord
Incredere multa in tine , daca e fata desteapta si a vazut mai departe de aspectul fizic e perfect, be yourself si incearca sa te informezi pt tine nu pt ea nu tb sa discuti numai ce-i place ei introdu-o in lumea ta , poate ai noroc si crede-ma o ...
Re: Re: Re: Re: sfaturi pentru gay, va rog ! din 8 oct 2003 00:51 de darklord
mai da-ti o sansa femeilor , merita. Nimica personal da cum a zis si ala mai sus sa ti-o traga femeia , weird, dar daca voi sunteti fericiti felicitari
Re: iubitul a inceput sa te bata.ce masuri iei? din 8 oct 2003 00:42 de darklord
Explica-i o data de 2 x, gandeste-te bine daca merita sa ti-o furi asa in numele dragostei si daca nu te lasa sa te desparti exista si cai legale(un certificat medico-legal , care poate sa insemne si puscarie), o sa inteleaga. bafta
Re: iubitul a inceput sa te bata.ce masuri iei? din 8 oct 2003 00:32 de YLoveCamelia
dati silinta sa vorbesti deschis cu el despre problema ta si expicai cat de importanta e ptr tine relatia cu el. daca incerci asta in repetate randuri si o faci bine iar el nu se opreste sa te raneasca , oprestete tu sa te mai vezi cu el..daca ...
Re: Ce ati face? din 8 oct 2003 00:10 de axxa
Ia-ma pe mine.Frumoasa deshteapta,cu bani,shi...promit ca o sa incerc sa fiu shi... virgina daca tu vrei.Numa...sa fii shi tu asha cum zici.
Re: Re: Rasul in zona pubiana din 7 oct 2003 23:59 de axxa
Ash vrea tare mult sa ne spui tu cum faci.
Pagina 3568 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
48 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |