Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Zone erogene

din 5 oct 2003 15:00 de FireSoul

Nope!Din ce ai scris tu reiese ca te luai de el.

Re: Re: Re: Re: Re: Zone erogene

din 5 oct 2003 14:59 de FireSoul

Nope!Din ce ai scris tu reiese ca te luai de el.

Re: Re: Re: Re: Zone erogene

din 5 oct 2003 05:15 de camelia

Nu stiu cum faceti voi, dar intotdeauna intelegeti gresit..Nu m-am luat de nimeni, pur si simplu, l-am intrebat daca i se pare excitant..Este ok, cu tine????

Re: Re: Am o framantare

din 4 oct 2003 22:53 de darklord

de obicei "smecherii" astia ca tine sunt cu ata intacta. Stai linistit Dane toate la timpu lor, daca tii neeaparat da si tu un tel la ziar , da nu te sfatuiesc, ca sa nu regreti mai tarziu.

Re: Re: Re: Cine ma poate ajuta sa imi rup ata??

din 4 oct 2003 21:43 de YLoveCamelia

poor child...

Re: Sex in 3!

din 4 oct 2003 20:51 de Light

Pai bravo tie! Laudabila initiativa si sunt sigura ca iubitul tau o sa fie ft incantat! Si eu am incercat si ceea ce pot sa-ti spun e ca e absolut demential! Relatia de cuplu capata o noua definitie si in plus dispare gelozia. Un singur lucru e ...

Re: fetelor le place sa faca sex oral?

din 4 oct 2003 20:24 de FireSoul

Mie imi place si, da, ar fi dezgustator daca as face-o cu altul decat prietenul meu. Daca altora le place sau nu depinde de educatie shi de felul in care percep conceptul de sex oralB)

Re:

din 4 oct 2003 19:18 de FireSoul

Pe bune? Sfatul meu ar fi sa nu incerci, dar daca e gratis, ce draq',poate reusesti:lol:

Re: E greu de facut educatia sexuala

din 4 oct 2003 16:28 de Aron

3) E foarte probabil ca voi insiva sa aveti nevoie sa va definiti valorile prioritare in relatia voastra, ca soti si ca parinti, sa (re)faceti un angajament in pastrarea acestor valori, sa va uitati unul in ochii celuilalt cu sinceritate si sa va ...

din 4 oct 2003 16:24 de Aron

2) Dupa parerea mea, fiica ta are nevoie acum nu sa afle, datorita teribilismul caracteristic pustilor, cate libertati sexuale isi poate permite cu primul venit, numai pentru a fi in rand cu fetelor "moderne" ori pentru ca vede in filme ...

Re: Re: Sex in 3!

din 4 oct 2003 16:23 de arpad

eu de cind caut 2 f pt sex ....daca va ginditi....

din 4 oct 2003 16:11 de Aron

1) Paula, in primul rand, iti propun sa despartim putin apele, ca sa lamurim mai bine lucrurile. Privind lucrurile simplist, s-ar putea trage concluzia ca, din moment ce tu esti o femeie "fara prejudecati si emancipata", de ce te-ar mai ...

din 4 oct 2003 16:06 de Aron

1) Paula, in primul rand, iti propun sa despartim putin apele, ca sa lamurim mai bine lucrurile. Privind lucrurile simplist, s-ar putea trage concluzia ca, din moment ce tu esti o femeie "fara prejudecati si emancipata", de ce te-ar mai ...

Re: Sex in 3!

din 4 oct 2003 15:56 de silvio

ce inseamna pt tine in 3 ? sunt 2 variante: sa asisti la numarul lor sau sa pui si tu mana pe ea (de fapt asta inseamna 3, daca nu, e el de doua ori) . Think care dintre variante ti-ar placea de fapt? silvio

Re: sunt curioasa

din 4 oct 2003 15:45 de DarkAngel

Nu iti fa griji ,.. nu au cum sa simta

Re: Re: Re: Zone erogene

din 4 oct 2003 14:51 de FireSoul

Tu propui un subiect si apui te iei de cei care raspund spunandu-le ca raspunsurile lor nu-s corecte.):( Imi amintesc de un topic la care tu ti-ai raspuns, "satisfacandu-te". Daca omu' se excita cand isi mangaie mainile ce ai tu cu ...

Re: Nu pot sa ma opresc!!

din 4 oct 2003 14:38 de DarkAngel

Pai daca vrei sa iti mai pastrezi prietena... abtzine-te si nu mai intra in discutie cu alte fete care crezi ca or sa te faca sa repetzi faza ce ii asa de greu... dar bineinteles daca ai o problema mintala...as zice sa mergi sa te consultzi..:p

Re: Nu pot sa ma opresc!!

din 4 oct 2003 12:27 de Quankhi

pai mai tu ai o problema psihica sau mintala, cum vrei tu sa i zici...daca e asa, nu ti mai fa prietena si stai pe bara si atunci nu o sa mai fi nimeni gelos pe tine...asa eram si eu inainte dar m a cumintit prietena mea de acum...asa ca tot ce ...

Re: Cat tre sa dureze actul sexual

din 4 oct 2003 12:12 de Quankhi

pai depinde...daca ai facut o primul numar, te tine in jur de 10-20 mnute daca nu esti atat de excitat in cat sa ti dai drumul inainte...daca te mai tine si a doua oara, atunci se schimba situatia pentru ca si ejacularea va veni mai ...

Re: Re: Re: Am doar 13cm .

din 4 oct 2003 12:06 de Quankhi

trebuie sa te contrazic la partea cu fetele mici de statura si vaginul direct proportional...toate fetele scunde pe care le am cunoscut pana acum, sunt cele mai mari nimfomane...spre exemplu prietena mea are 1.56 inaltime si crede ma ca te baga ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3571 din 3731
«   1 ... 3568   3569   3570   3571   3572   3573   3574 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare