Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Rasul in zona pubiana din 29 sep 2003 20:20 de Shadey
Ce parere aveti de chestia asta la baieti ?
Daca te la baza penisului trebuie sa razi parul si de pe testicole ? Dar parul din jurul anusului ?
Comentarii, raspunsuri, orice e binevenit!
Re: prostituate in Bucuresti din 29 sep 2003 18:53 de FireSoul
Daca te vad cu bani, cica te primesc, numai ca te cam risti.Mai bine iti cauti o prietena..E mai sanatos si pt fizic si pt psihic:.
Re: masturbarea din 29 sep 2003 18:47 de FireSoul
Incearca sa raresti "sedintele" pana dispare obiceiul(o data pe saptamana ai voie:))
Re: Ce ati face? din 29 sep 2003 18:44 de FireSoul
As alege o persoana pe care o iubesc si care ma iubeste.Virgina sau nu:.
Re: Virgine? din 29 sep 2003 18:41 de FireSoul
Nu stiu daca a stat cineva sa le numere sau daca alea care au spus ca sunt virgine nu au mintit, dar oricum sunt putine:)
Re: De ce se tem fetele de primul contact sexual? din 29 sep 2003 12:35 de xkathy
fetele se mai intreaba daca EL este Domnul Potrivit
Re: Ce ati face pt persoana iubita??? din 29 sep 2003 01:57 de batranul
nu incape indoiala! daca iubesti cu adevarat faci orice , i-ti dai si viata! nu?
Re: Re: Re: Cum decurge un avort? din 29 sep 2003 01:54 de SarkBrain
Asha ca sa nu mor prost... dupa aia pot aparea infectii... daca fata are scurgeri vaginale sau e pe ciclu ... se mai poate anula sarcina ?
Re: Re: Mi-am spalat-o!!! din 29 sep 2003 01:51 de SarkBrain
Unde ti-o speli ? In Gura la aia? ahhahahahhaha
scuza-ma daca is cam ... prostanac!
Re: Sexul este de vanzare !!! din 29 sep 2003 01:38 de miltiadhe
Pai ori o faci de placere ori pt bani? Daca nu te-ai exprimat corect, try again. Daca da...da anunt in ziar gen "ofer clipe de placere".
Re: Re: Re: Re: lesbo si homo din 29 sep 2003 00:59 de SarkBrain
In general homosexuali... si lesbienele is vazute ca persoane rele...defapt is diferite pe o parte negativa, cel putin din punct de vedere religioasa/moral...
ei acuma e ca un barbat te poate viola... chiar daca esti si tu barbat... o femeie... ...
Ce ati face? din 29 sep 2003 00:56 de SarkBrain
Ce ati face voi daca ti fi foarte bogati [cam 10-15 milioane dolari cash], ati avea dreptul terminat la Harvard...vreo 3 vize in pasaport. Si brusc pe la 28 de ani ati vrea sa va casatoriti. Hai sa zicem ca ati mai fi si virgini... si pe deasupra. ...
Re: am fost violata din 28 sep 2003 23:29 de Coca Bogdan
:wacko: daca ai fi fost violata ai fi opus rezistenta... ai opus... ????
Re: Re: Re: Re: Help me din 28 sep 2003 23:19 de Quankhi
e hai ca acum chiar exagerezi...sper ca nu ai de gand sa te omori numai pentru ca nu ai prietena...esti timid sau ceva de genul asta si nu poti cunoaste si tu o tipa de care sa ti placa si care sa i placa de tine?
Re: cum sa fac ,ca sa fac bine? din 28 sep 2003 23:16 de Quankhi
pai in primul rand, lasa preludiul sa lucreze...restul vine de la sine...nu ti fa griji...nu esti nici primul si nici ultimul care pateste asa...dar sa nu fi prea repezit sau prea brutal din prima pentru ca s ar putea sa o sperii si sa nu va ...
Re: Re: diferente din 28 sep 2003 20:05 de YLoveCamelia
cam ash ete nene..:heart::/
Re: diferente din 28 sep 2003 19:58 de FireSoul
De acor cu DarkAngel.Si este de preferat sa faci dragoste,nu sex, deoarece doar daca extazul trupesc e insotit si de cel sufletesc se obt adevarata satisfactie
Re: cum sa fac ,ca sa fac bine? din 28 sep 2003 19:01 de DarkAngel
Ideea este sa nu intri in panica si sa faci totul cu rabdare si nici sa nu te emotionezi prea repede ca la fel de repede te vei termina si daca ea este virgina o sa ii se para super fain mai ales ca este ceva nou.chiar daca nu sti tu sa faci cine ...
Re: exista fete care nu se masturbeaza din 28 sep 2003 18:58 de DarkAngel
NU stiu ce sa zic... dar am vazut pe undeva mai de mult ca 70% din fete se masturbeaza.. nu stiu cine a facut aceasta statistica si daca este adevarata...dar cred ca este possibil ca prietenea ta sa nu se masturbeze..desi avnad in vedere ca are 18 nu ...
Re: Re: Re: Help me din 28 sep 2003 18:40 de eu
daca u zici ca nu este nevoie de disperare ...eu zic ca mam cam disperat ..ca nu imi place sa fiu singur si imi cam trebce pofta de viatza .;..
Pagina 3574 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
45 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |