Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: .. ce-i impinge pe barbati..sa-si caute amanta

din 25 sep 2003 11:09 de Mars

Barbatii ar trebuii sa fie mai creativi si mai plini de fantezie in sex cu sotiile lor.De obicei multi folosesc amantele pentru a mai schimba monotonia in pat.Dar spuneti-mi mie care sotie ar zice "nu"daca i-ai propune aceleasi fantezii ...

Re: Re: Re: Re: Re: .. ce-i impinge pe barbati..sa

din 25 sep 2003 09:08 de robin

De obicei o amanta creeaza de 20 de ori mai multe probleme ca o sotie!Ca sa nu mai vorbim de timpul liber si banii pompati cu nemiluita de pomana!Asa ca mihaelajulia,placerea aia gratuita se va fi dus inca de la a doua intalnire!Altele sunt ...

Re: Re: Nu se mai scoala cand.....

din 25 sep 2003 03:17 de batranul

Re: poti ramane insarc daca o faci in fund?

din 25 sep 2003 02:55 de batranul

mai ! sunte-ti penibili cu asemenea intrebari! asta da dovada de lipsa de educatie! ELEMENTARA! DE MULTE ORI CITESC CATE CEVA SI RAD DE MA CRACANEZ!HA!HA!HA!

Re: Re: par pubian???

din 24 sep 2003 23:56 de Una!!

Bai tuh cu ethologia ta,de pe ce site te informezi??

Re: UN ASPECT NEPLACUT

din 24 sep 2003 23:52 de Una!!

Cum poti sa spui ca pizda transpira??hahah asta e tare mah:heart:

Re: fratilor,cam cat costa un avort??

din 24 sep 2003 23:41 de Una!!

La urgente(maternitate)sau la un cabinet particular ,preturile difera la maternitate este gratuit daca fata are asigurare msdicala,daca nu este 300.000-500.000 lei,iar la un cabinet particular costa mult mai mult.Efecte secundare ,depinde de la caz ...

Re: poti ramane insarc daca o faci in fund?

din 24 sep 2003 23:21 de DarkAngel

Draga...cam cati ani ai ca dupa intrbare asta nu iti dau mai mult de 12...si daca ai mai mult si banui ca ai...IQ tau nu are ... :) NU nu poti ramane insarcinata daca o faci anal

Re: Casatoria ??

din 24 sep 2003 23:13 de Evelyn

De cate ori in viata poti iubi intalni marea iubire? de mai multe ori, dar daca ai noroc doar o data! ce are ca ti-e prima prietena? Daca va intelegeti si relatia voastra se bazeaza pe sentimente adevarate, nu vad de ce ar conta varsta ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce te dezgusta?

din 24 sep 2003 22:25 de copilita

...ei bine... in urma descoperirilor foarte 'crude', ca sa zic asha, am constatat ca nu poti gandii la 'rece', obictiv, eventualele situatii prin care ai putea trece in viitor... reactionezi altfel, si ajungi sa te intrebi daca nu cumva eshti ...

Re: Casatoria ??

din 24 sep 2003 17:40 de Teo

Daca simti nevoia sa intrebi, probabil ca nu e bine. Important e ce simti tu - daca nu esti 100% sigur, mai bine nu o faci.

Re: Re: Re: Re: Re: Ce te dezgusta?

din 24 sep 2003 17:17 de Teo

Stii care-i problema mea? Am avut o relatie exact cum spui tu, care a durat ani buni, si ne-am spus intotdeauna totul... si nu vreau sa-mi mai aduc aminte, pentru ca a fost un coshmar din care am iesit mult prea tarziu. Anyway, nu vreau sa zic ca ...

Re: am fost violata

din 24 sep 2003 12:20 de TendrePoison

eu zic sa mergi la politie, apoi la parinti si sa spui exact ce ne-ai spus si noua... in mod sigur trebuie sa existe o lege care sa pedepseasca si "semi-violul", iar daca nu, va fi propusa si aprobata rapid :wacko:

Re: Re: Re: virgine la 25 de ani

din 24 sep 2003 09:31 de vorbaretzu

Sorine, e vorba aia din poezia lui Labis: "plangea si manca..." ... plangea si manca slana... :lol:

Re: uraaaaa

din 24 sep 2003 08:39 de Ssorin

Baaa....ma speriati!!! Ce aveti cu biata fata? Daca a fost violata, si a existat macar un mic moment in care a simtit ceva ce nu ar fi trebuit sa simta intr-un viol...normal ca se simte ciudat acu. Oricum...daca o avea vreo 13 ani...e ...

Re: Re: poti ramane insarc daca o faci in fund?

din 24 sep 2003 08:21 de Ssorin

Vai si te mai lauzi ca tu stii...Cum sa nu poata ramane insarcinata!!!! Numai ca foetusul va creste in intestin in loc de uter:lol::lol::lol:

Re: Re: Re: Suflet pereche

din 24 sep 2003 08:16 de Ssorin

:love: Cat de emotionaaant....Parerea mea e ca atunci cand iti gasesti sufletul pereche, intotdeauna ai senzatia ca l-ai asteptat de-o viatza si ca era acolo din totdeauna, insa nu l-ai vazut la timp. Insa nu stiu daca este relevant faptul ...

Re: Re: Re: i need an answer

din 24 sep 2003 08:10 de Ssorin

Fute-m-as ca mandru mi-s... Ma da ce scula ai tu ma de nu intra pe nicaieri??????:blink:

Re: Re: virgine la 25 de ani

din 24 sep 2003 08:06 de Ssorin

?????? Te simiti bine??? Inseamna ca daca avea 40 de ani o felicitai cu lacrimi in ochi!!!! Sa stii ca nu-i (neaparat) o calitate daca ramai virgina pana la varste 'seculare', fiindca daca asta iti doresti..e ok. Insa daca iti pui probleme si ...

Re: de ce nu am fost eu primul?

din 24 sep 2003 05:21 de garcea

ce sa faci man?!Nimic! Mai rau e cand o sa fii cu ea si o sa faca dragoste cu mai multi.Ai putea sa o "faci" si tu cu altcineva...dar o sa ai un gust de cenusa in ceru' gurii.Lasa si tu de la tine daca poti ierta sau lasa balta toata ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3577 din 3731
«   1 ... 3574   3575   3576   3577   3578   3579   3580 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare