Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: am 14 ani si vreau sa fac sex din 4 oct 2003 11:56 de Quankhi
Fata a intrebat daca are ceva sa faca sex la varsta de 14 ani si tu incepi o predica despre morala si biserica...sa nu mai avb despre un d-zeu de care nu i pasa nimanui...parintii ei nu trebuie neaparat sa afle...si cu atat mai putin un popa...tu ...
Re: Re: Re: Re: Ce ati face? din 4 oct 2003 09:32 de SarkBrain
Nu, dar poate imi zici tu ....
Re: Re: Cine ma poate ajuta sa imi rup ata?? din 4 oct 2003 05:33 de aucy
te dreq`u de ralossss
cand mergi pe droom si vezi o borta in gard daii mascat pote o sa ti sa rupa daca nu o mers dote la tara si daii con tap ca ala ii stramt in coor :D:D:D:lol::D
Re: cuvinte obscene! din 4 oct 2003 04:06 de cristi
Mda interesant..cuvinte si expresii, cred ca sint cele mai placute in pat...Mie unul imi plac, ma excita !
Re: cuvinte obscene! din 4 oct 2003 03:47 de camelia
Batrinule , in pat este permis orice....Inclusiv expresiile obscene...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Este erectia rusinoasa? din 4 oct 2003 03:42 de camelia
Interesant Xander:
Este absolut normal sa mergi la o plaje de nudisti, dar de la a te bronza, pina la a face altele , este o cale foarte lunga...nu este normal, de acord...
Si spui ca iti place sa iti scoti prietenul, la soare din cind in ...
Re: Re: Re: Ce ati face? din 4 oct 2003 01:19 de camelia
Daca tot spui ca ai gura si te-ai scos, stii ce urmeaza?
Re: Re: Ce ati face? din 4 oct 2003 00:25 de SarkBrain
Mersi mult pentru sfatul cu curvele... insa deja am vreo 50 de virgine pe lista... si de 22-25 de ani ! Ei uite ca m-am scos! Totul e sa ai gura... !
Re: Re: Re: Re: Re: Am doar 13cm . din 4 oct 2003 00:02 de YLoveCamelia
adica daca partenerul tau ocazional are 10 cm tzio pui cu el ? hmm ):(
Re: Re: Re: Re: Re: Este erectia rusinoasa? din 3 oct 2003 23:14 de xander
interesant post!
LA nudisti merg shi eu cand am ocazia dar nu am facut din asta un obicei.....oricum daca merg nu e ptr exhibitionism ci numai din dorintza de a ma bronza uniform shi ptr.........a oferi o raza de soare shi lua amiku meu;))))) ca ...
Re: poti ramane insarc daca o faci in fund? din 3 oct 2003 23:00 de nu
Re: Re: Re: Re: Virgine? din 3 oct 2003 22:55 de georgiana
virgine? pai cred ca o gramada... gandeste numai cate porumbite pana in 12 ani mai sunt inca virginr si numarul lor creste pt. ca bartza nu oboseste niciodata:)
Re: Ce ati face? din 3 oct 2003 22:53 de georgiana
eu una daca as fii in situatia ta( adica barbat cu de toate(mai putin experienta sexuala)) m-as duce baiete draga la curve de caterva ori ca sa vad si eu cum e cu o femeie si pe urma as deschide ochii mai bine si as vedea cat de faina e viata si ca ...
Re: cuvinte obscene! din 3 oct 2003 21:43 de DarkAngel
Depinde de persoanele care se afla in pat..da sunt persoane carora le place sa spuna cuvinte obscene in timpul actului sexual sau sa auda cuvinte obscene si le creste apetitul sexual si se simt si mai bine am un prieten caruia ii place ca preietena ...
Re: Iubesc numa una din 3 oct 2003 09:38 de Vorbaretzu
Casa de piatra si sa te tina p#%@ cat mai mult, daca altele nu te tin...
na, ca am uitat sa ma loghez:
"Curaj slanina ca te tai !"
Re: Re: Re: Ce ati face? din 3 oct 2003 01:55 de SarkBrain
Hhahaha de maritat... nu vreau sa ma marit... mai baieti!!! la mine e altceva... e vorba de mult mai mult aicea... daca o iau virgina poate ma inseala??? adica sa stie cum e cu altul... daca nu oaiu virgina poate iara ma inseala ??? ca ii ...
Re: cuvinte obscene! din 3 oct 2003 00:46 de mihaelajulia
Ca expert,ar trebui sa sti ca exista persoane carora le place sa auda asta,si altele carora le place sa spuna asta in pat.Totul e sa fie in acelasi pat.
Re: Re: Re: Re: Re: Circumcizie din 3 oct 2003 00:37 de mihaelajulia
nu.nu pleci acasa cu penisul bandajat daca mai sangerezi.Dureaza 15 min operatia dar te internezi mai repede pt analize,iar daca nu esti cacacios seara poti sa pleci acasa.Anestezie nu-ti face nimeni generala,eventual anestezie pe vena cu halotan(si ...
Re: Re: Re: sexul anal din 3 oct 2003 00:27 de mihaelajulia
Ai grija ca darmul sa fie gol,adica sa fi fost deja la toaleta pe ziua respectiva.Daca nu,doare .Mai sigur e ,insa sa faci o clisma de evacuare.Pe urma trebuie sa fi extrem de excitat(excitata)....Rabdare,si intra de la sine.
Re: Re: sexul anal din 2 oct 2003 19:33 de ancutza_tg
CE TIE NU-TI PLACE ALTUIA NU FACE!
NU TI SE PARE CORECT?TOTI VORBITI DE SEX ANAL DAR DACA PUNEM NOI FEMEILE, UN BARBAT CU UN BARBAT SA FACA SEX ANAL?!?!ce zici?mAI E NEVOIE DE LUBRIFIANT?
Mai citeste baiete!
Pagina 3572 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
44 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |